eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸 گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و بن سلمان 🔹رئیس‌جمهور در گفت‌وگوی تلفنی با ولیعهد پادشاهی عربستان سعودی: به دلیل تراکم امور اجرایی نتوانستم دعوت پادشاه این کشور برای شرکت در نشست ویژه سازمان سران اسلامی را اجابت کند. 🔹آقای دکتر عارف معاون اول بنده در این اجلاس حضور خواهد یافت. 🔹تردیدی ندارم که این اجلاس با تدبیر جنابعالی نتایج موثر و ملموسی در توقف جنایات رژیم صهیونیستی و جنگ و خونریزی در غزه و لبنان خواهد داشت.
7.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جزئیات حمله تروریستی در منطقه «سیرکان» از توابع شهرستان سراوان 🔹استاندار سیستان و بلوچستان: هیچکدام از تروریست‌ها بومی و اهل سنت نیستند.
🔸 نتانیاهو: دفترم مورد حمله شدید و سازمان یافته قرار دارد 🔹دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی اظهار داشت که حماس به اطلاعاتی از اتاق نشست‌های تیم مذاکره‌کننده اسرائیلی دست پیدا کرده است. 🔹حماس و حزب‌الله متن‌ها و اطلاعاتی را دریافت کرده‌اند که از نشست‌های حساس به بیرون درز پیدا کرده و تاکنون تحقیقاتی در این باره آغاز نشده است. 🔹نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اظهار داشت: این اخبار درز یافته، اطلاعات حیاتی برای ایران و حزب الله و حماس فراهم می‌کند، این اخبار همچنین اسرائیل، ارتش و بازگرداندن اسرای ما را با خطر مواجه می‌سازد.
🔴 حماس به اطلاعاتی از اتاق جلسات تیم مذاکره‌کننده اسرائیلی دست یافته است 👤 دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی: 🔸 جنبش حماس به اطلاعاتی از اتاق جلسات تیم مذاکره کننده این رژیم دست یافته است. 🔸 هیچ تحقیقی هم در این زمینه آغاز نشده است. 🔸 هدف حملاتی گسترده و سازمان یافته برای ضربه زدن به سران اسرائیل قرار گرفته‌ایم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸 ایران حمله رژیم صهیونیستی به زینبیه دمشق را محکوم کرد 🔹سخنگوی وزارت امور خارجه حمله تجاوزکارانه امروز رژیم صهیونیستی به یک ساختمان مسکونی در منطقه زینبیه دمشق که منجر به شهید و مجروح شدن تعدادی از شهروندان بی‌گناه سوری شد را به شدت محکوم کرد.
4.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قیمت بی‌قرار تاکسی‌های اینترنتی 🔹پس از حذف گزینه «عجله دارم»، تاکسی‌های اینترنتی با یک شگرد دیگر هزینه سفر را افزایش داده‌اند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌷 سالگرد شهادت 🌷 شهدای اربعه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا