eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
۲ مرزبان در مریوان بر اثر انفجار مین شهید شدند 🔹در این حادثه متاسفانه سربازان وظیفه محمدرضا حریت پسند اهل شهرستان قروه و صهیب عزیزی اهل شهرستان بانه به درجه رفیع شهادت نائل آمدند و سرگرد امان اله عبدالهی اهل شهرستان خمین و سرباز وظیفه سوران شریفی اهل شهرستان بانه مجروح و به مراکز درمانی منتقل شدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
محدودیت برای افزایش شهریه مدارس غیردولتی در تهران 🔹️رئیس سازمان مدارس غیردولتی: شهریه مدارس طبق ماده ۱۶ قانون، توسط شورایی متشکل از نمایندگان آموزش و پرورش، انجمن اولیا و مربیان، مؤسسان و... تعیین می‌شود. 🔹خانواده‌ها مستقیماً در تعیین شهریه نقشی ندارند، اما نظر آن‌ها از طریق انجمن اولیا و مربیان منطقه منتقل می‌شود. 🔹امکان فساد در روند تصویب شهریه‌ها وجود دارد، اما محدود است. اگر مطلع شویم، برخورد می‌کنیم. 🔹در تهران ۱۹۰۰ مدرسه غیردولتی فعالیت دارند؛ فقط تعداد محدودی شهریه نامتعارف دارند و با آن‌ها برخورد می‌شود. 🔹افزایش شهریه امسال باید منطقی و متناسب با کیفیت آموزش باشد تا چرخ مدرسه هم بچرخد اما اجازه افزایش بیش از توان مردم به ویژه در شهر تهران داده نمی‌شود.
پزشکیان: در دکترین جمهوری اسلامی ایران، جایگاهی برای سلاح هسته‌ای قائل نیستیم
مکرون: ممکن است موضع خود را در قبال اسرائیل سخت‌تر کنیم 🔹امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه: اگر اسرائیل به جلوگیری از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه ادامه دهد، ممکن است فرانسه موضع خود را در قبال آن سخت‌تر کند. 🔹محاصره بشردوستانه وضعیتی را در غزه ایجاد کرده که غیرقابل دفاع است. 🔹اگر در ساعات و روز‌های آینده پاسخی به وضعیت انسانی غزه داده نشود، بدیهی است که ما باید موضع جمعی خود را سخت‌تر کنیم. 🔹وجود یک کشور فلسطینی نه تنها یک وظیفه اخلاقی، بلکه یک ضرورت سیاسی است.
🔴بعد از مدتها مطالبه علیه ابتذال بلاخره نماوا فیلترشد! دم ساترا گرم 🔹بلاخره کسی پیدا شد که نشان دهد مملکت صاحب دارد. نمی‌توانند هر فسادی خواستند را عادی بکنند و بعد با فشار جماعت سلبریتی حاکمیت زیر سوال برود. 🔹جمهوری اسلامی تبدیل شده بود به زمین بازی زورگوهای سینمایی؛ یعنی هر کاری می‌کردند و بدون مجوز باب همه چیز را باز کرده بودند و کسی نبود در مقابل این جریان بایستد. فیلیمو در تاسیان انقدر وقیح شد که حتی ظلم و ستم پهلوی را هم وارونه کرد و از جلاد جوانان مردم ، فرشته های عاشق پیشه ساخت. 🔹حالا این اولین قدم مصمم مسئولین در ساترا بود. نماوا را به خاطر پخش بی مجوز سووشون فیلتر کردند و امیدوارم جنم داشته باشند و جگر خود را نشان دهند و پدر فتنه نمایش‌خانگی یعنی فیلمو را هم فیلتر کنند. حتی لجنزار سریال تاسیان برای اینکه تشکیلات فیلیمو را تخته کنید، کافی است. ✍عالیه سادات
عملیات اعزام زائران حج ۱۴۰۴ به سرزمین وحی ۱۰ خرداد پایان می یابد
ادعای فنلاند درباره فعالیت‌های اطلاعاتی ایران در این کشور 🔹در ادامه اتهام‌زنی‌های کشورهای اروپایی در ماههای اخیر علیه ایران، این‌بار فنلاند نیز وارد گود شده و تهران را به انجام عملیات جاسوسی متهم کرده است. 🔹سازمان امنیت و اطلاعات فنلاند(Supo) اعلام کرد که نام ایران به تازگی در فهرست کشورهای مظنون به انجام عملیات جاسوسی در فنلاند قرار گرفته‌ است. 🔹به‌گفته سخنگوی این سازمان، این نخستین‌بار است که به‌طور رسمی نام ایران در چنین فهرستی آورده می‌شود.
سازمان ملل: ۱۰۰ درصد جمعیت مردم غزه در معرض خطر قحطی هستند؛ غزه «گرسنه‌ترین مکان روی زمین» است
رژیم صهیونیستی به دنبال جلوگیری از سفر هیات وزیران به رهبری عربستان به کرانه باختری 🔹رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند که رژیم صهیونیستی تصمیم گرفته است که از یک سفر نادر هیاتی از وزیران خارجه کشورهای عمدتاً عربی به کرانه باختری اشغالی جلوگیری کند. 🔹وزیران امور خارجه عربستان سعودی، امارات، مصر، اردن، قطر و ترکیه قصد دارند روز یکشنبه با رهبران تشکیلات خودگردان فلسطین در رام‌الله دیدار کنند.
هاآرتص: عملیات ارتش اسرائیل در نوار غزه جان ۵۴ اسیر صهیونیست را در معرض خطر مستقیم قرار داده است که از این میان ۲۰ نفر از آن‌ها کشته شده‌اند
10.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «روح‌الله» ۱۱ خرداد منتشر خواهد شد 🔹️مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی روز یکشنبه ۱۱ خردادماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۰ صبح در چهارمین پاسداشت هنر و ادبیات انقلاب اسلامی و در یک نشست علمی پژوهشی، تقریظ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بر کتاب «روح‌الله» را منتشر خواهد کرد. 🔹️کتاب «روح‌الله» روایت مستند زندگی امام خمینی (قدس سره) است که توسط آقای هادی حکیمیان در ۴۱۲ صفحه به نگارش درآمده و توسط انتشارات شهرستان ادب به چاپ رسیده است.