eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
📢 پیام تسلیت رهبر انقلاب به مجاهد بزرگ سید حسن نصرالله در پی درگذشت مادر گرامی‌ایشان: 🔹در کرامت آن مرحومه همین بس که سید نستوه مقاومت، برخاسته از دامن پاک اوست 🔹️حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی در پیامی درگذشت مادر گرامی حجت‌الاسلام و المسلمین سید حسن نصرالله را تسلیت گفتند. متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است: ✏️ بسم الله الرحمن الرحیم حضور مبارک مجاهد بزرگ جناب حجة‌الاسلام و المسلمین حاج سید حسن نصرالله رهبر مقاومت لبنان دامت برکاتُه سلام علیکم ✏️ درگذشت مادر گرامیتان را صمیمانه تسلیت عرض می‌کنم. در کرامت آن مرحومه همین بس که سید نستوه مقاومت، برخاسته از دامن پاک اوست. ✏️ رضوان و رحمت خدا بر او، و سلام و برکات الهی برشما و یاران مبارزتان در جبهه‌ی بزرگ مقاومت. سیدعلی خامنه‌ای ۷ خرداد ۱۴۰۳
🔸وزیر خارجه الجزایر از قصد این کشور برای ارسال مجدد پرونده عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل به شورای امنیت خبر داد
🔸حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی درگذشت مادر گرامی حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین سید حسن نصرالله را تسلیت گفتند
🔸ولیعهد اردن: خواهان روابط حسنه با ایران هستیم
🔸چگونه می‌توان به جرائم رانندگی اشتباه اعتراض کرد؟ 🔹معاون پلیس راهور تهران: سامانه‌های نظارتی دوربین ها در زمان ثبت تخلفات، حدود پنج درصد خطا دارند. پلیس راهور برای اینکه هیچ حقی از کسی زائل نشود؛ مرکز خدمات ترافیکی و مرکز اجرائیات را راه‌اندازی کرد که در آن امکان اعتراض به جریمه‌ها وجود دارد. 🔹در مناطق ۸،۱۴،۱۶،۲۰،۲۱ و ۲۲ این مراکز وجود دارند و پاسخگوی مردم خواهند بود.
🔸دستگیری قاتل پس از ۲۰ سال زندگی مخفیانه 🔹رییس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ از دستگیری مردی خبر داد که ۲۰ سال قبل همسر خود را به قتل رسانده و مخفیانه به سوئد فرار کرده بود. 🔹۲۰ سال از فرار متهم از ایران گذشته بود تا اینکه اواخر اردیبهشت، مأموران فرودگاه امام خمینی(ره) هنگام ورود مسافران کشور سوئد به ایران، متوجه حضور مرد مشکوکی شدند که اخیرا بخاطر ارتکاب جرم از آن کشور اخراج شده و به ایران برگشته بود. 🔹ماموران هنگامی که مشخصات مرد میانسال را در سیستم پلیس وارد کردند متوجه شدند که وی همان متهمی است که در سال ۸۲ همسرش را به قتل رسانده است که همین موضوع کافی بود تا متهم توسط کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ بازداشت شود.
🔸صادق زیباکلام مجرم شناخته شد 🔹سخنگوی هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی: دادگاه رسیدگی به پرونده‌های محمدرضا سعدی مدیرمسئول روزنامه «جهان صنعت» و صادق زیباکلام با حضور اعضای هیات منصفه در شعبه یک دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شد و با اکثریت آراء مجرم شناخته شدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا