eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.3هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سید جواد هاشمی: از دوستان هنرمندم شاکی هستم بازیگر سینما و تلویزیون: 🔹به خاطر ۱۰۰ تصویری که از بچه‌های غزه منتشر شده بود، صد بار گریه کردم، مگر غم‌انگیزتر از این هست که جایی، بچه‌ها را بکشند و نسل‌کشی به راه بیندازند و آدم ساکت بماند؟ 🔹دهانی که امروز در مقابل جنایات صهیونیست‌ها بسته است، آن دنیا باید جواب بدهد. 🔹به خاطر همین به شبکه افق آمدم تا به دوستان خودم که در فیلم‌ها، واقعا اشکشان جاری می‌شود ولی در دنیای واقعی نقش انسان را بازی می‌کنند و سکوت کرده و اشکشان در نمی‌آید؟
ابوعبیده: دشمن در حال تکرار حماقت‌ خود است سخنگوی گردان‌های قسام: 🔹مجاهدان قسام به انهدام خودرهای زرهی دشمن و به قتل رساندن نیروهای آن در کمین‌های مرگ ادامه می‌دهند. تعداد خودروهای زرهی منهدم شده دشمن از آغاز حمله زمینی به غزه به ۷۲۰ خودرو رسیده است. 🔹ارتش دشمن تنها به دنبال نمایش تصویر پیروزی و کسب دستاورد برای خود است. دشمن شکست خورده و سردرگم، از تجربه‌های تاریخ حتی یک درس هم نگرفته است. 🔹دشمن گزینه‌ای جز انتقام برای ملت ما باقی نگذاشته است. 🔹دشمن همچنان در حال تکرار حماقت‌های خود و اشتباهات تاریخی است، زیرا از واقعیت ملت هیچ اطلاعی ندارد و نسبت به تمدن آن کاملا جاهل و نادان است.
امشب ابراهیم رئیسی ریاست جمهوری میکنه☺️
امشب کادر درمان تو بیمارستان ها دور از خانواده از شب های قبل به مردم خدمت میکنن🌺
امشب سربازا و مرزبانا مراقب خاک عزیزمون هستن❤️
امشب یمنی ها منتظر میمونن تا یه کشتی بره سمت اسرائیل و بزننش😂
💢مهمون سرزده شب چله :))))
📌آرامش شب یلدا را مدیون عزیزانی هستیم که در نقاط صفر مرزی، جادهای بین شهری و معابر شهرها تا خود صبح در حال گشت زنی و تأمین امنیت هستند
💢در شب یلدا بازیکنان سابق تیم ملی فوتبال، سید جلال حسینی، محسن ربیع‌خواه و محمد انصاری در منزل شهید تهرانی مقدم حضور یافتند و با خانواده این شهید والامقام دیدار کردند.
صنعا: اسرائیل نگران عملیات‌های دریاییِ ما باشد 🔹سخنگوی جنبش انصارالله یمن که بارها او و مسئولان این کشور عملا حمایت خود را از مردم فلسطین نشان داده‌اند، هشدار داد که رژیم صهیونیستی فقط باید نگران عملیات‌های دریایی صنعا باشد. 🔹عبدالسلام با اشاره به اینکه هدف یمن، توقف حملات این رژیم به مردم غزه و شکست محاصره این شهر است، گفت: هیچ‌کس در جهان نباید اجازه دهد این رژیم تمامی ارزش‌ها و مقدسات را زیر پا بگذارد.
واکنش ولایتی به بیانیه نشست مراکش ▪️ایران اجازه دخالت در امور داخلی خود را به هیچ طرف خارجی نمی‌دهد «علی‌اکبر ولایتی» مشاور مقام معظم رهبری در گفتگو با تسنیم: 🔹این اجلاس با حضور بعضی از عرب‌های بی اعتنا به سرنوشت فلسطینیان و کارشناسان روسی در مراکش برگزار شد و بیانیه ای را صادر نمود که دارای اشکالات متعددی است که مهمترین آن دخالت در امور ایران تلقی می گردد که این اقدام را محکوم می‌کنیم. 🔹البته ما مسئول اقدامات غیرکارشناسی، غیرمنطقی و مداخله‌جویانه کشورهای دیگر نیستیم اما یادآوری می کنیم که باید کشورهای درگیر در منازعات سیاسی، دقت بیشتری در موضع گیری های خود نسبت به جمهوری اسلامی ایران داشته باشند.