eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺واقعیت میدانی جنگ در غزه این است...
🔴 رسانه‌های اسقاط : ما نمی‌فهمیم که چگونه القسام می‌تواند در حالی که هیچ ارتباط یا اینترنت در وجود ندارد، کلیپ‌ها را پخش و آپلود کند و اعلامیه‌ها را از طریق اینترنت منتشر کند. ✍ خب نفله ها اگر قرار بود بفهمید که 7 اکتبر اینطوری تو پاچه شما نمی رفت 😉
🚨 المیادین به نقل از حزب الله گزارش داد که از زمان آغاز عملیات تا روز گذشته، هزار و ۴۰۵ نظامی اسرائیلی در حیفا و شمال فلسطین اشغالی زخمی شده‌اند. 1405 اسقاطی به خاک رفتن توسط حزب الله ✍ باز هم برخی دوستان می گن : مقاومت چرا پاسخ نمیده
🔹رسانه‌های عبری زبان: صدها جلیقه ضدگلوله، ضدگلوله نبودند! 🔹رسانه‌های عبری زبان فاش کردند که صدها جلیقه ضدگلوله که به نظامیان صهیونیست تحویل داده شده، مقاومتی در برابر گلوله نداشته است. 🔹 در واقع جنسای بنجلشون رو هدیه کردند به اسقاطیلی ها..😂
7.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢در حرامزادگی سگیونیستها هیچ شکی نبوده و نیست ولی این حیوانات وحشی دوپا خوی وحشی گری را تا به حدی رسانده اند که حتی از اجساد شهدا و اسرای فلسطینی به عنوان بانک اعضای بدن برای صهیونیست ها استفاده کرده‌اند. 🔹برای اثبات این جنایات شاید مدارک کافی نباشد ولی در آینده ای نه چندان دور این جنایت نیز بر همگان رسوا خواهد شد.
1.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حمله به کاروان چهل نفره خبرنگاران در منطقه یارون در مرز لبنان و اشغالی توسط ارتش رژیم صهیونیستی
🔸بیانیه شدید اللحن حزب‌الله درباره حمله تل آویو به خبرنگاران 🔹حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌ای به شدت اقدام نظامیان اشغالگر صهیونیستی در هدف قرار دادن خبرنگاران در جنوب لبنان حین پوشش اخبار مربوط به حملات رژیم صهیونیستی را محکوم و اعلام کرد که این تجاوزی آشکار با هدف ممانعت از پوشش رسانه‌ای اقدامات تروریستی و جنایات متوالی این رژیم است. 🔹این جنایت به پرونده آکنده از جنایات این رژیم علیه خبرنگاران و اصحاب رسانه در فلسطین و لبنان شامل کشتن خبرنگاران و ویران کردن مراکز رسانه‌ای، افزوده می‌شود.
🔸️مشاور عالی فرمانده هوافضای سپاه: نقطه‌زن بودن موشک‌های ایران در عملیات عین الاسد به اثبات رسید 🔹️سردار بلالی: موشک اسکاد-بی در زمان دفاع مقدس در بهترین حالت ۱۵۰۰  متر خطا می‌خورد و معمولا ۳ تا ۵ هزار متر خطا داشت اما الان موشکی که غیرنقطه‌زن باشد، تولید نمی‌کنیم. 🔹️بعد از تهدید ترامپ مبنی بر هدف قرار دادن ۵۲ نقطه در ایران، پیغام دادیم اگر این کار را کنید به اسرائیل حمله می‌کنیم. 🔹️بعد از عین‌الاسد آمریکایی‌ها مرعوب شده بودند و برای این که اقدامی نکنند اعلام کردند کسی آسیب ندیده است در صورتی که کشته هم دادند.
پاشیدید که😐 😁
🔻دیوار نوشته توسط واحد تبلیغات بسیج آمریکای لاتین 😁
🔻مامان جون ! فرشته ها ازم میپرسن انگار جدید اومدی توی بهشت ؟ از کجا اومدی ؟ من میگم : از اومدم ...