eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.3هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
حمله ناموفق گروه تروریستی جیش الظلم به مقر سپاه شهرستان راسک 🔹از دقایق اولیه بامداد امروز گروهک تروریستی جیش الظلم با حمله مسلحانه به مقر سپاه شهرستان راسک قصد ضربه زدن به این مقر سپاه را داشت که با مقاومت رزمندگان با شکست روبرو شد. 🔸همچنین اخبار منتشر شده در خصوص درگیری در شهرستان سرباز صحت ندارد.
معاون امنیتی استاندار: حمله تروریستی به مقر نظامی در راسک و چابهار معاون امینتی و انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان: 🔹دقایقی قبل حمله تروریستی به مقر نظامی راسک و چابهار انجام شد. 🔹اوضاع تحت کنترل است و اخبار تکمیلی اعلام می‌شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گام دوم انقلاب
معاون امنیتی استاندار: حمله تروریستی به مقر نظامی در راسک و چابهار معاون امینتی و انتظامی استاندار
. هلاکت و زخمی شدن ۳ تروریست در راسک 🔹سه عملیات تروریستی به صورت همزمان در کلانتری ۱۱ چابهار، سپاه چابهار و سپاه راسک انجام شده است. 🔹تاکنون ۳ تروریست زخمی و یک نفر از آنها به هلاکت رسیده است و درگیری‌ها و تعقیب تروریست‌ها همچنان ادامه دارد.
2.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 هلاکت و زخمی شدن ۳ تروریست در راسک 🔹یک منبع آگاه در گفت و گو با ایرنا گفت: سه عملیات تروریستی به صورت همزمان در کلانتری ۱۱ چابهار، سپاه چابهار و سپاه راسک انجام شده است. 🔹به گفته این منبع آگاه تاکنون ۳ تروریست زخمی و یک نفر از آنها به هلاکت رسیده است و تعقیب تروریست‌ها همچنان ادامه دارد.
💢 اوضاع در سیستان و بلوچستان تحت کنترل نیروهای امنیتی و نظامی است 📌از مردم شریف ایران درخواست داریم صرفاً اخبار را از منابع رسمی و معتبر دنبال نمایند. 🔰 سازمان اطلاعات فراجا در ایتا، روبیکا، بله، ویراستی، سروش و آپارات 🆔 @S_Etelaat_faraja
6.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
معاون امنیتی استانداری سیستان‌وبلوچستان از شهادت ۳ نفر در حملۀ تروریستی امشب خبر داد.
حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به یک پایگاه هوایی رژیم صهیونیستی 🔹مقاومت اسلامی عراق بامداد پنجشنبه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که پایگاه هوایی «رامات دیوید» را با پهپاد هدف قرار داده است.
🔴توییت حساب ایران به زبان عربی : ای اهل ایمان سلاح جنگ برگیرید و آن‌گاه دسته دسته یا همه یک‌باره متّفق (برای جهاد) بیرون روید
12.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨بین حملۀ تروریستی امشب جیش‌الظلم و حملۀ رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولی ایران چه رابطه‌ای وجود دارد؟
15.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸️ افزایش تلفات تروریست‌ها به ۸ نفر/ گروگانگیری جیش‌الظلم عامل طولانی‌‌شدن درگیری‌ها 🔹معاون امنیتی وزیر کشور: همه تروریست‌ها در محاصره‌اند. تا ساعات آینده همه تروریست‌ها کشته یا دستگیر خواهند شد. 🔹نیروهای پشتیبان تروریست‌ها در محاصره‌اند یا فرار کرده‌اند. تعداد تروریست‌های کشته شده ۸ نفر است و حداقل ۶ نفر دیگر کشته یا دستگیر خواهند شد. 🔹تعداد شهدای مدافع امنیت ۳ شهید است. 🔹تروریست‌ها یک نفر از شهروندان چابهار را به گروگان گرفته‌اند که عملیات نیروهای امنیتی برای حفظ جان این گروگان با احتیاط کامل انجام می‌شود. 🔹تروریست‌ها یا کشته شدند و یا در محاصره نیروهای امنیتی هستند. 🔹گروهک جیش‌الظلم در تبلیغاتی غیرواقعی از پیشنهاد آتش‌بس برای خروج چند غیرنظامی یک آپارتمان خبر داده بود. 🔹کانال‌های نزدیک به گروهک‌های تجزیه‌طلب نیز با جوسازی و فشار دروغین رسانه‌ای قصد کاهش فشار محاصره بر تروریست‌ها در چابهار را دارند‌. 🔹تروریست‌ها در راسک با شکست ۱۰۰ درصدی مواجه شدند.