حجم #رانت و #فساد
در دولت تدبیر و امید
شکلگیری فساد در 8 سال دولت تدبیر و امید نهادینه شد و #دست_خالی دولتمردان و اصلاحطلبان در اداره کشور را رو کرد. محکومیت «حسین فریدون» (برادر رئیسجمهور) به حبس ب ه اتهام رشوه گرفتن و کارچاقکنی، محکومیت «مهدی جهانگیری» (برادر معاون اول رئیسجمهور) به حبس به اتهام «قاچاق حرفهای ارز» و «تحصیل مال نامشروع»، پروندههای «شبنم نعمتزاده» (دختر وزیر اسبق صمت)، «هادی رضوی» (داماد محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی)، «م.آخوندی» (پسر عباس آخوندی وزیر سابق راه و شهرسازی) دلیلی بر این ادعاست.
همچنین میتوان به #پروندههای حقوقهای نجومی، صندوقهای بیمه، فساد و رانت در ارز 4200 تومانی، فساد بزرگ چند ده هزار میلیاردی در صندوق ذخیره فرهنگیان و بانک سرمایه، ایرانخودرو، نگین غرب، واگذاری مجتمع گوشت اردبیل، دشت مغان، هفتتپه، ماشینسازی تبریز و... اشاره کرد که صرفاً بخش کوچکی از نمونههای #مفاسد و #رانتخواری در دولتهای یازدهم و دوازدهم بوده است.
اینکه قیمت خودرو 7 برابر شده، مسکن 9 برابر، سکه و دلار 10 برابر و پولهای ملت در بورس به فنا فیالدولت رسیده و بخشی از اقشار جامعه در صف مرغ، پیه کرونا گرفتن را به تن مالیدند و با گرانی گوشت و نایابی و کمیابی روغن و نیازهای اولیه دستوپنجه نرم کردند، صرفاً بهخاطر سوءمدیریتها، و رویههای غلط دولت تدبیر و امید و اساساًً نگاه دولت به «کدخدا» بوده است.
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
قسمتی از کارنامه دوساله رئیسی درقوه قضائیه
🔹۱-راه اندازه کارخانه هفت تپه وبرگشت آن به بیت المال که به اطرافیان روحانی و جهانگیری واگذار شده بود
🔸۲-راه اندازه کارخانه ارج که توسط دولت روحانی و جهانگیری ورشکسته شده بود
🔹۳-بازپس گیری کارخانه رشت الکتریک که در زمان وزارت جهانگیری در صنعت و معدن به خانواده اصلاح طلبا واگذارشده بود
🔸۴-دستگیری عراقچی معاون ارزی بانک مرکزی و برادر زاده معاون ظریف به دلیل اخلال در نظام ارزی
🔹۵-دستگیری مهدی جهانگیری برادر جهانگیری برای اخلال در نظام ارزی کشور
🔸۶-تشکیل پرونده برای تخلفات عباس آخوندی وزیر دولت روحانی برای فساد اقتصادی
🔹۷-تشکیل پرونده برای ولی اله سیف رییس بانک مرکزی دولت روحانی به جرم اخلال در نظام ارزی و از بین بردن ۳۲ میلیارد دلار ارز کشور و ۶۰ تن طلا
🔸۸-برگزاری دادگاههای علنی مفاسد اقتصادی
🔹۹-صدورحکم ۲۰سال حبس برای هادی رضوی داماد شریعتمداری وزیر کار
🔸۱۰-صدورحکم حبس ابد برای محسن پهلوان مدیرعامل پدیده شاندیز واسترداد اموال و انفصال دائم ازخدمات دولتی
🔹۱۱-صدور ۱۰سال حبس برای عمارصالحی فرزند یکی از فرماندهان ارشد ارتش به جرم اخلال در نظام اقتصادی در خصوص بانک سرمایه
🔸۱۲-صدورحکم۱۵سال حبس و محرومیت ازخدمات دولتی برای ابوالفضل میرعلی مدیرعامل موسسه ثامن و رییس اسبق دادسرای نظامی استان خراسان
🔹۱۳-رسیدگی به پرونده علی اشرف ریاحی داماد نعمت زاده وزیر صنعت روحانی به جرم مفسد فی الارض
🔸۱۴-صدورحکم ۲۰ سال حبس ضربه شلاق و پس دادن اموال برای شبنم نعمت زاده دختر وزیر روحانی و هم حزبی جهانگیری به دلیل اخلال در نظام اقتصادی
🔹۱۵-بازداشت مهدی آخوندی پسر وزیر روحانی به دلیل کارچاق کنی اقتصادی
🔸۱۶-صدورحکم برای حسین فریدون برادر حسن روحانی به مدت ۵سال حبس به دلیل اخذرشوه
🔹۱۷-رسول دانیال زاده از حامیان مالی ستاد انتخاباتی روحانی و جهانگیری در انتخابات قبل و ابربدهکار بانکی ۴هزارمیلیارد تومانی بازداشت و تشکیل پرونده
🔸۱۸-بازداشت هاشم یکه زارع مدیرعامل ایرانخودرو به جرم گران کردن خودرو
🔹۱۹-بازداشت پورحسینی رییس سازمان خصوصی سازی و یار غار روحانی و جهانگیری و معاون وزیر اقتصاد
🔸۲۰-بازداشت علی اصغر پیوندی رییس سازمان هلال احمر به جرم فساد اقتصادی
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
بی جهت نیست که از بی بی سی و ایران اینترنشال و منافقین گرفته تا رسانه های زنجیره ای اصلاح طلب دوباره علیه #رئیسی به خط شدن..
