🔴هکرهای عصای موسی از هک دکلهای مخابراتی رژیم صهیونیستی خبردادند و به اسقاطیل وعده حملات بزرگ ترکیبی رو دادند و اعلام کردند از الان شما باید بهای هر قطره از خونهای ریخته شده رو بدید
2.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عابدان شب و شیران روز
تصاویری از مناجاتخوانی نیروهای مقاومت القسام غزه در روزهای نبرد با صهیونیستها
🔴امیرعبداللهیان نیویورک را ترک کرد
خبرگزاری دولتی ایرنا می گوید وزیر امور خارجه ایران که برای رایزنیهای بین المللی درباره فلسطین به آمریکا سفر کرده بود، لحظاتی پیش نیویورک را ترک کرد.
ارتش اشغالگر مجاور برج های رزن، العوده و شیخ زاید و چندین منطقه در پروژه بیت لاهیا در شمال نوار غزه را هدف قرار داد.
هواپیماهای اشغالگر به طور مداوم در حال بمباران مجاورت بیمارستان اندونزی در شمال غزه هستند.
🔴نیروی هوایی کانادا در لبنان.
هواپیمای نیروی هوایی کانادا که در بیروت فرود آمد بسیاری از اتباع کانادایی و پرسنل غیر ضروری سفارت را تخلیه کرد.
با این حال، هواپیما محموله ای از سلاح و مهمات را تخلیه کرده است که به سفارت کانادا منتقل شده است.
مجاهدین مقاومت اسلامی عراق با دو فروند پهپاد پایگاه اشغالگران آمریکایی در منطقه التنف سوریه را هدف قرار دادند.
🔹 پس از خروج تعدادی از کارمندان دیپلماتیک آمریکا از عراق، ساعاتی قبل حدود ۴۰ نظامی آمریکایی نیز فرودگاه بغداد را به مقصد ترکیه ترک کردند.
⏺گفتنی است هفته گذشته، وزارت امور خارجه آمریکا دستور تخلیه کارمندان غیرضروری سفارت این کشور در بغداد را صادر کرده بود و در همین راستا، پروازهای متعددی از بغداد به سوی امان، پایتخت اردن صورت گرفت.
⏺همانطور که قبلا گفته شد، به نظر میرسد واشنگتن قصد دارد سلسله اقدامات و عملیاتهای نظامی جدیدی علیه گروههای مقاومت در عراق آغاز کند. به همین دلیل در حال کاهش کارکنان دیپلماتیک خود در عراق است تا با خیال آسودهتری به عملیات نظامی آتی بپردازد و تلفات احتمالی خود را در صورت حملات مقاومت عراق به حداقل برساند.