eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.3هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
وسط اخبار جنگ گفتم یه سم ببینید از چاهزاده😂 ✍ سعید شریفی
2.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عابدان شب و شیران روز تصاویری از مناجات‌خوانی نیروهای مقاومت القسام غزه در روزهای نبرد با صهیونیست‌ها
امروز شنبه، ۶ آبان‌ماه، سالروز تولد شهید حاج حسن طهرانی مقدم پدر علم موشکی کشورمان است. گفته بود روی قبرم بنویسید این مدفن کسی است که می‌خواست اسرائیل را نابود کند! به امید نابودی اسرائیل
🔴امیرعبداللهیان نیویورک را ترک کرد خبرگزاری دولتی ایرنا می گوید وزیر امور خارجه ایران که برای رایزنی‌های بین المللی درباره فلسطین به آمریکا سفر کرده بود، لحظاتی پیش نیویورک را ترک کرد.
ارتش اشغالگر مجاور برج های رزن، العوده و شیخ زاید و چندین منطقه در پروژه بیت لاهیا در شمال نوار غزه را هدف قرار داد.
هواپیماهای اشغالگر به طور مداوم در حال بمباران مجاورت بیمارستان اندونزی در شمال غزه هستند.
🔴نیروی هوایی کانادا در لبنان. هواپیمای نیروی هوایی کانادا که در بیروت فرود آمد بسیاری از اتباع کانادایی و پرسنل غیر ضروری سفارت را تخلیه کرد. با این حال، هواپیما محموله ای از سلاح و مهمات را تخلیه کرده است که به سفارت کانادا منتقل شده است.
مجاهدین مقاومت اسلامی عراق با دو فروند پهپاد پایگاه اشغالگران آمریکایی در منطقه التنف سوریه را هدف قرار دادند.
🔹 پس از خروج تعدادی از کارمندان دیپلماتیک آمریکا از عراق، ساعاتی قبل حدود ۴۰ نظامی آمریکایی نیز فرودگاه بغداد را به مقصد ترکیه ترک کردند. ⏺گفتنی است هفته گذشته، وزارت امور خارجه آمریکا دستور تخلیه کارمندان غیرضروری سفارت این کشور در بغداد را صادر کرده بود و در همین راستا، پروازهای متعددی از بغداد به سوی امان، پایتخت اردن صورت گرفت‌. ⏺همانطور که قبلا گفته شد، به نظر می‌رسد واشنگتن قصد دارد سلسله اقدامات و عملیات‌های نظامی جدیدی علیه گروه‌های مقاومت در عراق آغاز کند. به همین دلیل در حال کاهش کارکنان دیپلماتیک خود در عراق است تا با خیال آسوده‌تری به عملیات نظامی آتی بپردازد و تلفات احتمالی خود را در صورت حملات مقاومت عراق به حداقل برساند.
🔴 گستاخی بی حد و مرز آمریکایی ها 🔸 ‌مقامات آمریکایی به CBS گفتند: تهاجم زمینی اسرائیل مرحله‌ای خواهد بود و شامل یک عملیات فشرده نمی‌شود
1.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️رژیم صهیونیستی پشتِ سد نیروهای مقاومت 🔹تصاویری از مناطق مجاور نوار غزه که صدای تیراندازی در آن حاکی از تلاش های ادامه دار نظامیان صهیونیستی برای ورود زمینی به نوار غزه را نشان میدهد
هشدار جهاد اسلامی درباره عملیات روانی دشمن جنبش جهاد اسلامی فلسطین: 🔹همزمان با آغاز تجاوز زمینی به نوار غزه، دشمن صهیونیست (ارتش سایبری خود) را در استفاده از سایت‌ها و حساب‌های کاربری جعلی و ساختگی فعال کرده است. 🔹هدف از این اقدام، فتنه‌انگیزی داخلی، شایعه پراکنی و تلاش برای تحت الشعاع قرار دادن خاستگاه مردمی مقاومت و سرپوش گذاشتن بر تشدید جنایات خطرناک نسل‌کشی بویژه بعد از تهدید به حمله به بیمارستان‌ها است. 🔹ما بار دیگر بر اعتماد به ملت خود و توانایی آنها برای خنثی‌کردن این تلاش‌ها که با هدف فریب آنها صورت می‌گیرد؛ تاکید می‌کنیم.