#دولت_قوی
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
جوهر انگشت ما،خون علمدار ماست
#ما_منتظر_انتخاباتیم
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
هر کس بخواهد مدیون شهدا نباشد در انتخابات شرکت می کند.
#ما_منتظر_انتخاباتیم
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
زندگی باهمین انتخابات خوب وبد شکل می گیرد پس درست انتخاب کن واگر انتخاب نکنی برایت انتخاب می شود پس خودت انتخاب کن
#ما_منتظر_انتخاباتیم
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
رهبر معظم انقلاب :
علاج دردهای مزمن کشور در پرشور انتخابات و حضور عمومی مردم و انتخاب اصلح و مناسب در انتخابات ریاست جمهوری است.
#ما_منتظر_انتخاباتیم
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
#حلوای تنتنانی #دولت برای مردم در 100 روز پایانی
بر اساس نوع مدیریت دولت در زمینه #گران_کردن کالاهای اساسی، به نظر میرسد دولت در صد روز پایانی، حلوای تنتنانی برای مردم پخته است!
سایت الف در تحلیلی مینویسد: در هفتههای اخیر فاز جدید #افزایش_قیمت کالاهای مختلف در بازار به وجود آمده است. این اتفاق در حالی رخداده که علی ربیعی، سخنگوی دولت روز 10 فروردینماه 1400 در نشست خبری عنوان کرده بود: دولت هیچ برنامهای برای افزایش قیمت کالاها بهخصوص کالاهای اساسی تا پایان کار خود ندارد.
البته برخلاف صحبتهای سخنگوی دولت، در روزهای اخیر قیمت برخی اقلام و کالاها #افزایش چشمگیری داشته است. برخی رسانهها از نامه یکی از شرکتهای بزرگ تولید روغن به سازمان بورس اوراق بهادار برای افزایش قیمت روغن خوراکی خبر داده بودند.
در بخشی از این نامه که در 25 اردیبهشتماه صادرشده آمده است: «بر اساس اعلام سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان مقرر گردید که قیمت مصوب فروش #انواع_روغن ساختهشده از تاریخ 26 اردیبهشت 1400 به شرح ذیل افزایش یابد:
انواع روغن مایع 35 درصد، انواع روغن جامد 30 درصد با توجه به ترکیب تولیدات و فروش شرکت متوسط افزایش نرخ فروش محصولات شرکت به میزان 33 درصد خواهد بود».
موضوع #تأسفآورتر انتشار خبری درباره احتمال افزایش 50 درصدی قیمت #نان میباشد که در روزهای اخیر بهصورت مکرر در رسانههای مختلف انتشاریافته است. این در حالی است که نان، کالایی بسیار مهم در سبد مصرفی خانوارها است و بدون شک افزایش قیمت آن موجب ایجاد مشکلات فراوانی برای اقشار ضعیف جامعه به لحاظ اقتصادی خواهد شد.
علاوه بر گرانی قیمت اقلام و مایحتاج اساسی مردم مانند نان، نوعی بههمریختگی نیز به وجود آمده است. از سوی دیگر هرروز در بازار افزایش قیمت کالایی خاص رخ میدهد. درحالیکه تا دیروز افزایش قیمت گوشت، مرغ، تخممرغ و... بود در روزهای اخیر گرانی روغن، شکر و نان نیز اضافهشده و با این روند مشخص نیست فردا نوبت #گرانی چه کالاهایی است.
