eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
🚨کشف ۱۰۷ دستگاه استخراج رمز ارز در قم 🔹طی عملیاتی مشترک توسط فرماندهی انتظامی بخش سلفچگان و تیم ویژه ضابطین بسیج معاونت عملیات سپاه استان، با رصد اطلاعاتی در سطح بخش سلفچگان به یک‌ محل نگهداری رمز ارز مشکوک و مراتب جهت بررسی مورد پایش قرار گرفت. 🔹پس از هماهنگی و دستور از مقام قضایی و بازرسی از محل تعداد ۱۰۷ دستگاه استخراج رمز ارز کشف و در این خصوص یک نفر متهم دستگیر و جهت بررسی و تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی شد.
حمله سایبری اینبار به شرکت برق رژیم صهیونیستی 🔹حمله سایبری به شرکت برق رژیم صهیونیستی سبب خاموشی در چند شهر شد. 🔹بر اساس گزارش رسانه‌های رژیم صهیونیستی، در نتیجه حمله سایبری به شرکت برق این رژیم، برق بسیاری از شهرها از جمله تل آویو، خدرا و عکا قطع شده است.
دیدار غیرمنتظره رئیس‌جمهور با کارگران هفت‌تپه 🔹رئیسی جمهور کشورمان در مسیر ریلی اندیمشک به اهواز، با دیدن مردم و کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در کنار ریل قطار دستور توقف قطار را صادر کرد. رئیسی در دیدار با مردم و کارگران به مطالبات آنان گوش داد.
🔻وقتی اوضاع انگلیس بد باشد باید حرف از نیکوکاری و امید بزنیم اما نوبت به ایران که رسید باید مردم را تشویق به حضور در خیابان کنیم! ⭕️توئیت خبرنگار بی بی سی فارسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
▪️تفریحات اسقاطیلیها در روز مثلا استقلال جانیها از کوچکی برای جنایت تربیت میشوند 💬 أخٌ‌في‌الله