eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.3هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
💢 فرار موش‌های کثیف 🔹 استاد حسن روح‌الامین
965.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨تصاویر اولیه از محل تیراندازی به گردشگران اسرائیلی در شهر مرزی اسکندریه مصر
پست صفحه به فارسی خطاب به آل‌سعود 🇸🇦 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌
🚨 چند خبر کوتاه 🔹مقاومت فلسطین از مردم غزه برای تماشای حملات قوی تر در ساعت 18:00 امروز (18:30 به وقت ایران) دعوت کرد. 🔹رسانه عبری: نصرالله خطاب به میانجی های مصری: ما به تدریج به حماس کمک خواهیم کرد و ممکن است به آن بپیوندیم. 🔹مقاومت فلسطین توانست یک فروند پهپاد ارتش رژیم صهیونیستی را در شرق بیت حانون در شمال نوار غزه سرنگون کند. 🔹نتانیاهو: به سمت یک جنگ طولانی و دشوار پیش می‌رویم. 🔹 وزارت بهداشت غزه از 370 کشته و 2200 زخمی خبر می دهد. 🔹در کانال های تلگرامی اسرائیلی ایده حمله اتمی صهیونیست ها به ایران به منطور انتقام گیری از طریق و با همکاری باکو مطرح شده است! 🔹جنگنده‌های صهیونیستی به خانه یحیی سنوار رهبر حماس در نوار غزه حمله کردند./الجزیره 🔹رویترز نوشت که شاخص اصلی بورس تل آویو با حمله حماس دچار ریزش 6.7 درصدی و شاخص بانک‌ها هم با افت 8.7 درصد شد. 🔹منابع فلسطینی اعلام کردند که جنگنده‌های اسرائیلی از روز گذشته بیش از ۵۰۰ واحد مسکونی را در نوار غزه تخریب و با خاک یکسان کردند. 🔹وزارت خارجه آمریکا: به حزب‌الله هشدار دادیم که وارد جنگ نشود! 🔹گالانت: برای تخلیه ساکنان شمال کشور نیز آماده باشید 🔹درگیری های شدیدی در ایست بازرسی سالم در جنین در شمال کرانه باختری 🔹سازمان اطلاعات داخلی اسرائیل (شاباک) هم از کشته شدن 5 مأمور این سازمان در حملات نیروهای مقاومت خبر داد.
اینترنشنال پارسال همین روزا تعداد هشتگ‌ها رو می‌شمرد، امسال تعداد جنازه‌های صهیونیست هارو :))
یه سؤال: چای فلسطینی هم داریم؟ که موکب‌های مشّایه به سمت مسجدالاقصی ازمون بپرسن: «چای فلسطینی یا ایرانی؟»
5.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بچه های دیروز ؛ جوانان امروز
6.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه نقد جدی هم که به سردار قاآنی وارد هست اینه که سردار شما فرمودید فرار کنن ، منتها نفرمودید کجا فرار کنن !؟ اینا الان یه ساعته دارن جاده رو بالا پایین میکنن ، همه جا نا امنه ، کجا فرار کنن؟!!
ینی به سازنده‌ی این باید نوبل بدن😂
🔻ما در زمین دشمن مشغول جنگ سختیم دشمن در زمین ما مشغول جنگ نرم! 📌 وضعیت تبلیغات فیلتر شکن ها همزمان با جنگ !
ترجمه: اسقاطیل مشروعیت زیادی در عرصه بین المللی به دست آورده. وقت تلف نکنید. ارتش اسقاطیل باید تمام سایت هایی را که رهبری حماس در آن مخفی شده است بزند.مقامات ارشد نظامی منتظر نباشید!!! پ.ن: این توییت دو روز پیش یک خبرنگار صهیونیست است دقیقاً قبل عملیات مقاومت اصلا شما قدرت تحلیل رو ببین😂😂😂