📲💭
🔻گویا طراحان براندازی جمهوری اسلامی، خانواده مهسا امینی را کُنترات گرفته اند که کُل پروژه را با آنها پیش ببرند.
🔹 مفلوک خسران زده، امجد امینی است که با وجود اینهمه خوش خدمتی به اربابانش به جای دستمزد قرار بود تابوتش را از آنها دریافت کند و مرگش هیزمی شود برای تنور سرد آشوب و فتنه.
🔹و اکنون پس از آنهمه ظلمی که خودش و خانواده اش نسبت به این نظام مقدس روا داشتند، زنده بودنش را مدیون رصد دقیق نیروهای اطلاعاتی و امنیتی از نقشه های خبیثانه ی دشمنان است.
✍ مریم اشرفی گودرزی
686.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #طنز | نتیجه تلاشهای ضدانقلاب برای سالگرد مهسا امینی!
🔴ضربه پاسداران گمنام امام زمان (عج) به شبکه سازمان یافته خرابکاری
🔺 سازمان اطلاعات سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد، ۱۵ عنصر شبکه سازمان یافته ساخت بمب دست ساز را که دیشب قصد ایجاد نا امنی از پیش تعیین شده را داشتند با اشراف اطلاعاتی دقیق و به موقع شناسایی و دستگیر کردند.
🔺 بر اساس اطلاعیه سازمان اطلاعات سپاه فتح استان، این شبکه سازمان یافته که بدنبال خرابکاری، ایجاد نا امنی در مراکز نظامی، انتظامی و نقاطی در استان بودند، شناسایی و با اقدامات به موقع و فنی دستگیر شدند.
🔺 همزمان با فضا سازی معاندان برای ایجاد آشوب در سالروز اغتشاشات پارسال، ۶ عنصر اصلی و ۹ نفر مرتبط با این شبکه سازمان یافته خرابکاری برای نا امن جلوه دادن استان و اغتشاش آفرینی در روزهای آتی برنامه ریزی کرده بودند که پس از شناسایی با مجوز مقام قضائی همه این عوامل حین تست این مواد منفجره با حکم مقام قضائی بازداشت و روانه زندان شدند.
دستگیری یک فرد دوتابعیتی در کرج
🔹خبرنگار تسنیم کسب اطلاع کرد: سازمان اطلاعات سپاه یک فرد دوتابعیتی را امروز در کرج و در پی تلاش برای ساماندهی اغتشاش و خرابکاری دستگیر کرده است.
🔹وی چندین گوشی هوشمند و سیمکارت و مقادیر قابل توجهی دلار به همراه داشته است.