آنچه باید به تحلیل «الف» افزود، تصریح این سوال است که آیا دولتمردان قصد دارند در افکار عمومی نشاط و امید ایجاد کنند و برای #انتخابات ترغیب نمایند، یا دقیقا مسیری برعکس را در پیش گرفتهاند؟!
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
امان از کج سلیقگی ها
🔺مقام معظم رهبری بارها روی مساله #جمعیت تاکید کرده و بابت اهمیت ندادن دستگاه های اجرایی گله کرده اند. یکی از گله های ایشان از برخی کج سلیقگی ها در اظهار نظر راجع به بحران جمعیت بود که فرمودند:
🔹«حالا خارجیها را کار نداریم؛ دشمن، دشمن است؛ امّا بعضی کجسلیقگیها را متأسّفانه آدم در داخل مشاهده میکند -یک جایی خواندم- که میگویند "آقا! پیری جمعیّت اشکالی ندارد"! چطور اشکالی ندارد؟ یکی از پُرفایدهترین ثروتهای یک کشور، جمعیّت جوان در یک کشور است که ما بحمدالله از اوایل انقلاب تا امروز برخوردار بودهایم و اگر بنا باشد بعداً برخوردار نباشیم، یقیناً عقب خواهیم ماند.»
🔹اشاره ایشان به تیتر سرمقاله روزنامه شرق با عنوان «سالمندی جمعیت عیب نیست» بود که توسط یکی از اساتید جمعیت شناسی دانشگاه تهران نوشته شده بود و با استدلال های بی مایه که از یک متخصص جمعیت شناسی بعید بود، سعی داشت اثبات کند نگرانی ها در این باره بی اساس است. شبیه این مقاله چند روز بعد در روزنامه ایران با عنوان «پیری جمعیّت؛ راه حل چیست؟» به قلم عباس عبدی منتشر شد که اصرار داشت دلیل پیری جمعیّت ارتقای شاخص های سلامت و توسعه یافتگی ست و نباید نگران بود!
🔹جالب تر اینکه خیلی اتفاقی کمی قبل از آن بی بی سی فارسی مقاله ای با عنوان «چرا نگرانی از کاهش جمعیت ایران بی مورد است؟» با استدلال هایی بسیار شبیه به مقالات فوق منتشر می کند و نگرانی از پیری جمعیّت را بی اساس می خواند!
🔹وقتی بدانیم سازمان ملل متحد در گزارش سال ۲۰۱۵ خود اعلام کرده با ادامه روند کاهش نرخ باروری، جمعیت ایران در سال ۱۴۸۰، به ۳۹ میلیون نفر خواهد رسید؛
🔹وقتی بدانیم تا سی سال آینده یک چهارم جمعیت ایران بالای ۶۵ سال خواهد بود؛
🔹اینکه نرخ رشد جمعیت در سال گذشته رکورد اسف بار زیر یک درصد را ثبت کرده؛
🔹اینکه سال گذشته با کاهش ۳۰ درصدی ازدواج ها روبرو بوده ایم...
تاکیدات مقام معظم رهبری و دلسوزان آینده ی جمعیتی ایران ملموس تر می شود و «کج سلیقگی ها» عجیب تر به نظر می آید.
🔻این کج سلیقگی های هماهنگ در تلاش برای ایجاد خطای محاسباتی و از بین بردن نگرانی های به حقی که نشانه های تبدیل شدنش به تغییر سیاست گذاری های جمعیتی در مجلس جدید مشاهده می شود و امید است روند معیوب گذشته را اصلاح کند، عجیب به نظر رسیده و می تواند خبر از فعال شدن جبهه ای برای کارشکنی در مسیر این اصلاح بدهد.
#ایران_جوان_بمان
#رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
بالاخره نفهمیدیم #کارنامه_دولت
خندهآور است یا گریهآور؟!
مرور اظهارات برخی دولتمردان در کنار هم، تصویری عجیب و متناقض را به دست میدهد.
