eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📸 استقرار عناصر مسلح وابسته به حاکمیت جدید در میادین دمشق
1.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تیراندازی عناصر الجولانی به سمت منازل شهروندان علوی و مسیحی 🔹منابع محلی در شهر لاذقیه از ورود عناصر حزب الترکستانی حاضر در صفوف عناصر ابومحمد الجولانی، سرکرده تحریرالشام به این شهر و تیراندازی بی‌هدف به سمت منازل شهروندان علوی و مسیحی این شهر خبر می‌دهند. 🔹در روستای خربة المعزة روستاییان عناصر تروریستی را به گلوله بسته‌اند و با آن‌ها درگیر شده‌اند.
تصویر عناصر کشته شده وابسته به دولت انتقالی در سوریه 🔹در استان طرطوس، مخالفان عناصر تروریست و حاکمیت جدید، با یک کمین همه نیروهای وابسته به جولانی را کشتند.
شناسایی شبکه جاسوسی رژیم صهیونیستی در یکی از بیمارستان‌های غزه 🔹این گروه مأموریت داشت که تا با نصب ابزارهای جاسوسی به منظور کنترل شهروندان فلسطینی، روند پیشروی و ورود نظامیان اسرائیلی به هر منطقه را تسهیل کنند. 🔹نیروهای مقاومت فلسطین دستگاه‌های جاسوسی را که ارتش اسرائیل در دیوار یکی از بیمارستان‌های غزه جاسازی کرده بود، کشف کردند.
505K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شهادت ۵ خبرنگار فلسطینی در حمله صهیونیست‌ها به اردوگاه النصیرات 🔹الجزیره: خودروی خبرنگاران در مقابل بیمارستان العوده در اردوگاه النصیرات هدف حمله صهیونیست‌ها قرار گرفت و ۵ خبرنگار شبکه فلسطینی القدس در جریان این حمله اشغالگران به شهادت رسیدند. 🔹شمار خبرنگاران شهید در باریکه غزه از آغاز جنگ به ۲۰۲ نفر افزایش یافت.
گام دوم انقلاب
🎥 شهادت ۵ خبرنگار فلسطینی در حمله صهیونیست‌ها به اردوگاه النصیرات 🔹الجزیره: خودروی خبرنگاران در مقا
‌ ده‌ها شهید و مجروح در حملات بامدادی به غزه 🔹شبکه «المیادین» بامداد امروز گزارش داد که در حملات ساعات اخیر رژیم صهیونیستی به نوار غزه، حداقل ۴۰ فلسطینی شهید و ده‌ها نفر دیگر مجروح شدند.
حمله سایبری به خطوط هوایی ژاپن 🔹خبرگزاری رویترز: حمله به خطوط هوایی ژاپن(JAL) امروز در ساعت ۷:۲۴ صبح به وقت محلی(۲۲:۲۴ به وقت گرینویچ) آغاز شد و بر سیستم‌های داخلی و خارجی شرکت تأثیر گذاشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا