eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
12.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مداحی سید رضا نریمانی در منزل شهید نیلفروشان
آیت‌الله جعفری‌اراکی درگذشت 🔹آیت‌الله محمد جعفری‌اراکی متولد ۱۳۱۰ شمسی در اراک، از زمان تشرف امام خمینی(ره) به نجف به‌مدت ۱۴ سال از محضر امام راحل استفاده کرد و از نزدیکان ایشان به‌شمار می‌رفت. 🔹وی بعد از یک دوره بیماری، دار فانی را وداع گفت.
مراسم عرض تسلیت در دفتر در تهران
قاآنی: تا آزادی قدس کنار خواهیم بود فرمانده نیروی قدس سپاه: 🔹آن سیّد نورانی با معنویت و تدابیر بی خطیر خود، جنبش حزب‌الله را رهبری کرد و به اوج قله های عزت و قدرت بی پایان روحی و جهادی رسانید. فرماندهی معرکه های سخت حرب تموز و جنگ با داعش و تکفیری ها در شام و عراق، صفحاتی زرین از دفتر قطور مجاهدت های ماندگار آن شهید سعید است. 🔹این جانب با قلبی محزون، ولی امیدوار به فضل و عنایت الهی، شهاد سیّد بزرگ مقاومت اسلامی را به برداران مجاهدم در جنبش حزب الله و خانواده صبور آن شهید عزیز و همه بردارانم در جبهه مقاومت، صمیمانه تبریک و تسلیت عرض می کنم و انشاءالله در ادامه راه و مکتب او تا فتح فلسطین و آزادی قدس شریف، در کنار شما خواهیم ماند.
عراقچی: ترور شهید نیلفروشان بی‌پاسخ نخواهد ماند وزیر خارجه در پیامی ضمن تسلیت شهادت شهید نیلفروشان به فرمانده سپاه، نوشت: 🔹این اقدام رذیلانه و ناجوانمردانه، نشانه آشکار دیگری از ذات و ماهیت تروریستی و جنایت‌کار رژیم صهیونیستی و حامیان شناخته‌شده آن است و بی‌تردید این جنایت هولناک رژیم متجاوز صهیونیستی هرگز بی‌پاسخ نخواهد ماند. 🔹دستگاه دیپلماسی هم همه ظرفیت‌های سیاسی، دیپلماتیک، حقوقی و بین‌المللی را برای پیگرد جنایت‌کاران و حامیان آن‌ها به‌کار خواهد بست.
آیت‌الله سبحانی:‌ پرچم مقاومت بر زمین نمی‌ماند مرجع تقلید شیعیان: 🔹 شخصیتی بود که با تمام توان برای دفاع از حقوق مسلمانان و سرزمین‌های اسلامی به پا خاست و در طول ۳۰ سال رهبری حکیمانه خود به منصه ظهور رساند. 🔹دشمن زبون فکر می‌کند با ترور چنین شخصیت‌هایی، پرچم‌ مقاومت در زمین می‌ماند، بلکه مردان بزرگ و تربیت یافته مکتب «سید حسن نصرالله» پرچم را به دست گرفته و با دشمن زبون و خبیث به مبارزه خواهند پرداخت. تا ریشه فساد را در منطقه قلع‌وقمع کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
22.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گودال ایجادشده در محل شهادت 🔹رژیم صهیونیستی جمعه بیش از ۸۵ تُن بمب بر سر مردم ضاحیه لبنان انداخت.
1.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ارتش اشغالگر بار دیگر ضاحیه را بمباران کرد 🔹جنگنده‌های رژیم اشغالگر اسرائیل منطقه‌ تحويطة الغدير در ضاحیه جنوبی بیروت را هدف قرار دادند. 🔹روزنامه معاریو نیز خبر داد که ارتش اشغالگر طی نیم ساعت ۳ مرتبه ضاحیه را بمباران کرده است.
🔴👈 اولین تصویر از فرمانده دلاور و بزرگ حزب‌الله شهید حاج علی کرکی
🔸جنگنده‌های رژیم‌صهیونیستی نیروگاه الحدیده را بمباران کردند 🔹رادیو ارتش رژیم‌صهیونیستی اعلام کرد که حمله به بندر الحدیده در واکنش به اقدام دو هفته گذشته یمنی‌ها صورت گرفت که سه بار تل آویو را هدف قرار داده بودند. 🔹رسانه‌های رژیم‌صهیونیستی اعلام کردند که ده‌ها جنگنده این رژیم در حمله به یمن مشارکت داشتند.در این حملات بندر الحدیده، فرودگاه بین‌المللی آن، نیروگاه اصلی الحدیده و مخازن نفت آن هدف قرار گرفتند.