eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.3هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
چه کاری از دستت برمیاد؟ 👈برجسته کردن دستاوردهای مقاومت 👈ابراز حمایت و پشتبانی از مجاهدان 👈برای حمایت از موضع مقاومت دلایلی ارائه دهید 👈رد دروغ ها و شایعات دشمن 👈روحیه داشتن و اعتماد به مقاومت را بالا ببرید 👈افشای جنایات دشمن 👈برجسته کردن شکست های دشمن 👈نقد و رد ادله و مواضع دشمن و آشکار ساختن تناقضات آنها 👈افتخار و قدردانی از فداکاری ها 👈برجسته کردن مواضع و جنبش های حمایتی مثبت که از طرف اشخاص ثالث رخ میده 👈از انتشار هر چیزی که غیر مفید یا مضر یا اطلاعات غیرقابل اعتماد، نادرست یا با منشأ نامشخص است، خودداری کنید.
🔷همین جمعیت وقتی تو ایران میان بیرون برای حمایت از مردم غزه،بهشون میگن ساندیس خورای نظام 🔹ولی این طور که به نظر میاد برد ساندیس های جمهوری اسلامی از برد موشکهاش بیشتره...
آمریکا پس از بیش از 60 پرواز دیروز، طی 24 ساعت بیش از 20 هواپیمای ترابری نظامی به اسرائیل فرستاد. تقریباً 6 ماه قبل از حمله به عراق، ترافیک فشرده مشابهی انجام می شد.
👤 توییت استاد رائفی پور ✍ فراموش نفرمایید پیشتر عرض کردم بحرانی نشان دادن فضای روانی علیه یهودیان، بیرون مرزهای فلسطین اشغالی مطلوب اسرائیل است تا با سیل مهاجرت معکوس ناشی از عملیات ‎ مقابله نماید. حملات به یهودیان در اقصی نقاط دنیا که خصوصا مقصد یهودیان باشد ادامه خواهد داشت.!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 منابع فلسطینی با انتشار تصاویری از حضور تانک‌های رژیم صهیونیستی در خیابان صلاح‌الدین در جنوب غزه خبر دادند.
2.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خبرنگاری که از لحظه انفجار ماشین توسط تانک اسرائیلی در خیابان صلاح دین فیلم برداری کرده ، در کلیپی تصویری خبر نفوذ را تایید کرده و گفته با چشمان خودمان دیدیم که تانکها وارد شدند و برخی از شهروندان به شهادت رسیدند . الحمدلله این هجوم توسط گردانهای قسام دفع شد و ارتش اسرائیل عقب نشینی کرد ❌ فاقد زیرنویس فارسی
هر کسی عاشق مبارزه با اسرائیل است؛ با یک کلیک به طوفان الاقصی بپیوندد: 🔰alaqsastorm.com 💠 و یا نام خود را به ۳۰۰۰۲۱۲ پیامک کنید. 👈 تا کنون بیش از ۶میلیون نفر در این پویش شرکت کردند. انتهای زنجیره نباشیم و با ارسال این پیامک برای مخاطبان دفترچه تلفنمان، در اجر همه آنها که به این پویش طوفانی می‌پیوندند و انزجارشان از اسرائیل کودک‌کش را فریاد می‌زنند شریک شویم.
6.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
درخواست برخی کشورها از ایران درباره اسرای خود نزد حماس سخنگوی وزارت امور خارجه: 🔹در خصوص موضوع اسرا به دلیل درخواست برخی از کشورهایی که شهروندانی در آنجا دارند، از ایران درخواست‌هایی داشتند برای کمک و آزادی آنان، این موضوع با مقامات حماس مطرح شد و قول مثبت هم گرفتیم. اما نکته این است که مقامات حماس تاکید دارند شرایط جنگی حاکم و بمباران امکان اجرای این عملیات را فراهم نمی‌کند. 🔹در ارتباط با سخنرانی آقای وزیر، مقر سازمان ملل مقر دولت‌های جهان است و می‌توانند کشورها مواضع خود را بیان کنند. وزیر خارجه هم حضور پیدا کرد و دیدگاه‌های اصولی و مبتنی بر منشور ملل متحد را در خصوص فلسطین بیان کرد.
2.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢من فکر کنم اگه مثلا فردا سید حسن نصرالله آب هم بخوره اینا میگن احتمالا هدفش اینه اسرائیلی ها رو در آب غرق کنه 🔹این وحشتی که این بدبختای حرومی از حزب الله دارن خیلی هیجان انگیزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا