eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸۸۵ هزار تن؛ حجم بمب‌هایی که اشغالگران بر سر اهالی غزه ریخته‌اند 🔹دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه اعلام کرد که ارتش صهیونیستی در ۳۹۹ روز گذشته بالغ بر ۸۵ هزار تن بمب و انواع موشک بر سر مردم بی دفاع ریخته است.
🔸وزیر خارجه عراق: ایرانی‌ها حمله به رژیم صهیونیستی از طریق خاک عراق را تکذیب کرده‌اند 🔹«فؤاد حسین» وزیر خارجه عراق: «ایران قصد حمله به رژیم اسرائیل از طریق خاک ما را ندارد و مقامات ایرانی این موضوع را تکذیب کرده‌اند». 🔹او افزود: «تهاجم از طریق خاک عراق، کشورمان را در معرض حمله خارجی قرار می‌دهد؛ امیدواریم که عراق صحنه درگیری ایران و آمریکا نباشد».
🔸حزب‌الله تجمع نظامیان اسرائیلی را هدف حمله موشکی قرار داد 🔹حزب‌الله لبنان در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که بامداد امروز تجمع نظامیان صهیونیستی در منطقه «بوابه فاطمه» واقع در روستای مرزی «کفرکلا» را با موشک مورد اصابت قرار داده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حزب‌الله لبنان در حال راه‌اندازی سیستم گرمایشی خودروهای صهیونیست‌ها در شمال سرزمین‌های اشغالی به وسیله موشک و راکت است فصل سرما نزدیکه و قطعاً باید داخل خودروها گرم باشه؛ مگه نه؟
🔹وقتی براندازا میگن سپاه تو سوریه زن و کودک کشته، منبعشون همین خبرنگارا هستن که مجید سوزوکی رو گذاشتن جزو شهدای ارشد سپاه/ وکیلی
🔸خدمات‌دهی آقایان در آرایشگاه های زنانه جرم است 🔹رییس اتاق اصناف البرز: به دنبال گزارش‌های مردمی مبنی بر مشاهده شدن تتوکاران مرد در یک آرایشگاه زنانه در کرج، بازرسان اتاق اصناف و معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز در محل حاضر شدند و مشخص شد تعدادی مرد تتوکار در واحد مذکور مشغول به کار هستند. 🔹بلافاصله موضوع جهت رسیدگی به مراجع قضایی ارجاع شد. 🔹هرگونه خدمات تهاجم پوستی اعم از خالکوبی و امثال آن در تمام واحدهای صنفی اعم از آرایشگاههای مردانه و زنانه ممنوع است و در صورت مشاهده برخورد قانونی خواهد شد.
🔷 گاو شیرده اثری از کمال شرف کاریکاتور یمنی در وصف کشورهای عربی
4.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اولين ديدار جانباز عمليات تروریستی پیجری رژیم صهیونی، خانم روان الموسوي با فرزندانش این خانم لبنانی یک دست و دو چشمش را تقدیم مقاومت کرده است/ محمدمسلم وافی
نگاه کنید دخترش چطور نگاهش می کنه😭😭😭😭
🔹اختلاس؛ موضوع بحث این روزها در میان کاربران ایرانی و غربی شبکه‌های اجتماعی