eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
💢 کاربر فلسطینی گفته باتری نارنجیه که تموم بشه دیگه نمیتونیم از خودمون خبری بدیم😔
6.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروز اسرائیل بیش‌تر از اسلحه از دوربین می‌ترسد‼️
🔴سازمان ملل: 5٠هزار زن باردار در غزه به خدمات اولیه پزشکی دسترسی ندارند 🔹صندوق جمعیت سازمان ملل در فلسطین اعلام کرد: پنجاه هزار زن باردار در نوار غزه زندگی می کنند که قادر به دریافت خدمات بهداشتی نیستند و از این تعداد 5500 نفر در ماه جاری وضح حمل خواهند کرد.
گاردین:حمله به کاروان فلسطینی ها کار اسراییل بوده. این حمله در جاده ای که اسراییلی ها ان را مسیر امن خوانده بودند اتفاق افتاد
17.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پلیس المان این زن را که یهودی و اسراییلی است و با پلاکاردی با نوشته ی «به عنوان یک یهودی و اسراییل: نشل کشی را در غزه متوقف کنید» در خیابان راه می رود دستگیر می‌کند. نکته: در غرب ازاد حتی نمی توانی اعتراض کنی و‌بگویی «فلسطینی ها را قتل عام‌نکنید»! اصلا کلامی از حمایت از حماس نیست! آزادی بیان در غرب چنین چیز دروغین و فریبکارانه ای است.
2.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مدیونید فکر کنید دارن فرار میکنن؛ فردا امتحان دارن، تا حالا هم لای کتاب رو باز نکردن😢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢 شرکت انیمیشن سازی والت دیزنی ۲ میلیون دلار به حمایت از اسرائیل کودک کش اختصاص داد
اگه طرفدار اسرائیل هستید، سرزمین و کشورتان را به آنها بدهید👌
بخشی از فرماندهی عملیات‌های اسرائیل را آمریکایی‌ها به عهده گرفتند ▪️اختصاصی تسنیم 🔹چند منبع مطلع در سرزمین‌های اشغالی به خبرنگاران تسنیم در غزه اطلاع دادند که با توجه به بهم ریختگی ذهنی و‌ روانی اکثر فرماندهان نظامی اسرائیلی، برخی فرماندهان آمریکایی هدایت «بعضی از عملیات‌های آنان» را از ابتدای حملات صهیونیست‌ها علیه شهروندان فلسطینی در غزه به عهده گرفته‌اند و در کنار فرماندهان نظامی اسرائیل حضور دارند. 🔹این منابع گفتند که فشار روانی شدید ناشی از عملیات فوق‌العاده‌ مقاومت فلسطین (طوفان الاقصی) و خسارات بی‌سابقه‌ای که به اسرائیلی‌ها وارد شد، موجب این به هم ریختگی روانی و ذهنی شده است به نحوی که بسیاری از فرماندهان اسرائیلی قادر به تصمیم‌گیری‌ نیستند. از این رو، عملیات‌های منجر به قتل عام شهروندان غزه نیز به صورت مشترک (آمریکا و اسرائیل) انجام می‌شود. 🔹به گفته این منابع، برخی از این فرماندهان آمریکایی مشارکت‌کننده در حملات اسرائیلی‌ها، همزمان به آنان‌ توصیه می‌کنند که از ورود زمینی به غزه خودداری کنند چراکه احتمال ضربه سنگین‌تر بسیار بالاست و این معرکه، ریسک درستی محسوب نمی‌شود.