❌مقاومت اسلامی #غزه از اجرای چندین عملیات دیگر خبر می دهد.
🔹 هدف قرار دادن مراکز نظامی رژیم صهیونیستی در نزدیکی پایگاه نظامی اریز در شمال نوار غزه با رگبار موشکی.
🔹هدف قرار دادن مراکز نظامی رژیم صهیونیستی در شرق محله الزیتون با خمپاره های کالیبر سنگین.
🔹 درگیری با نیروهای دشمن در حال نفوذ به محورهای النصر و تل الهوی و وارد کردن تلفات قابل توجه در مواضع دشمن.
#طوفان_الاقصی
🔴 دفن بیش از ۱۷۰ شهید در صحن بیمارستان الشفا #غزه
🔹الرشق عضو دفتر سیاسی حماس: در نتیجه محاصره رژیم صهیونیستی، ۱۷۹ نفر از شهدای بیمارستان الشفاء غزه در یک گور جمعی در صحن این بیمارستان دفن شدند.
🔹رژیم صهیونیستی اجازه نمیدهد ۲۰۰ خانواده حاضر در بیمارستان الشفا، خارج شوند و به منازل خود بازگردند، این اقدام لکه ننگه بر پیشانی همه کسانی است که برای توقف کشتار قرن در نوار غزه، دست به هیچ اقدامی نمیزنند.
#مرگ_برسازمان_بی_ملل
4.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ببینید تو شیلی چه کنسرت خیره کنندهای برای فلسطین برگزار شده!!!
«ایشیخاکی»
4.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مهدی سلحشور، مداح اهل بیت: این مردم امتحان خود را پس دادهاند، اگر بنا بر فرار یا کم آوردن باشد شما اولین نفرها هستید نه مردم
#طوفان_الاقصى #مقاومت
🔻غیرت و شرافت این دو پیرمرد اهل کرانه باختری که جلوی نیروی های اسرائیلی ایستاده اند از تمام حکام عرب بیشتر است .
اونی که پیپ میکشه گنگش بالاست 😘
#حکام_عرب
5.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻حس اون جوانی که زیر بمباران مسواک میزنه رو خریدارم
ما اینجا تو حالت عادی به زور مسواک میزنیم 😁
#طنز