🔺️سخنگوی وزارت خارجه: براى حل مشكل رائفىپور و بازگشت او به ایران تلاش میکنیم
ناصر کنعانی:
🔹وی به عنوان یک شهروند حجگزار ایرانی در پایان مناسک حج و به هنگام خروج از فرودگاه جده به دلیلی که هنوز برای ما به درستی مشخص نشده، با مشکل خروج مواجه می شود.
🔹بر این اساس سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در جده و سفارت ایران در ریاض بلافاصله در تماس و گفت وگو با مقامات و بخش های ذیربط دولت عربستان، موضوع را پیگیری و اقدامات حمایتی خود را بمنظور رفع مشکل انجام دادند.
🔹وزارت امور خارجه و نمایندگی های ایران در عربستان سعودی بطور جدی پیگیر حل و فصل مشکل پیش آمده و بازگشت وی به کشور است
@t_manzome_f_r ÈíÇäÇÊÏÑÏíÏÇÑÎÇäæÇÏååÇíÔåÏÇæÇíËÇÑÑÇäÎÑÇÓÇäموسیقی.mp3
زمان:
حجم:
2.6M
🔹فرزندان شهدا به نام پدرانشان افتخار کنند. آنها کسانی بودند که نه در راه تهاجم به یک کشور بیگانه و به یک همسایه، در راه مقابلهی با تهاجم یک دشمن، در راه حفظ میهن، حفظ استقلال، حفظ شرف ملی ایستادگی کردند.
▪️بیانات در دیدار خانوادههای شهدا و ایثارگران خراسان
۱۳۸۶/۰۲/۲۷
#راه_شهدا
#حفظ_میهن
#امام_خامنهای
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
Khamenei.ir13890111_2467_32k.mp3
زمان:
حجم:
784.1K
🔹کلیپ صوتی
عزیزان! اگر شهیدان عزیزند - که عزیزترینند - اگر برای ما گرامیند - که گرامیترینند - گرامیداشت آنها به معنای این است که ما راهشان را ادامه بدهیم و اهدافشان را دنبال کنیم.
۱۳۸۹/۰۱/۱۱
#راه_شهدا
#گرامیداشت_شهدا
#امام_خامنهای
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••