eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
🌹دستاوردهایی از جنس غرور و افتخار ✊آنچه باید هر بداند✊ 📃انتشار بمناسبت چهل و ششمین بهار انقلاب اسلامی
می‌دونستید محمدرضا (۶سال بعد از مرگ رضاخان)، با کلی التماس به اربابانش، تازه تونست اجازه برگردوندن جسد رضاخان سفاک به ایران رو بگیره؟! این همه اقتدار رو چطور هضمش کنیم؟ اینم تشییع«پایه گذار ایران مدرن» بدون مردم عادی! 🗣 مهدی عباسیان🇮🇷
آبگیری تالاب بند علی‌خان پس از ۱۴ سال خشکسالی 🔹رئیس حفاظت از محیط‌زیست ورامین: این تالاب که در ۳۰ کیلومتری جنوب شهرستان ورامین واقع شده و از سه رودخانه جاجرود، کرج و شور دیری تغذیه می‌شد، به دلیل تغییر مسیر رودخانه‌ها و برداشت‌های بی‌رویه از منابع آبی دچار خشکسالی شد. 🔹در ۱۰ روز گذشته، با همکاری همه ارگان‌ها، کانال‌های انحرافی بسته و موتورپمپ‌ها خاموش شدند و این اقدامات باعث شد که ۱۰ درصد آب باقی‌مانده از رودخانه جاجرود به تالاب هدایت شود و در نتیجه، حدود ۵ هزار هکتار از ۲۵ هزار هکتار تالاب آبگیری شد. 🔹این آبگیری باعث بازگشت پرندگان مهاجر از جمله درناها، انواع چنگر، اردک‌های سرسبز و دیگر گونه‌های پرنده به تالاب شد.
ترامپ: ایران هم خواهان صلح در خاورمیانه است 🔹رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد: فرمان اجرایی ايران سند قدرتمندی است که امیدواریم مجبور نباشیم از آن استفاده کنیم. 🔹در مورد امضای این فرمان اجرایی در مورد ایران مردد بودم، این کار بسیار دشوار است. 🔹ایران نمی‌تواند به سلاح هسته ای دست یابد، آن‌ها بسیار نزدیک‌اند به سلاح هسته‌ای. 🔹ما می‌خواهیم صلح در خاورمیانه و کل جهان حاکم شود. 🔹کشورهای زیادی از جمله ايران وجود دارند که خواهان صلح در خاورمیانه هستند. 🔹خاورمیانه پول کافی برای بازسازی نوار غزه دارد. 🔹غزه برای دهه‌ها جز مرگ ندیده است. وضعیت غزه بسیار خطرناک است و من معتقدم که مردم نوار غزه اگر فرصت داشته باشند آن را ترک خواهند کرد.