eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.3هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
⛔️ |🔴اعراب آغازگر صلح با اسرائیل هستند و به آن پایبند خواهند بود‼️ اسکای نیوز عربی به نقل از نماینده مصر در سازمان ملل
پالایشگاه فراسرزمینی ایران در سوریه بازسازی می‌شود 🔹مدیر هماهنگی تعمیرات پالایشگاه‌‌های فراسرزمینی: ال‌پالیتو در ونزوئلا، نخستین پالایشگاه فراسرزمینی بود که ایران برای سهامداری، بازسازی و نوسازی آن را برعهده گرفت. 🔹دومین پالایشگاه حمص در سوریه است که کارهای قراردادی آن مشابه ال‌پالیتو در حال تنظیم است. 🔹ما از نیکاراگوئه، کوبا، کشورهای آسیای میانه و آفریقای جنوبی نیز برای بازسازی و نوسازی درخواست داریم.
2.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرمانده ارتش اسرائیل اعتراف کرد که دو زوج را در داخل یک خانه دستبند زده و سپس از تانک برای تخریب ساختمان استفاده کردند. ۱۵ غیرنظامی از جمله ۸ نوزاد در آتش سوختند.
شهردار قدس اشغالی از ارتش رژیم صهیونیستی خواست اسرای فلسطینی را زنده به گور کند! این درخواست آنقدر زننده بود که پلتفرم X برای این مسئول لفراطی آبروداری کرد و پست وی را حذف کرد!
📸 استقبال مخبر از نخست‌وزیر سوریه در تهران 🔹عرنوس برای شرکت در اجلاس کمیتهٔ عالی مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و سوریه به تهران سفر کرده است.
🚨انتشار برای نخستین بار 🌷تصویری از شهید حزب الله لبنان، حسن علی دقدوق «جواد» در کنار شهید حاج قاسم سلیمانی 🔹این شهید مجاهد‌ در حمله اخیر رژیم غاصب صهیونیستی به شهرک «عیتا الشعب» در جنوب لبنان به شهادت رسید و به همرزمان شهیدش پیوست.
2.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 نخست وزیر سوریه: حمایت‌های ایران در جنگ ظالمانه علیه ملت سوریه را فراموش نخواهیم کرد 🔹‌به عنوان نماینده جمهوری عربی سوریه کمال تشکر و تقدیر دارم از رهبری و مسئولان جمهوری اسلامی ایران و همچنین ملت ایران که طی جنگ ظالمانه‌ علیه کشور ما، در کنار ملت ما ایستادند. 🔹‌نقش ایران در میدان‌های مبارزه و مختلط شدن خون ایران و سوریه در سرزمین سوریه مسائلی است که ملت سوریه آنرا فراموش نخواهد کرد. 🔹‌علاوه بر این به دلیل مواضع اقتصادی و حمایت‌های اقتصادی ایران از سوریه از جمله ارسال فرآورده‌های نفتی کمال تقدیر و تشکر داریم.
اطلاعات جدید از باند قاچاق داروی منافقین در اروپا 🔹خبرنگار تسنیم به اطلاعات جدیدی دست یافته که نشان می‌دهد، تیمی از پزشکان مقیم آلمان که سابقه عضویت در گروهک تروریستی منافقین را در پرونده خود دارند نیز با پوشش موسسات و انجمن‌های پزشکی در حوزه پولشویی برای منافقین در حال فعالیت گسترده هستند. 🔹یکی از این پزشکان وابسته به این گروهک به نام «محمد تسلیمی» پزشک متخصص روانشناس و رئیس انجمن پزشکی پرسنل ایران و آلمان است که در پوشش این انجمن، ضمن مدیریت شبکه مافیای پزشکی و دارو، مبادلات مالی منافقین و برخی اقدامات تروریستی درایران را انجام می‌دهد. 🔹«گیتا اهرابیان» همسر «محمد تسلیمی» نیز به عنوان سرشاخه شبکه مافیای پزشکی و پولشویی منافقین در شهر رم ایتالیا فعالیت دارد و صاحب یکی از داروخانه‌های این شهر است که در واقع پوششی برای پولشویی و سایر اقدامات غیر قانونی گروهک ذیل شبکه با مرکزیت آلمان است.
🔶 خوشحالی این دلیرمرد فلسطینی بعد از نابود کردن تانک اسرائیل تصویر جالبی است... 🔻 دمپایی پاشه؛ تیشرت تنشه و شلوار لی... نشون داد جنگیدن تجهیزات نمیخواد؛ دل و جرئت و از همه مهم تر ایمان میخواد 💚
10.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 با وجود اختلاف نظر سیاسی، رهبری به او ارادت قلبی داشت! 📌 به مناسبت سالروز درگذشت مرجع تقلید و عالم عالیقدر، سید محمدرضا گلپایگانی