eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
اتحادیه اروپا: تحریم‌ها علیه سوریه باید لغو شود 🔹مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: به تلاش‌های بیشتر برای اطمینان از این‌که سوریه در مسیر درست حرکت می‌کند، نیاز است. ما نیاز داریم با شرکای منطقه‌ای خود همکاری کنیم.
ترامپ برای ایران شاخ و شانه کشید 🔹️رئیس‌جمهور آمریکا با مطرح کردن این ادعا که ایران پشت حملات جنبش انصارالله یمن است، در اظهاراتی بی اساس مدعی شد در صورت حملات جدید آنها، نیروهای مسلح آمریکا حملات خود را تنها به یمنی ها محدود نمی‌کنند و حملات انصارالله تیری از سوی ایران تلقی می‌شود.
اسرائیل هزینه‌های جنگی خود را پنهان کرد 🔹حسابرس کل وزارت دارایی رژیم صهیونیستی تا پایان ۲۰۲۴ به صورت منظم گزارش‌های ماهانه درباره هزینه‌های جنگی منتشر می‌کرد اما از ماه ژانویه امسال، انتشار این گزارش‌ها متوقف و تحلیل عملکرد بودجه‌ای رژیم صهیونیستی و میزان هزینه‌کرد واقعی این رژیم دشوار شده است. 🔹روزنامه اسرائیلی «هاآرتص» می‌گوید این اقدام نگرانی‌هایی درباره شفافیت مدیریت بودجه ایجاد کرده است.
مقام یمنی: یمن گورستان متجاوزان است و آمریکا باید این را بفهمد 🔹برعی، یک مقام ارشد نیروهای مسلح یمن: جهنمی که ترامپ ما را با آن تهدید می‌کند، به کوره‌ای برای خود آن‌ها تبدیل خواهد شد. 🔹پاسخ یمن به نیروهای آمریکا و منافع این کشور شدید خواهد بود، زیرا آن‌ها اکنون یک هدف نظامی مشروع برای ما هستند. 🔹ما موشک‌ها و پهپادهایی ساخته‌ایم که دشمن نمی‌تواند آن‌ها را رهگیری کند. این موشک‌ها و پهپادها به تمام پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه و اهداف آن‌ها در دریای سرخ شلیک خواهد شد. 🔹غافلگیری‌های بزرگی در کار است که ما به‌زودی در چارچوب پاسخمان به تجاوزات آمریکا از آن‌ها رونمایی خواهیم کرد. این تجاوزات تأثیری بر تصمیم ما در حمایت از غزه ندارد. 🔹سلاح‌های بازدارنده پیشرفته‌ایم داریم که در عملیات پشتیبانی از نوار غزه علنی شد. 🔹ما به برادرانمان در فلسطین و محور مقاومت این بشارت را می‌دهیم که یمن سلاح‌های بازدارنده راهبردی در اختیار دارد که دشمن نمی‌تواند با آن مقابله کند. 🔹ما فناوری‌های جدید و پیشرفته‌ای برای پهپادها و موشک‌هایمان ابداع کرده‌ایم که مقابله با آن برای دشمن سخت خواهد بود.
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان 🔹شبکه المیادین گزارش داد که جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی سه حمله هوایی به منطقه رود الدلفه در بقاع غربی ترتیب دادند. 🔹المیادین افزود: طی این حمله، منطقه مابین دو شهرک میدون‌ و لوسی در بقاع غربی مورد هدف قرار گرفت.
روسیا الیوم: یک روستای لبنانی توسط عناصر دولت موقت سوریه اشغال شد 🔹منابع رسانه‌ای گزارش دادند که عناصر مسلح دولت موقت سوریه یک روستای لبنانی از توابع بعلبک را به اشغال خود درآوردند. 🔹پایگاه لبنان ۲۴ نیز در این باره نوشت که به دنبال تشدید درگیری‌ها در منطقه و انتشار اخباری مبنی بر ورود عناصر هیئت تحریر شام به حوش السید علی، اهالی این روستا آن را ترک کردند. 🔹مناطق مرزی بین لبنان و سوریه در بقاع طی روزهای اخیر شاهد درگیری شدیدی بین عشایر لبنان و عناصر هیئت تحریر شام بوده است که زیان جانی و مالی شدیدی برای طرفین برجای گذاشته است.
فرار ناو آمریکایی در پی حملات موشکی یمن 🔹رهبر انصارالله یمن: ناو هواپیمابر آمریکا پس از درگیری با نیروهای مسلح یمن، ۱۳۰۰ کیلومتر به سمت شمال دریای سرخ فرار کرد.
ملت یمن تسلیم شدن در برابر دشمنان خدا را نمی‌پذیرد 🔹رهبر انصارالله یمن تظاهرات گسترده امروز مردم این کشور را یک اقدام جهادی بزرگ و یادآور غزوه بدر دانست و گفت: نعمت بزرگ و توفیقی از سوی خداوند است که ملت ما بار دیگر بر حمایت و کمک از ملت فلسطین و ایستادگی علیه زورگویی‌های آمریکا و اسرائیل تظاهرات کرد. 🔹وی با اشاره به اینکه تظاهرات مردمی یمن در راستای هویت و ایمان اصیل مردم این کشور است، گفت: ملت ما به هیچ عنوان تحقیر و تسلیم شدن در برابر دشمنان خداوند را نخواهد پذیرفت این مردم با تظاهرات گسترده خود پیام روشنی به ملت فلسطین و ایستادگی در برابر زورگویی‌ها ارسال کردند. 🔹نیروهای مسلح یمن با تلاش دشمنان برای حمله به این کشور مقابله کردند، اگر آمریکا و رژیم صهیونیستی به حملات خود ادامه دهند یمن نیز اقدامات تنش‌آمیز بیشتری انجام خواهد داد. 🔹ضربات دردناک‌تری به آمریکا وارد خواهیم کرد، آمریکا باید پیام مردم ما را درک کند. اصرار دشمن اسرائیلی برای جلوگیری از ورود کمک به نوار غزه نیز یک تجاوز بزرگ است که نمی‌توان در برابر آن سکوت کرد. 🔹رهبر انصارالله یمن ممنوعیت کشتیرانی رژیم صهیونیستی را نخستین گام برای حمایت از غزه دانست و عنوان کرد: زمانی که تجاوزات علیه ملت فلسطین در غزه شدت گیرد، ما نیز نظاره‌گر نخواهیم ماند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
رسانه‌های خبری از حملات مجدد آمریکا به صنعا پایتخت یمن خبر دادند
آمریکا در الحدیده ۱۲ حمله هوایی انجام داد 🔹رسانه‌های نزدیک به انصارالله اعلام کرده‌اند ایالات متحده کارخانه‌ای در الحدیده را هدف ۱۲ حمله هوایی قرار داده است.
وزیر خارجه عراق: اسرائیل به دنبال حمله به کشور ما است 🔹فؤاد حسین: پیام‌هایی دریافت کرده‌ایم که نشان‌دهنده قصد رژیم صهیونیستی برای انجام مجموعه‌ای از حملات به کشور ما است. 🔹با توجه به موقعیت جغرافیایی، نگران پیامدهای هرگونه درگیری احتمالی علیه ایران هستیم.