eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
میبینم که هنوز کسی از حسن روحانی تشکر نکرده مگه نمیدونید برنامه ریزی این عملیات تو دولت ایشون انجام شده؟😂
🔅همونطور که میدونید نیروهای مقاومت تعداد زیادی از صهیونیست هارو به اسارت گرفته و بین ساختمون های غزه نگهداریشون میکنن 🔅این ابتکار برای جلوگیری از حملات گرفته شده اما ظاهرا مقامات صهیونیستی تصمیم گرفتن با شدیدترین حجم به حملات ادامه بدن حتی به بهای کشته شدن نیروهای اسیر خودش! 🔅برای صهیونیست ها حتی جان نیروهای خودشون مهم نیست و رسما مثل سگ هار شدن و وحشیانه غزه رو بمباران میکنن! ✅این حقیقت اسرائیله!
💢 عرین الاسود: طوفان الاقصی عملیات آزادسازی فلسطین است 🔹 ‌گروه مقاومت «عرین الاسود» فلسطین تأکید کرد که عملیات طوفان الاقصی، جنگ بزرگ آزادی است و همه باید در کرانه باختری از مرحله دفاع، وارد مرحله هجوم شوند.
💢 اتحادیه اروپا تمامی کمک‌ها به فلسطین را معلق کرد 🔹 ‌کمیسیون اروپا روز دوشنبه اعلام کرد تمامی کمک‌ها به فلسطینی‌ها را تا اطلاع ثانوی متوقف کرده و آنها را مورد بازبینی قرار خواهد داد.
3.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 خونریزی معده و منفجر شدن مدیر رادیو اسرائیل از وحشت در برنامه زنده! 🤣🤣🤣
774.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بچه های ایران در غزه در حال کمک به مقاومت به صدای موجود در ثانیه ۹ این ویدئو خوب گوش کنید چه میشنوید؟ نترس نترس !
طراح: مجید قدیانی
3.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 هرتزوگ، رئیس‌جمهور اسرائیل: از زمان هولوکاست تا به حال این همه یهودی در یک روز کشته نشده‌ بودند. 🔹 تعداد کشته‌شدگان اسرائیل به ۹۰۰ نفر و مجروحان از ۲۵۰۰ گذشت.
🔴آیت الله سیستانی، مرجعیت عالیقدر شیعیان از همه مسلمانان دعوت کرد به یاری مردم فلسطین بشتابند 🔹آیت الله سیستانی : ما از همه مسلمانان می خواهیم که به کمک مردم مسلمان فلسطین بیایند، به فریادهای بلند آنها برای کمک پاسخ دهند و نهایت تلاش و توان خود را برای بازدارندگی متجاوزان، احیای حقوق غصب شده آنها و نجات مردم به کار گیرند. سرزمین اسلامی از دست مهاجمان غاصب.
3.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 حرمله های زمانه را بشناسید علی اصغر ها هنوز مظلومانه پرپر میشوند.
959.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هجوم صهیونیست‌ها به فروشگاه‌ها برای خرید خوراک ۷۲ ساعته