eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
7.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهید ایرانی که قهرمان عراقی‌ها شد 🔹خانواده شهید احمد کریمی پس از ۲۰ سال چشم‌انتظاری بر سر مزار شهید رفتند. 🔸عراقی‌ها بخاطر مجاهدت‌های شهید احمد کریمی در مقابل آمریکایی‌ها او را بَطَل (قهرمان) خود می‌دانستند.
10.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خاک یتیمی 🏴 مداحی مهدی رسولی به مناسبت شهادت امیرالمومنین علیه السلام
3.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حمله هوایی صهیونیستها به ساختمان کنار سفارت ایران در دمشق 🔹برخی منابع از احتمال شهادت ۶ نفر در این حمله خبر می‌دهند. 🔸هنوز امار رسمی اعلام نشده است./تسنیم
المیادین: سردار زاهدی از فرماندهان سپاه قدس به شهادت رسید 🔹المیادین نوشت که سردار محمدرضا زاهدی فرمانده سپاه قدس در حمله هوایی ساعتی پیش صهیونیستها به دمشق به شهادت رسیده است./تسنیم
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سفیر ایران: اقدام اسرائیل پاسخ قاطع ما را همراه خواهد داشت «حسین اکبری» سفیر ایران در دمشق: 🔹این ساختمان با جنگنده‌های اف‌۳۵ و ۶ موشک مورد حمله قرار گرفت. من در محل کار خودم در سفارت بودم. 🔹بعد از این همه جنایت در ۶ ماه گذشته ضد ملت فلسطین امروز هم این جنایت را علیه ایران مرتکب شد. 🔹شماری از مستشاران ایرانی در ساختمان بودند و به شهادت رسیدند. این عمل پاسخ قاطع ما را در پی خواهد داشت. 🔹تاکنون آواربرداری کامل انجام نشده و بین ۵ تا ۷ نفر به شهادت رسیدند و آمار دقیق بعدا منتشر خواهد شد. 🔹دو نفر از نیروهای پلیس نیز به شهادت رسیدند. ما فعلا نمیتوانیم اسامی را اعلام کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سردار محمدرضا زاهدی که بود؟ 🔹سردار محمدرضا زاهدی متولد ۱۱ آبان ۱۳۳۹ در اصفهان، در سال ۱۳۵۹ به سپاه پاسداران پیوست و در طول جنگ تحمیلی از فرماندهان میانی سپاه بود و فرماندهی تیپ ۴۴ قمر بنی‌هاشم را از ۱۳۶۲ تا ۱۳۶۵ برعهده داشت. 🔹وی در فاصله سالهای ۱۳۶۵ تا ۱۳۷۰ فرمانده لشکر ۱۴ امام حسین(ع) بود. 🔹زاهدی در فاصله سالهای ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۷ فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران بود. 🔹وی از ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۵ با حفظ سمت فرمانده قرارگاه ثارالله نیز شد و از سال ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۸ معاونت عملیات سپاه پاسداران را هم برعهده داشت. 🔹سردار زاهدی از سال ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۵ در نیروی قدس فعالیت می‌کرد و فرمانده سپاه سوریه و لبنان بود. 🔹این سردار والامقام در جنایت حمله هوایی امروز صهیونیستها به دمشق به شهادت رسید.
معاون سردار زاهدی از شهدای امروز دمشق است 🔹برخی منابع : «سردار حاجی رحیمی» معاون سردار زاهدی نیز از شهدای امروز حمله رژیم صهیونیستی به دمشق است.
تماس تلفنی وزیر خارجه سوریه با امیرعبداللهیان 🔹درپی تجاوز ددمنشانه عصر امروز رژیم صهیونیستی به ساختمان بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق، وزیر خارجه سوریه با امیرعبداللهیان تماس گرفت. 🔹امیرعبداللهیان اعلام کرد نتانیاهو بدلیل شکست‌های پی‌در پی رژیم اسراییل در غزه و دست نیافتن به اهداف جاه طلبانه صهیونیست‌ها، تعادل روانی خود را کاملا از دست داده است. 🔹امیرعبداللهیان حمله به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق را عبور از همه تعهدات و کنوانسیون‌های بین‌المللی دانست و مسوولیت عواقب این اقدام را متوجه رژیم صهیونیستی دانست.
11.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تلویزیون اسرائیل دو ماه قبل چند فرمانده سپاه پاسداران را تهدید ضمنی کرده بود. سردار محمدرضا زاهدی، سردار عبدالرضا مسگران، محمدسعید ایزدی، عبدالرضا شهلایی