eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 تصویری از سه رهبر شهید جنبش حماس احمد یاسن الرنتیسی اسماعیل هنیه
🔴عکسی ماندگار که دیگر محرمانه نیست ▫️سید حسن نصرالله ▫️شهید سلیمانی ▫️شهید مغنیه ▫️شهید فواد شکر ▫️شهید زاهدی
🔴عکسی ماندگار که دیگر محرمانه نیست ▫️سید حسن نصرالله ▫️شهید سلیمانی ▫️شهید مغنیه ▫️شهید فواد شکر ▫️شهید زاهدی
3.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥متقی،‌ کارشناس روابط بین‌الملل: هواپیمایی وارد کشور نشده و موشکی از کشورهای همسایه شلیک نشده است 🔹نوع موشک استفاده شده علیه اسماعیل هنیه و میزان تخریب نشان دهنده این است که موشک کاربرد تاکتیکی داشته. یا موشک ضد زره بوده یا با کوادکوپتر و ریزپرنده تهاجمی عملیات انجام شده است.
🔸 تسلیت داود میرباقری به ملّت‌های آزادە فلسطین و آزردە ایران 🔹داود میرباقری، کارگردان سینما و خالق مجموعه‌های ماندگار امام علی و مختارنامه، در واکنش به حادثه ترور شهید مقاومت اسماعیل هنیه، این واقعه تلخ را تسلیت گفت و پیامی به شرح زیر صادر کرد: إنّا مِنَ المُجرِمینَ منتَقِمون 🔹بی اعتناییِ گناهکار به تذکّر، بدتر از گناه است و در مورد مجرمان، شدّت عمل لازم است. 🔹شهادت جناب آقای اسماعیل هنیه، مجاهد جبهە مقاومت، موجب تأثر و تأسف گردید. اینجانب، ضمن عرض تسلیت به ملّت‌های آزادە فلسطین و آزردە ایرانِ میهمان نوازمان، از خداوند متعال، علو درجات برای آن شهید بزرگوار و برای جنایتکارانِ میهمان‌کُشِ صهیونیست که بدون توجّه به عواقب سیاسی و قانونی این جنایت خصمانه و ضدّ انسانی، دست به اقدامی از سر استیصال زده‌اند، شدّت عمل در وخیم‌تر شدن روزگارشان را از خداوند منتقم مسألت می‌نمایم.
حماس جمعه را روز خشم اعلام کرد 🔹جنبش حماس در بیانیه‌ای امروز جمعه را روز «خشم گسترده» در محکومیت ترور و نسل‌کشی مردم غزه اعلام کرد.
گام دوم انقلاب
یکی از معترضین ونزوئلایی وسط اعتراضات میمیره و بعد از اینکه خبرگزاری ها عکس هاشون رو گرفتن، به اذن پ
❌ آمریکا رقیب مادورو را پیروز انتخابات معرفی کرد 🔹آنتونی بلینگن وزیر خارجه آمریکا مدعی شد که «ادموند گونزالس» پیروز انتخابات اخیر در ونزوئلا بوده است. 🔹این در حالی است که بنابر اعلام شورای ملی انتخابات ونزوئلا «نیکولاس مادورو» با شمارش ۸۰ درصد برگه‌های رأی، ۵۱.۲ درصد آراء را به دست آورده و برنده رقابت‌های ریاست جمهوری ونزوئلا است.
▪️سیاست همین قدر مزخرف است، ترکیه و اسرائیل می توانند "رسما" همدیگر را هیتلر و صدام بنامند اما عملا با یکدیگر تجارت مواد غذایی و سوختی داشته باشند. ترکیه ی اردوغان بر خلاف نظر خیلی ها اصلا بوقلمون صفت نیست، بلکه جهتش مشخص است منتهی ریاکار و ظاهر ساز بوده و این غلط انداز است.
⭕️ چهار کشور عربی که ترور اسماعیل را محکوم نکردند؟! 🔅 وبگاه فلسطینی قدس الاخباریه در یک اینفوگرافی ضمن اشاره به موج گسترده محکومیت ترور اسماعیل هنیه از سوی کشورهای عربی و اسلامی، به این مساله پرداخت که چهار دولت عربی امارات متحده عربی، بحرین، مراکش و موریتانی این رخداد تروریستی را محکوم نکرده و موضعی در قبال آن اتخاذ نکرده اند.
2.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ۶۰ موشک از لبنان به شمال فلسطین اشغالی شلیک شد 👤 رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند: 🔸 گنبد آهنین ارتش رژیم اشغالگر تنها توانست ۱۵ فروند از موشک‌ها را رهگیری و ساقط کند. 🔸 منابع عبری نیز اعلام کردند: این حملات موشکی پس آن صورت گرفت که سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان در سخنرانی به مناسبت تشییع پیکر فواد شکر اعلام کرد؛ حزب‌الله انتقام خون شهیدان و غیر نظامیان لبنانی را خواهد گرفت.