#اسحاق_جهانگیری چهار سال قبل در جریان تبلیغات انتخاباتی گفته بود: «مردم عزیز! یادتان میآید مردم شبها در صف بانکها میخوابیدند که صبح بتوانند چند سکه خرید کنند؟ مردم عزیز، یادتان میآید وضع اقتصادی ما چه بود؟ کره، شیر و شیرخشک پیدا نمیشد؟ امروز دیگر کسی از گرانی و تورم حرفی نمیزند؛ چون کاری شد کارستان».
او که چهار سال قبل هم با تاسی از بغض خاتمی، سعی کرده بود از مردم اشک و #رای بگیرد، چند روز قبل هم مجددا بغض کرد اما این بار گفت:
ایران ما در سالهای اخیر با مسائل و تنگناهای گوناگون روبرو بوده و اکنون به شدت نیازمند افقگشاییهای واقعی در زندگی، بهبود معیشت مردم، حمایت از تولید و بازتوزیع عادلانهتر ثروت است. بیکاری، فقر و نابرابری فزاینده، توقف بسیاری از کسب و کارها، کاهش امید به اثربخشیِ رای، مشکلات ناشی از ساختار بودجه و نظام بانکی و مالیاتی و مشکلات در تولید از جمله مسائل مزمن کشورند.
چند روز بعد از #علی_ربیعی سخنگوی دولت درباره علت بُغض جهانگیری در روز ثبتنام انتخابات پرسیدند و او پاسخ داد:
وقتی شاهد تحمیل این همه فشار بر جامعه بودم و در عین حال ضمن آنکه نمیشد علتها را بیان کرد، ناخودآگاه بغض سراغ هر کسی میآید.
با وجود اینها، آقای #روحانی دیروز ضمن تصویرسازی مجدد گل و بلبلی از عملکرد دولت گفت:
بازار سرمایه را ما به اوج رساندهایم، چنین بازار سرمایهای نداشتیم! (یک ساعت پس از این سخنان، شاخص بورس 19 هزار واحد سقوط کرد!) ما در برجام موفق شدیم. در این هشت سال هیچ مذاکرهای نبود که ما موفق نباشیم. اینکه دولتی در شرایط سخت، اقتصاد را سالم و بدون حاشیههای سالهای قبل پیش میبرد، باعث افتخار است. همین امروز آماری به دست من رسید، پیشبینی اولیه رشد اقتصادی زمستان سال گذشته بود.
براساس این گزارش در سه ماهه آخر سال گذشته، رشد گروه کشاورزی ۶.۵ ، گروه صنایع و معادن هفت و نیم، و گروه خدمات هم در کمال ناباوری، مثبت شده و یک است. رشد محصول ناخالص ما در فصل آخر سال گذشته، ۴ درصد است، آیا این افتخار ندارد؟
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
محمد فرزانیان محمدی
بالاخره نفهمیدیم #کارنامه_دولت خندهآور است یا گریهآور؟! مرور اظهارات برخی دولتمردان در کنار هم،
کارکرد عجیب #مواضع رئیسجمهور در بازار!
نکته قابل تامل اینکه درست در روزی که آقای روحانی گفت «بازار سرمایه را ما در همین اوضاع به اوج رساندیم؛ حالا یک فراز و نشیبی دارد که دولت باید یاری کند»، شاخص کل #بورس تهران، با ریزش کمسابقه ۱۸ هزار و ۷۴۶ واحدی مواجه شد، به رقم یک میلیون و ۱۵۴ هزار و ۷۶۷ واحد رسید.
واقعا زبان، از کارکرد مواضع آقای روحانی در #بازار عاجز است؛ همانگونه که او گفت «هر گرانی که لازم بوده تا پایان سال گذشته انجام شده و دیگر تا پایان دوره دولت، دستور تازهای برای گرانی صاد نشود»؛ اما در همین چند هفته اخیر، با #دستور دستگاههای دولتی، شاهد #گرانی روغن و شکر و آرد و نان و... بودهایم. به هر ترتیب برآیند مدیریت هشت ساله آقای روحانی، با وجود صورت سازی اولیه، تصویر یک #خسارت کامل، شامل شش پله عقبگرد در اقتصاد جهانی و بیست درصد کوچکتر شدن اقتصاد ایران است؛
همچنین برجای گذاشتن رکوردهای رکود، تورم، بیکاری، نقدینگی سرگردان، کاهش سرمایهگذاری، ضریب جینی (شکاف طبقاتی) وکاهش ارزش پول ملی.
حمله به #منتقدان یا #نامزدها، نه کارنامه میسازد، نه #سیاهیهای کارنامه را پاک میکند.
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339