eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
📢 حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در حکمی حجت‌الاسلام آقای حاج شیخ عبدالعلی توجّهی را به سِمت تولیت مدرسه و مسجد شهید مطهری منصوب کردند. ✍ متن حکم رهبر انقلاب به این شرح است: ✏️ بسم الله الرحمن الرحیم جناب حجت‌الاسلام آقای حاج شیخ عبدالعلی توجّهی دامت توفیقاتُه با یاد نیک از مرحوم آیة‌الله امامی کاشانی و طلب مغفرت و رضوان برای ایشان، جنابعالی را به سِمَت تولیت مدرسه و مسجد شهید مطهری و متعلقات آن منصوب می‌کنم. با توجه به شایستگی‌های آن جناب، انتظار می‌رود ارتقای سطح علمی آن موسسه، و شناسایی استعدادهای درخشان در مراکز وابسته و برنامه‌ریزی برای تربیت افراد برجسته‌ی علمی، و نیز سامان‌دهی به دیگر امور آن مجموعه، مورد توجه کامل قرار گیرد. توفیقات شما را از خداوند متعال مسئلت می‌کنم. سیدعلی خامنه‌ای ۲۶ فروردین ۱۴۰۳
احضار سفرای انگلیس، فرانسه و آلمان به وزارت خارجه 🔹در پی مواضع غیرمسئولانه برخی مقام‌های انگلیس، فرانسه و آلمان در قبال پاسخ متقابل جمهوری اسلامی ایران به سلسله اقدامات رژیم صهیونیستی علیه اتباع و منافع کشورمان که آخرین مورد آن حمله بزدلانه به سفارت کشورمان در دمشق بود، سفرای انگلیس، فرانسه و آلمان در تهران بامداد امروز به‌صورت جداگانه از سوی مدیر کل غرب اروپا به وزارت امور خارجه احضار شدند.
🔻نمایی از برج ایفل در پاریس، دیشب! آب بریز همونجایی که میسوزه😅
آخرین عکس منتشر شده از نتانیاهو بعد حمله پهپادی ایران سیاسی
3.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 لحظۀ شروع عملیات سپاه با دستور سرلشکر سلامی از قرارگاه نبی‌اکرم 🔹پرتاب موشک‌های بالستیک به‌سمت اراضی اشغالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایران کدام نقاط اسرائیل را مورد حمله قرار داده؟ 🔹بررسی دقیق نقاط مورد حمله ایران به اسرائیل از روی نقشه
جلسه نماینده اسرائیل با منافقین درپی حمله ایران 🔹همزمان با حمله تلافی جویانه ایران به اهدافی در سرزمین‌های اشغالی، افسر اطلاعاتی مستقر در سفارت اسرائیل در کشور آلبانی، با حضور مخفیانه در مقر گروهک منافقین در این کشور، جلسه هماهنگی برای تغییر جو رسانه‌ای داخلی و تبدیل شکست اسرائیل به پیروزی و جهت دهی موج‌ها به سمت چالش اقتصادی برگزار کرده است. 🔹در این جلسه که با حضور کادر ستاد اجتماعی و ستاد اطلاعات منافقین در حضور عباس داوری، زهرا مریخی، مژگان پارسایی و مهدی ابریشمچی با دو نفر از عوامل سفارت رژیم صهیونیستی برگزار شد، مقرر شد که عناصر گروهک در داخل نسبت به تولید محتوای جعلی از صف‌های بنزین و دلار و برخی اقدامات میدانی نظیر شعار نویسی اقدام کنند. 🔹همچنین عناصر این گروهک در حوزه رسانه و شبکه‌های اجتماعی نسبت به شکست صد درصدی اهداف جمهوری اسلامی و جهت دهی موضوعات به سمت ایجاد رعب و وحشت از پاسخ اسرائیل تا زمینه سازی برای ایجاد برخی شورش‌های اقتصادی تمرکز داشته باشند.
🔻 بسم الله الرحمن الرحیم 🔻 اطلاعیه در پی اقدامات وحشیانه و خصمانه رژیم غاصب صهیونیستی در نسل کشی مردم مظلوم و بی دفاع فلسطین و نیز تجاوز به اماکن دیپلماتیک ایران و ترور فرماندهان نظامی، فعالیت برخی از صفحات مجازی در همراهی و حمایت از این اقدامات رژیم، موجب جریحه دار شدن عواطف ملت بزرگ ایران شده است. 🔺لذا به اطلاع هموطنان عزیز می‌رساند در صورت مشاهده هرگونه فعالیت در حمایت از دولت جعلی اسرائیل در فضای مجازی، در اسرع وقت اطلاعات و مشخصات صفحات مذکور و گردانندگان آن را به سایت گرداب به نشانی Gerdab.ir ارسال نمایند. 🔹لازم به ذکر است طبق ماده 6 ،7 و8 قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت، با مجرمین برخورد قاطع خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا