eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔻مقامات اقلیم کردستان ادعا کردند نه تنها موساد در اقلیم کردستان مقر و پایگاه ندارد، بلکه اسرائیل هم در اقلیم وجود ندارد! 🔹این تصاویر مردم کردستان با پرچم تجزیه طلبان و اسرائیل مربوط به تهران است یا لندن؟ 🔺جهت اطلاع: این تصاویر بخشی از واکنش خیابانی مردم کردستان عراق پس از طرح تجزیه عراق و همه پرسی برای استقلال کردستان از عراق است. تجزیه عراق و به تبعیت آن فتنه در منطقه کُردی شامل کشورهای عراق، ترکیه، سوریه وایران، با حمایت کیست؟ خواست مردم کردستان است؟ قبول! اما اگر مطالبه‌ای کُردی است، پرچم اسرائیل در آن چکار می‌کند؟
🛑 ایران بدون دلیل حمله نمی‌کند 🔹رئیس مرکز توسعه رسانه‌های عراق: ایران بدون دلیل هیچ منطقه‌ای را هدف قرار نمی‌دهد و حمله موشکی اخیر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به اربیل در اقلیم کردستان عراق نیز بدون دلیل انجام نشد. 🔹رژیم اسرائیل به اربیل به عنوان مقر موساد نگاه می‌کند و در این شهر حضور دارد.
🔴 حملات به پاکستان از قبل با دولت پاکستان هماهنگ شده بوده یکسری حرف ها و محکوم‌کردنا برای افکار عمومی داخل پاکستان است
⭕️ ارسال پارازیت از اقلیم برای سرنگونی هواپیماهای ایرانی 📰 روزنامه آرمان ملی در تحلیل حمله موشکی ایران به اقلیم کردستان عراق نوشت: 🔸 گزارش‌ها نشان می‌دهد که موساد و سازمان سیا با احداث پایگاه‌های ارسال پارازیت قصد داشتند پروازهای داخلی ایران در سطح مناطق غربی از جمله در کردستان، کرمانشاه و آذربایجان را مختل کنند و بارها سیا و موساد با ارسال سیگنال‌های هوایی انحرافی قصد داشتند هواپیماهای مسافربری ایران را منحرف و سرنگون کنند و این مورد خطر جدی برای امنیت مردم ایران داشت لذا ایران بارها اخطار جدی کتبی و شفاهی به مسئولان اقلیم کردستان و یا دولت مرکزی عراق داد.