eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
نهاد اسرائیلی: باید برای جنگ احتمالی با ترکیه آماده شویم 🔹کمیته ناگل که بودجه نظامی و طراحی نیروهای رژیم صهیونیستی برای آینده را بررسی می‌کند، در جدیدترین گزارش خود اعلام کرده است که اسرائیل باید خود را برای یک تقابل مستقیم با ترکیه آماده کند. 🔹این کمیته هشدار داده است که جاه‌طلبی‌های ترکیه برای احیای نفوذ و حکمرانی عصر عثمانی می‌تواند به تنش بین دو طرف و بروز یک جنگ منجر شود.
رئیس ستاد مرکزی اعتکاف کشور: تاکنون حدود ۷۰۰ هزار نفر برای مراسم معنوی اعتکاف ثبت نام کرده‌اند و ۶ هزار و ۵۰۰ مسجد نیز برای معتکفان پیش بینی شده‌ است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
41.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آلمان بدون گریم چه شکلیه؟ انتشار فیلم گروگانگیری یک زن در آلمان بار دیگر اما و اگرها درباره مشکلات امنیتی در این کشور را بر سر زبان‌ها انداخته.
🔹قاتل MQ-9 رخ نمایان کرد قدرت ایمان ایرانی‌ها اینطوری ثمر میده.
🔹تیر فتنه به سنگ خورد واکنش آزیتا موگویی، کارگردان سینما به ماجرای فرودگاه مهرآباد: خانمی که تصویرش پخش شده ده روز پیش هم در مهرآباد فحاشی می‌کرد. این یک سناریوی تکراری است، اگر خودم ندیده بودم احتمالا قضاوت دیگری داشتم
2.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خودداری ترامپ از پاسخ به سوالی علیه ایران 🔹ترامپ در پاسخ به پرسش خبرنگاری که از او درباره احتمال اقدام نظامی علیه ایران سوال کرد، گفت که به هیچ سوالی در خصوص راهبردها و استراتژی نظامی پاسخ نخواهد داد. 🔹رئیس‌جمهور منتخب آمریکا: «من در مورد آن صحبت نمی‌کنم، این یک استراتژی نظامی است. فقط یک احمق به این سوال جواب می‌دهد.»
فیدان هم کردها را تهدید کرد 🔹وزیر خارجه ترکیه: پیش‌بینی می‌کنیم که اداره‌کنندگان سوریه جدید با مسلحان کُرد تعامل کنند. 🔹آنکارا ممکن است عملیاتی نظامی را علیه حزب کارگران کُردستان در سوریه آغاز کند! 🔹اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه هم پیش‌تر شبه‌نظامیان کرد سوریه را تهدید به مرگ کرده بود!
2.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تلاش امدادگران برای بیرون آوردن مفقودان از زیر آوار پس از بمباران اردوگاه البریج در غزه 🔹شبکه «الجزیره» به نقل از منابع بیمارستانی در نوار غزه گزارش داد: «تعداد شهدای بمباران مناطق مختلف نوار غزه طی ۲۴ ساعت اخیر به ۴۹ فلسطینی می‌رسد».
بسته اخبار کوتاه بامدادی چهارشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۳ 🔹روسیه با جنگنده مافوق صوت سوخو-۳۴ به نیروهای اوکراینی در کورسک حمله کرد. 🔹صنعا: ابلهانه است که آمریکا تجربه سرنگونی سوریه را در یمن پیاده کند. 🔹آسوشیتدپرس: بایدن پنجشنبه آخرین کمک‌ تسلیحاتی برای اوکراین را اعلام می‌کند. 🔹اسرائیل: هرگز از همه بخش‌های خاک لبنان خارج نخواهیم شد. 🔹عراق: ۴۰۰ کیلومتر از دیوار بتنی در مرز سوریه ساخته شد. 🔹درگیری‌ها در شرق جمهوری دموکراتیک کنگو در روزهای اخیر بیش از ۱۰۰ هزار نفر را آواره کرد.
بازداشت مزدوران اوکراینی و آمریکایی در ونزوئلا 🔹رئیس‌جمهور ونزوئلا بامداد امروز از بازداشت ۷ مزدور خارجی از جمله ۳ تبعه اوکراینی و ۲ تبعه آمریکایی در این کشور خبر داد. 🔹مادورو: ۱۲۵ مزدور خارجی از ۲۵ ملیت که به قصد انجام اقدامات تروریستی وارد این کشور شده بودند، تنها در فاصله نوامبر تا دسامبر دستگیر شدند.
بقایی: فرانسه در رویکردهای غیرسازنده خود در غرب آسیا تجدیدنظر کند 🔹سخنگوی وزارت امور خارجه: فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی و تحت نظارت دقیق و مستمر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است. 🔹تهدید فوری و واقعی برای صلح و ثبات منطقه‌ای رژیم اشغالگر اسرائیل است. 🔹رئیس‌جمهور فرانسه مدعی شده بود که برنامه هسته‌ای ایران به نقطه بی‌بازگشت نزدیک شده و ما باید از خود بپرسیم که آیا باید مکانیزم ماشه را پیش از اکتبر ۲۰۲۵(مهر ۱۴۰۴) فعال کنیم یا خیر.