eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
🔹رسانه‌های عبری زبان: صدها جلیقه ضدگلوله، ضدگلوله نبودند! 🔹رسانه‌های عبری زبان فاش کردند که صدها جلیقه ضدگلوله که به نظامیان صهیونیست تحویل داده شده، مقاومتی در برابر گلوله نداشته است. 🔹 در واقع جنسای بنجلشون رو هدیه کردند به اسقاطیلی ها..😂
7.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢در حرامزادگی سگیونیستها هیچ شکی نبوده و نیست ولی این حیوانات وحشی دوپا خوی وحشی گری را تا به حدی رسانده اند که حتی از اجساد شهدا و اسرای فلسطینی به عنوان بانک اعضای بدن برای صهیونیست ها استفاده کرده‌اند. 🔹برای اثبات این جنایات شاید مدارک کافی نباشد ولی در آینده ای نه چندان دور این جنایت نیز بر همگان رسوا خواهد شد.
1.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حمله به کاروان چهل نفره خبرنگاران در منطقه یارون در مرز لبنان و اشغالی توسط ارتش رژیم صهیونیستی
🔸بیانیه شدید اللحن حزب‌الله درباره حمله تل آویو به خبرنگاران 🔹حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌ای به شدت اقدام نظامیان اشغالگر صهیونیستی در هدف قرار دادن خبرنگاران در جنوب لبنان حین پوشش اخبار مربوط به حملات رژیم صهیونیستی را محکوم و اعلام کرد که این تجاوزی آشکار با هدف ممانعت از پوشش رسانه‌ای اقدامات تروریستی و جنایات متوالی این رژیم است. 🔹این جنایت به پرونده آکنده از جنایات این رژیم علیه خبرنگاران و اصحاب رسانه در فلسطین و لبنان شامل کشتن خبرنگاران و ویران کردن مراکز رسانه‌ای، افزوده می‌شود.
🔸️مشاور عالی فرمانده هوافضای سپاه: نقطه‌زن بودن موشک‌های ایران در عملیات عین الاسد به اثبات رسید 🔹️سردار بلالی: موشک اسکاد-بی در زمان دفاع مقدس در بهترین حالت ۱۵۰۰  متر خطا می‌خورد و معمولا ۳ تا ۵ هزار متر خطا داشت اما الان موشکی که غیرنقطه‌زن باشد، تولید نمی‌کنیم. 🔹️بعد از تهدید ترامپ مبنی بر هدف قرار دادن ۵۲ نقطه در ایران، پیغام دادیم اگر این کار را کنید به اسرائیل حمله می‌کنیم. 🔹️بعد از عین‌الاسد آمریکایی‌ها مرعوب شده بودند و برای این که اقدامی نکنند اعلام کردند کسی آسیب ندیده است در صورتی که کشته هم دادند.
پاشیدید که😐 😁
🔻دیوار نوشته توسط واحد تبلیغات بسیج آمریکای لاتین 😁
🔻مامان جون ! فرشته ها ازم میپرسن انگار جدید اومدی توی بهشت ؟ از کجا اومدی ؟ من میگم : از اومدم ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🚨🚨 عراق پدافند هوایی اردن، عربستان و اسرائیل را ناکام گذاشت اکرم الکعبی ديير كل جنبش النجباء: مقاومت اسلامی عراق به بندر ایلات حمله کرده و آن را مورد اصابت قرار دادند .. دنباله‌ های صهیونیسم جنایتکار، در اردن و جزیره عربی در رهگیری این حمله ناکام ماندند .. رژیم صهیونیستى و شریک آن آمریکا تاوان جنایت‌ها یشان علیه مردم و کودکان غزه را پس خواهند داد.
📌چند بیانیه صادر شده توسط گردانهای عزالدین القسام: گردان های القسام: 4 خودروی نظامی ارتش اسرائیل را در محور شمال غربی شهر غزه با «ال یاسین 105» هدف قرار دادیم. گردان های القسام: نیروهای اسراییلی در حال نفوذ به شرق جحرالدیک را با خمپاره های کالیبر سنگین مورد هدف قرار دادیم. گردان‌های القسام: نیروهای اسرائیلی در حال نفوذ به محور جنوب غزه را با خمپاره‌های کالیبر سنگین مورد هدف قرار دادیم. گردان‌های القسام: یک تانک ارتش اسرائیل را در جنوب غربی شهر غزه با «آل یاسین 105» منهدم کردیم. گردان های القسام: دو تانک ارتش اسرائیل را در غرب شهر غزه با آل یاسین 105 مورد هدف قرار دادیم. گردان های القسام: یک گروه از نیروی های ویژه ارتش اسرائیل که در ساختمانی در شمال بیت حانون مستقر شده بودند را با گلوله TBG مورد هدف قرار دادیم. گردان های القسام: دو تانک ارتش اسرائیل را در شمال بیت حانون با آل یاسین 105 مورد هدف قرار دادیم. گردان های القسام: به سمت یک نظامی اسرائیلی در شمال بیت حانون تیراندازی کرده و او را مستقیما مجروح کردیم