♻️ یکی از ابزارهای قدرت حفظ اکثریت جوان در جامعه است
🔻 رهبر انقلاب: امروز حفظِ جمعیّتِ جوانِ کشور یکی از ابزارهای قوّت است؛ اینکه بنده زیاد روی موالید تکیه میکنم، به خاطر این است.
🔸️ کشور ما امروز کشور جوانی است؛ اگر چنانچه موالید در این کشور به قدر لازم و به قدر کافی تولید نشوند -که الان به قدر کافی نیست- چند صباح دیگر، چند سال دیگر نسل جوان در کشور کمیاب خواهد شد.
🔺️ آن وقت کشوری که در آن جوان کم است، پیشرفتش [هم] کم است. یکی از ابزارهای قدرت حفظ اکثریّت جوان در جامعه است. ۱۳۹۹/۱/۳
#سبک_زندگی و #جمعیت
23.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فراستی: «عنکبوت مقدس» مفلوک، حقیر، بیوطن و بیهمهچیز است.
#جشنواره_کثیف
#امام_رضا #همه_خادم_الرضاییم
2.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 هنرمند سوئدی کیکی را به شکل یک زن آفریقایی ساخته است که با هر بار فرو کردن چاقو برای برش، فریادی از درد سر میدهد!
نکته جالب آن است که این نماد توحش و استعمار توسط وزیر فرهنگ سوئد افتتاح شد!
غربِ متمدن،غربِ جهان اولی، غربِ نایس،اولین بار کی این این کلاه گشاد رو گذاشت روی سرمون؟
#غرب_بدون_روتوش
🔰 #سخن_نگاشت | مطالبه امنیت زوار بیت الله الحرام
🔻 رهبر انقلاب: بنده امنیت همهی زوار دنیای اسلام را و به طور ویژه امنیت زوار ایرانی را به جد مطالبه میکنم، موظفند که این امنیت را حفظ کنند و نگذارند که فجایع گذشته تکرار بشود.
🚨سارقان صندوقهای امانات بانک ملی لحظاتی پیش توسط پلیس آگاهی دستگیر شدند./مهر
گام دوم انقلاب
🚨سارقان صندوقهای امانات بانک ملی لحظاتی پیش توسط پلیس آگاهی دستگیر شدند./مهر
♦️سارقان صندوقهای امانات بانک ملی لحظاتی پیش توسط پلیس آگاهی دستگیر شدند
🔹تحقیقات کارآگاهان پلیسآگاهی تهران در چهارمین روز از اعلام سرقت بزرگ از صندوق امانات بانک ملی شعبه دانشگاه تهران با دستگیری ۱۰ تن از سارقان حرفه ای پایان یافت.
🔹تا ساعتی دیگر جزئیات این عملیات پلیس از سوی سردار رحیمی رییس پلیس کشور اعلام خواهد شد
2.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جزییاتی از دستگیری سارقان بانک ملی
🔹رئیس پلیس پایتخت: یکی دو روز است که سارقان بازداشت شدهاند. تقریبا تمامی سارقان و مرتبطان این سرقت که بعضی داخل و بعضی خارج از کشور بودند بازداشت شدهاند.
🔹اکثر اموال ربوده شده از صندوقهای امانات نیز بازگردانده شده است.