11.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شیخ نعیم قاسم: امروز هدف طوفان الاقصی محقق شده است/این پیروزی را به جمهوری اسلامی، رهبر عزیز ایران و مردم شریف آن تبریک میگویم
🔹دبیر کل حزب الله لبنان در سخنرانی خود پیرامون آخرین تحولات سیاسی بعد از آتش بس: تبریک میگوییم به مردم فلسطین برای پیروزی در این نبرد و بازگشت مردم به غزه به سرزمینشان، این یک پیروزی برای تمامی آزادمردان جهان است.
🔹سرزمین فلسطین به طور کامل در آینده ای نه چندان دور آزاد خواهد شد.
نعیم قاسم: دشمن شروط ما برای آتشبس را پذیرفت
🔹دبیرکل حزبالله با اشاره به اینکه مقاومت لبنان پس از مدت کوتاهی توانست کنترل امور را به دست گیرد، گفت: ما موفق شدیم فقط طی ۱۰ روز خلأ فرماندهان را پر کنیم. لذا حزبالله عملیاتهای خود را افزایش داد و صهیونیست موفق به پیشروی نشدند.
🔹وی با بیان اینکه برخی از آوارگان با انسجام خود حامی مقاومت و ملت لبنان در مناطق مختلف بودهاند، تصریح کرد: اسرائیل در این دوره خواستار آتشبس شد. ما نیز به همراه حکومت لبنان با این مسئله موافقت کردیم. این مسئله، یک پیروزی برای حزبالله به شمار میرود.
🔹قاسم با تأکید بر اینکه اشراف اطلاعاتی و تسلط دشمن بر تماسهای ما، هوش مصنوعی و نیروی هوایی اسرائیل از مهمترین عوامل مؤثر در ضربه به حزبالله بود، خاطر نشان کرد: ما از این حملات درس گرفتیم، ولی به هر حال، ایستادگی ما باعث شد که متجاوزان بنا بر شروط ما، خواستار توقف تجاوزاتش شود، و ما نیز با این مسئله موافقت کردیم.
🔹وی با بیان اینکه توافق مذکور، فرصتی است که حکومت لبنان وظایف خود را انجام دهد و توانمندی خود را در سطح سیاسی آزمایش کند، تصریح کرد: ما در برههای به این فکر بودیم که به نقض توافق آتشبس اسرائیل پاسخ دهیم ولی به ما میگفتند که این مسئله تعداد نقضهای آتشبس را افزایش خواهد داد. به هر حال اسرائیل ۱۳۵۰ بار این توافق را نقض کرد.