📌دیدار روسای جمهور ایران و ازبکستان؛
دکتر رئیسی: توسعه تعاملات سیاسی و اقتصادی با کشورهای اسلامی، همسایه و همسو از اولویتهای اصلی سیاست خارجی ایران است
تاکید رئیس جمهور ازبکستان بر ضرورت تقویت مناسبات و همکاریها میان دو کشور
رئیس جمهور توسعه تعاملات سیاسی و اقتصادی با کشورهای اسلامی، همسایه و همسو را از اولویتهای اصلی سیاست خارجی جمهوری اسلامی عنوان کرد و با اشاره به اهمیت جایگاه سازمانهای منطقهای در زمینهسازی برای تسهیل روابط با کشورهای همسو، بهرهگیری از ظرفیت این سازمانها را در تقویت مناسبات و تعاملات ایران و ازبکستان مورد تاکید قرار داد.
📌رزمندگان کتائب القسام، شاخه نظامی جنبش حماس از صبح امروز تاکنون، ۶ خودروی زرهپوش دشمن شامل ۲ تانک، ۳ خودروی زرهی و ۱ بولدوزر را در محورهای مختلف نوار غزه منهدم کردند.
درگیریها میان رزمندگان مقاومت و نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی در نوار غزه همچنان ادامه دارد و اخبار منتشر شده مبنی بر تعلیق ناگهانی عملیات زمینی ارتش اسرائیل در نوار غزه تکذیب میشود.
#طوفان_الاقصی #مقاومت #فلسطین
📸 سالگرد شهادت پدر موشکیِ ایران
🔹دوازدهمین سالگرد شهادت حسن طهرانیمقدم امروز برگزار شد. طهرانیمقدم، یکی از بنیانگذاران توان موشکی کشورمان بهشمار میرود، بههمین دلیل لقب «پدر موشکی» را به او دادهاند.
عکس: حمید توکلی
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تجمع کارکنان کنگرۀ آمریکا برای آتشبس در غزه
🔹صدها نفر از کارکنان کنگرۀ آمریکا با برگزاری تجمعی مقابل ساختمان کنگره خواستار آتشبس فوری در غزه شدند. آنها با اهدای گل به شهدای غزه ادای احترام کردند.
🔹تجمعکنندگان گفتهاند: ما از پاسخ دولت اسرائیل که به کشته شدن هزاران غیرنظامی بیگناه در #غزه منجر شد، وحشتزده شدیم.
رئیسجمهور مصر: هرگز نقشی برای نابودی حماس ایفا نخواهیم کرد
🔹عبدالفتاح السیسی در دیدار با رئیس سیا: دولتم هرگز برای نابودی حماس نقشی ایفا نخواهد کرد زیرا قاهره برای حفظ امنیت در مرزهایش با نوار غزه به حماس نیاز دارد.
🔸رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا به السیسی پیشنهاد داده بعد از شکست حماس تا زمانی که تشکیلات خودگردان مسئولیت فلسطین را قبول کند، ادارۀ امنیتی نوار غزه را به عهده بگیرد.
🔷وزیر خارجۀ اردن نیز دیشب تاکید کرده که کشورش سناریوهای احتمالی پس از جنگ اسرائیل علیه غزه را نمیپذیرد.
#طوفان_الاقصی #غزه #فلسطین
1.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 برافراشتن پرچم فلسطین در مستطیل سبز شهر کپنهاگن
🔹دیشب در مرحلۀ مقدماتی لیگ قهرمانان اروپا کپنهاگن پذیرای منچستریونایتد بود که بازی ۴ بر ۳ به سود تیم دانماراکی تمام شد. منچستر با این باخت در ردۀ چهارم گروه خود و در آستانۀ حذف قرار گرفت.
🔹در جریان بازی یک تماشاگر با پرچم فلسطین که روی آن نوشته بود: قتل و کشتار کودکان در غزه را متوقف کنید، بیاید با هم متحد باشیم؛ وارد زمین شد که با دخالت ماموران به بیرون از زمین هدایت شد.