eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
2.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بانوان در اولویت آزادی از زندان 🔹رئیس هیئت امنای ستاد دیه کشور: اولویت ستاد دیه برای آزادسازی از زندان بانوان هستند و بعد از آن بدهکاران غیرعمد مانند دیه کارگاهی و بعد محکومین مالی غیر عمد است.
میزبانی رئیس رسانه ملی از نمایندگان جامعه مسیحیان کشور 🔹در طلیعه سال جدید میلادی، رئیس رسانه ملی میزبان نمایندگان جامعه مسیحیان کشور در مجلس شورای اسلامی بود. 🔹جبلی در این دیدار به تبیین جایگاه نمایندگان مجلس شورای اسلامی در افکارعمومی و امور مهم کشوری پرداخت و ضمن مروری بر سرفصل‌های مشترک همکاری میان دو نهاد، از نظرات و دغدغه‌های نمایندگان مهمانش آگاه شد. 🔹وی حضور نمایندگان اقلیت‌های مختلف دینی در نهاد قانون‌گذار کشور را که مبتنی‌بر فرهنگ اصیل، پیشینه تمدنی مترقی ایرانی و باور توحیدی اهالی این سرزمین است، مایه افتخار و سربلندی ایران اسلامی دانست و فرا رسیدن سال نوی میلادی و تولد حضرت مسیح(ع) را نیز به نمایندگان و هم‌وطنان ارمنی و آشوری تبریک گفت. 🔹«شارلی انویه تکیه» (نماینده مسیحیان آشوری و کلدانی)، «آرا شاوردیان»( نماینده مسیحیان ارمنی شمال)، «گقاردمنصوریان» (نماینده مسیحیان ارمنی جنوب) در این دیدار حضور داشتند.
پاساژ علاالدین تعطیل شود 🔹رئیس شورای شهر تهران: معتقدم قوه قضائیه باید حکم دهد یا پاساژ علاءالدین تعطیل شود تا نواقص و مشکلات ناایمنی آن اصلاح شود.
1.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آخرین وضعیت پول‌های بلوکه‌شده ایران 🔹عراقچی: همچنان برخی از پول‌های ایران در کشورهای دیگر بلوکه است.
1.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عارف: با تدبیر مقام معظم رهبری فارغ‌التحصیلان مشمول سربازی که خارج از ایران هستند می‌توانند سالی دو بار به ایران بیایند
1.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سخنگوی دولت: پرداخت کمک هزینه تحصیلی به دانشجویان مستعد و ممتاز به تصویب هیات دولت رسید
2.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سخنگوی دولت: بانک‌های ما پولشویی نمی‌کنند 🔹پیوستن به FATF دست سرمایه‌گذاران در جذب اسپانسر را باز می‌کند.
2.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سخنگوی دولت: پایتخت جدید منطقه مکران است و این موضوع در حال کار است
2.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سخنگوی دولت: فعلا لایحه جدیدی برای قانون عفاف و حجاب در دستور کار نیست
49.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مشاجره خانوادگی دلیل اصلی تنش در فرودگاه مهرآباد//سابقه اختلال اعصاب و روان خانمِ جوان 👈فیلم کامل از زوایای دیگر مرکز اطلاع‌رسانی پلیس فرودگاه: ساعت۱۴:۴۰ مورخ ۱۵ دیماه ۱۴۰۳ در ترمینال شماره ۴ فرودگاه مهرآباد مشاجره ای لفظی بینِ خانمی جوان با همسرش رخ داده که باعث جلب توجه حاضران شده و در کنار آنها فردی روحانی نیز حضور داشته است. براساس تصویر دوربین‌ها ، پس از تشدید مشاجره وی با همسرش؛ متاسفانه نامبرده از حالت عادی خارج که منجر به ضرب و شتم بین زوجین می‌شود. در بررسی‌های تکمیلی و اظهارات همسر ایشان و شاهدان حاضر در صحنه ، همان‌طور که در فیلم مشخص است هیچ گونه مواجهه کلامی از سمت روحانی به خانم جوان رخ نداده است و با وجود توهین و تعرّضِ فیزیکی به فرد روحانی، ایشان شکایتی از خانم جوان نداشته اند. همسر این خانم با تأیید سابقه بیماری چندین ساله و اختلال اعصاب و روان پس از مراجعه به پزشک فرودگاه وی را از محل ترمینال خارج نمود.
جانشین شهید سنوار در آینده نزدیک انتخاب می‌شود 🔹اسامه حمدان، از مقامات ارشد جنبش حماس درباره تعیین رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس گفت: ما تمهیدات و رویه‌های داخلی داریم که ممکن است به زودی منجر به اعلام رئیس دفتر سیاسی شود. 🔹وی افزود: وضعیت سازمانی حماس از طریق موسسات به طور عادی در حال فعالیت است، اما رویه‌های نظارتی وجود دارد که تاخیر در اعلام رئیس دفتر سیاسی را لازم می‌داند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا