eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
مقاومت اسلامی از اجرای چندین عملیات دیگر خبر می دهد. 🔹 هدف قرار دادن مراکز نظامی رژیم صهیونیستی در نزدیکی پایگاه نظامی اریز در شمال نوار غزه با رگبار موشکی. 🔹هدف قرار دادن مراکز نظامی رژیم صهیونیستی در شرق محله الزیتون با خمپاره های کالیبر سنگین. 🔹 درگیری با نیروهای دشمن در حال نفوذ به محورهای النصر و تل الهوی و وارد کردن تلفات قابل توجه در مواضع دشمن.
🔴 دفن بیش از ۱۷۰ شهید در صحن بیمارستان الشفا 🔹الرشق عضو دفتر سیاسی حماس: در نتیجه محاصره رژیم صهیونیستی، ۱۷۹ نفر از شهدای بیمارستان الشفاء غزه در یک گور جمعی در صحن این بیمارستان دفن شدند. 🔹رژیم صهیونیستی اجازه نمی‌دهد ۲۰۰ خانواده حاضر در بیمارستان الشفا، خارج شوند و به منازل خود بازگردند، این اقدام لکه ننگه بر پیشانی همه کسانی است که برای توقف کشتار قرن در نوار غزه، دست به هیچ اقدامی نمی‌زنند.
4.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️‌ببینید تو شیلی چه کنسرت خیره کننده‌ای برای فلسطین برگزار شده!!! ‌«ایشی‌خاکی»
4.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مهدی سلحشور، مداح اهل بیت: این مردم امتحان خود را پس داده‌اند، اگر بنا بر فرار یا کم آوردن باشد شما اولین نفرها هستید نه مردم
🔵 ترکیه همچنان به رژیم صهیونیستی فولاد صادر می کند و از فولاد در ساخت سلاح و مهمات استفاده می شود.
🔻غیرت و شرافت این دو پیرمرد اهل کرانه باختری که جلوی نیروی های اسرائیلی ایستاده اند از تمام حکام عرب بیشتر است . اونی که پیپ میکشه گنگش بالاست 😘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻حس اون جوانی که زیر بمباران مسواک میزنه رو خریدارم ما اینجا تو حالت عادی به زور مسواک میزنیم 😁
6.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻دوئل پیرمرد فلسطینی با نیروهای امنیتی اسرائیل در کرانه باختری
📌بیانیه اسلامی: بسم الله الرحمن الرحیم «به کسانی که پیکار کردند به خاطر ظلم به آنان اذن داده شد و خداوند بر پیروز شدن آنان تواناست». خدای متعال را باور کنید مجاهدین مقاومت اسلامی در حمایت از مردم ثابت قدم فلسطین در نوار و در حمایت از مقاومت دلیرانه و شرافتمندانه آنها، ساعت 11 صبح روز سه شنبه 23 آبان 1392، نقطه تمرکز سربازان دشمن را در نزدیکی شهر هدف قرار دادند.