eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
1.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️تصاویر لحظاتی از درگیری ساعت قبل جنین که به جان باختن شیرین ابوعاقله خبرنگار فلسطینی منجر شد
🎥 تشییع پیکر «شیرین ابوعاقله» در جنین
2.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وداع با شهید خبرنگار «شیرین ابوعاقله» 🔹«شیرین ابوعاقله» حین پوشش اخبار یورش نظامیان رژیم اسرائیل به جنین در کرانه باختری از ناحیه سر مورد اصابت قرار گرفت و به شهادت رسید.
⭕️بازداشت دو فرد اروپایی سازمان دهنده آشوب و بی‌نظمی اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت اطلاعات: 💢دو فرد اروپایی که با هدف سوء استفاده از مطالبات به حق برخی از صنوف و اقشار کشور و تغییر جهت مطالبات عادی به آشوب، بی‌نظمی اجتماعی و بی‌ثبات سازی جامعه وارد کشور شده بودند، توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) شناسایی و بازداشت شدند.
حمله سپاه به تروریست‌ها در اربیل 🔹نیروی زمینی سپاه صبح امروز مواضع گروه‌های تروریستی در اربیل را با حملات توپخانه‌ای درهم کوبید. 🔹هنوز آمار تلفات و خسارات این حملات گزارش نشده‌است. 🔸نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بارها هشدار داده‌اند که هرگز حضور و فعالیت گروهک‌های تروریستی در جدار مرزهای شمالغرب کشور را بر نمی‌تابند و در صورت فعالیت‌های ضد امنیتی،‌ پاسخ‌های محکم و کوبنده‌ای به آنها خواهند داد.
تصویری از حمله سپاه به مواضع تروریست‌ها در اربیل 🔹مقام‌های اقلیم کردستان عراق در نخستین اظهار نظر خود پس از عملیات توپخانه‎ای سپاه پاسداران علیه مواضع گروه‎های تروریستی در این منطقه اعلام کردند که محل مورد هدف، ارتفاعات برزین در اطراف منطقه سیدکان از توابع سوران بوده است.
Khamenei.ir13900713_3555_128k.mp3
زمان: حجم: 2.81M
🔹 تأثیرگذاری فکر شما و کاری که کردید و راه نوئی که پیدا کردید، پیشنهادی که به نظرتان رسیده، تأثیرگذاری‌اش فقط این نیست که این فوراً به دستگاه اجرائی منتقل بشود و فوراً یک ترجمه‌ی عملیاتی بشود و اجرائی و عملیاتی شود؛ نه، این تنها تأثیر نیست. ◾️بیانات در دیدار جمعی از نخبگان و برگزیدگان علمی ۱۳۹۰/۰۷/۱۳ ‌••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
Khamenei.ir13880922_6169_128k.mp3
زمان: حجم: 1.32M
🔹 تبلیغ باید جریان ساز باشد، تبلیغ باید گفتمان ساز باشد، تبلیغ باید فضا ایجاد کند؛ گفتمان ایجاد کند. ◾️بیانات در دیدار با جمعی از طلاب و روحانیون ۱۳۸۸/۰۹/۲۲ ‌••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
khamenei.irÏäÈÇáÇíäÈÇÔíãßåãÍíØÏÇäÔÌæÆìÊÕãíãÓÇÒìæÝÊãÇäÓÇÒìßäÏموسیقی.mp3
زمان: حجم: 1.36M
🔹دنبال این باشیم که محیط دانشجوئی تصمیم‌سازی کند؛ یعنی گفتمان‌سازی کنید. ببینید بنده وقتی مسئله‌ی نهضت نرم‌افزاری را خواستم مطرح کنم، قبل از همه تو دانشگاه با دانشجوها مطرح کردم. ◾️بیانات‌ در دیدار اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های شیراز ۱۳۸۷/۰۲/۱۴ ‌••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
4.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جزییات حمله به مواضع تروریست‌ها در اربیل معاون هماهنگ کننده سپاه حمزه سید الشهدا (ع): 🔹این تروریست‌ها در چندین مقر مستقر بودند و مورد حمله موشکی و توپخانه‌ای نیروی زمینی سپاه پاسدران قرار گرفتند. 🔹در این حمله تلفات قابل ملاحظه‌ای به نیروهای تروریست وارد آمد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📸 جمعی از معلمان و فرهنگیان سراسر کشور، صبح امروز (چهارشنبه) با حضور در حسینیه امام خمینی رحمه‌الله با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند. 🔺️ این دیدار هم‌اکنون در حال برگزاری است. 🏷