eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
قطره‌ای انسانیت سازمان ملل؛ استعفای کمیسر عالی حقوق بشر 🔸کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل در نیویورک بعد از 30 سال خدمت در اعتراض به بی‌عملی این سازمان در قبال جنایت‌های جنگی «رژیم صهیونیستی» استعفا داد. 🔸او علنا «رژیم صهیونیستی» را به نسل کشی متهم کرد.
🚨کشته‌شدن یک مقام ارشد نظامی رژیم صهیونیستی رسانه‌های صهیونیستی از کشته شدن سرهنگ دوم سلمان حباقق، فرمانده گردان ۵٣ در تیپ ١٨٨ ارتش اشغالگر خبر می دهند او بالاترین افسر کشته شده از آغاز عملیات ورود زمینی به شمال نوار غزه است.
🌐سایت پویش «» با استقبال میلیونی مردم ایران لحظاتی از دسترس خارج شد 🔺طی ساعات گذشته حملات شدید سایبری برای هک کردن و نفوذ به سایت Alaqsastorm.com توسط کشورهای متخاصم بویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی صورت گرفت همچنین تحریم شرکتهای خارجی خدمات دهنده زیرساخت فنی اینترنت و تحریمهای گوگل ادامه دارد. استقبال کم نظیر مردم برای شرکت در پویش حریفت منم (عاشق مبارزه با اسرائیل) به ۷میلیون نفر رسید و سامانه «حریفت منم» مجبور به نوبت دهی برای ثبت نام شد. 🔺علاقمندان می توانند با ارسال نام خود به ۳۰۰۰۲۱۲ در پویش آمادگی مبارزه با اسرائیل و پویش حریفت منم شرکت کنند.
💢 تایید نهایی احکام پرونده روح‌الله عجمیان از سوی دیوان عالی کشور 🔹خبرگزاری قوه‌قضائیه نوشت: 🔹️ در نهایت، پس از رسیدگی و صدور احکام مجدد، آرای صادره در دیوان عالی کشور قطعیت یافت و بدین ترتیب «حمید قره حسنلو» به ۱۵سال حبس نفی بلد؛ «رضا آریا»، «حسین محمدی» و «مهدی محمدی» هر کدام به ۱۰ سال حبس نفی بلد محکوم شدند. 🔹️ متهمان «محمد امین اخلاقی ساوجبلاغی»، «امین مهدی شکراللهی» و «فرزانه قره حسنلو» هر کدام به پنج سال حبس نفی بلدو «علی معظمی گودرزی» به ۳ سال حبس نفی بلد محکوم شدند. 🔹️ حکم صادره در خصوص متهم «آرین فرزام‌نیا» نیز با توجه به ادعای متعاقب بستگان او مبنی بر ابتلای وی به بیماری افسردگی، برای معرفی به پزشکی قانونی از سوی دیوان عالی کشور نقض و پرونده جهت بررسی و صدور حکم مجدد به شعبه اول دادگاه انقلاب استان البرز اعاده شد.
2.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗓در هفته‌ای هستیم که ابتداش سالروز شهادت مظلومانه آرمان علی‌وردی بود و انتهاش شهادت مظلومانه روح‌الله عجمیان و چه پیوند زیبایی از ترکیب این دو اسم بدست میاد. تا وقتی که آرمان‌ها و روح‌الله‌ها هستن ادامه دارد... 🔺 به همین مناسبت ببینید روایت رهبر انقلاب از پوستری که از شهید آرمان علی‌وردی و شهید روح‌الله عجمیان مشاهده کرده بودند.
توسط چه کسی کشته شدند⁉️ حتی سازمان ملل هم میترسد که موضع مشخص علیه کشتار کارمندانش توسط رژیم صهیونیستی بگیرد!
⭕️ کثافت خانه ای به نام AFC (کنفدراسیون فوتبال آسیا) ▫️الاتحاد بازی با را به بهانه واهی ترک می کند در حالی که روز قبل در همان زمین تمرین داشته است؛ بعد مسئولان سعودی به وزیر خارجه ما وعده تکرار بازی را می دهند و وزیر با خوشحالی این خبر را رسانه ای می کند! حالا بعد از چند هفته دلارهای نفتی سعودی ها جواب می دهد و کمیته انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) نتیجه را ۳ بر صفر به نفع اعلام می کند به علاوه ۲۰۰ هزار دلار جریمه سپاهان و محرومیت از ۳ بازی خانگی!!! چند سال پیش هم به یک بهانه واهی دیگر، میزبانی را از تیم های ایرانی گرفتند. ▫️این اولین بار نیست و بار آخرشان هم نخواهد بود یک بار برای همیشه جلوی این زورگویی ها باید ایستاد. با این شرایط قطعا نتایج خوبی که نخواهید گرفت حداقل با تحریم بازی ها عزت خود را حفظ کنید. مطمئنا اگر قاطع باشید AFC نمی تواند برای مدت زیادی بی خیال حضور ایران در بازی های آسیایی شود... ✍️قاسم اکبری
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸 🎥 انتقاد از سلبریتی هایی که در مقابل جنایات اسرائیل سکوت کرده‌اند! 🍃🌹🍃 🎙 حجت الاسلام و المسلمین رفیعی |
💢این پست بی بی سی فارسی از جشن کاملا بی اساس هالویین در کاناداست که چندتا ایرانی هم شرکت کردند؛ 🔹صدای خیلی از کاربرای ایرانی رو درآورده!اکثر کامنت ها در راستای سرزنش این ایرانی های غرب زده هست و عملا کامنت ها یه سیلی محکم به بی بی سی هست 🔹و خداوند مکرشان را به خودشان بازمیگرداند