eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
👆چرا برای تعطیلی منوتو فعلا شادی نکنیم؟
8.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رئیسی: نباید شاهد محرومیت و بیکاری باشیم ▪️مشکل آب چهارمحال‌وبختیاری برطرف می‌شود رئیس‌جمهور در بدو ورود به چهارمحال‌وبختیاری: 🔹در سفر نخست به استان مصوباتی داشتیم که باید اجرایی می‌شدند و با تلاش مدیران پرتلاش استان امروز شاهد به انجام رسیدن این طرح‌ها و پروژه‌ها هستیم. 🔹یکی از ویژگی‌های مهم استان، مسئله آب‌رسانی است. استان چهارمحال‌وبختیاری استانی با ظرفیت و استعدادهای طبیعی و فرهنگی بسیار است. 🔹این استان هم زمین حاصل‌خیز دارد و هم آب و مراتع بسیار؛ در عین حال باید از این منابع به خوبی استفاده کرد تا مشکلات استان برطرف شود تا انشاالله بتوان نیمی از مشکلات آبی استان را برطرف کرد.
انصافا چقدر این ارتشی‌های صهیونیست گاون 😂 ارتش اسراییل یه ویدیو توییت کرد که بگه تسلیحات حماس تو بیمارستانه، اما توییت رو پاک کرد و دوباره پست کرد. چرا؟ چون یادشون رفته بود تصویر لپتاپی که میگفت برای حماس هست رو شطرنجی کنه که معلوم نشه لپتاپ متعلق به سرباز اسرائیله که عکسشم روی بکگرانده :)))
4.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فک میکردید صهیونیست‌ها انقدر کودن باشن ؟ فرمانده‌شون میره از پشت دستگاه MRI چند تا جعبه اسلحه و کلاش پیدا میکنه بعد جعبه اسلحه‌ها دقیقا همون جعبه‌هاییه که خودشون صبح به عنوان کمک به بیمارستان اورده بودن 😂 حالا این که دستگاه MRI یه آهن‌ربای فوق العاده قویه و نباید هیچ چیز فلزی نزدیک دستگاه باشه بماند :)) سریع صحنه سازی کردن همین گاف دادن ها رو هم داره 🤣
❌به قاتل مسلمانان نمی‌گویند: تروریست؛می‌گویند: دارنده‌ی انگیزه های تروریستی. به کشتن مسلمانان نمی‌گویند: ترور می‌گویند: شکار... 🔹تفکرات یورو نیوز کاملا صهیونیستی است و مانند وزیر جنگ اسرائیل که مسلمانان را مانند یک حیوان میبیند و از واژه استفاده می‌کنند..
☑️ آغوش خونین اما امنِ مادر ،،،
مشغول جنگ با بچه ها هستند وقت ندارند
5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥❌ دروغهای شاخدار صهیونیست‌ها تمامی ندارد 💢رسانه‌های عبری و سربازان رسانه‌ای رژیم‌صهیونیستی ادعا کردند که موفق به کشف تونل‌های مقاومت در غزه شده‌اند اما در واقع آنچه که منتشر شده، ویدئویی از یک جاذبه گردشگری در جزیره "Skipsholmen" سوئد است که یک تونل نظامی است و قدمت آن به جنگ جهانی دوم باز می‌گردد! 💯
1.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رئیسی: تا امروز تنش آبی ۳۵۰۰ روستا حل شده است رئیس‌جمهور: 🔹در سطح کشور ۱۰هزار روستای با مشکل تنش آبی داریم که هدفگذاری برای حل مشکل این روستاها انجام شده است. 🔹تا امروز مشکل ۳۵۰۰روستا حل شده و کار برای حل مشکلات همه روستاها با قدرت ادامه دارد. 🔹۷۰درصد عملیاتی شدن این طرح‌های آب‌رسانی، در این دولت انجام شد و فقط ۳۰درصد آن در دولت‌های قبل انجام گرفته است.
333.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از صفحه اسکرین بگیرید هر شهیدی براتون اومد ۱۴ صلوات به نیت سلامتی و تعجیل‌‌ در فرج بفرستید و ثوابش رو به اون شهید هدیه کنید😍
🌱ای روح بلند تو، فراز هر بام سر داده سرود لاتخف شب هنگام 🌱تو صبح نوید بخش دلهاگشتی ای قبله ی عشاق، "شهید گمنام" 🍃 پنجشنبه و‌‌ یاد‌شهدا با ذکر صلوات🍃