eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
رسانه عبری: ایده ترور رهبران حماس را رئیس شاباک برعهده داشت روزنامه عبری «اسرائیل هیوم»: رونین بار، رئیس سرویس شاباک (سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی) از آغاز انتصاب در این پست، رویکرد ترور رهبران جنبش حماس را برعهده داشته است.
آکسیوس: وزارت خارجه آمریکا با هوش مصنوعی دانشجویان حامی حماس را شناسایی می‌کند وبسایت آمریکایی آکسیوس: وزارت امور خارجه آمریکا یک برنامه مبتنی بر هوش مصنوعی را مخصوص لغو روادید دانشجویی آن دسته از اتباع خارجی که از جنبش مقاومت اسلامی فلسطین، حماس، حمایت کرده باشند به کار گرفته است.
12.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نیروهای اسرائیلی به مسجد النصر در شهر نابلس یورش برده و بخش هایی از آن را به آتش کشیدند
نخست وزیر قطر: با هرگونه حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران مخالفیم 🔹محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخست وزیر و وزیر خارجه قطر: دستیابی به توافق میان آمریکا و ایران یک نیاز است. 🔹قطر از هیچ نوع اقدام نظامی در منطقه حمایت نمی کند. 🔹تمام کشورهای منطقه از هرگونه حمله به تاسیسات هسته ای ایران نگران است.
1.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گفت‌وگوی عراقچی و همتای عربستانی در جده 🔹در دیدار وزرای خارجه توسعه روابط در همه عرصه‌ها به عنوان هدف مشترک رهبران دو کشور مورد تأکید قرار گرفت. 🔹بررسی آخرین وضعیت منطقه و ضرورت همکاری برای مقابله با چالش‌های موجود و تأکید بر جلوگیری از توطئه محو فلسطین و کوچاندن اجباری مردم غزه از دیگر محورهای این دیدار بود.
دیدار عراقچی و وزیر خارجه ترکیه در جده 🔹وزرای خارجه ایران و ترکیه بامداد امروز در حاشیه نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی در جده دیدار کردند.
📸 آیا حکومت سوریه توسط سوری‌ها اداره می‌شود؟ تجلی اراده مردم سوریه به روایت تصویر! 🔹اینفوگرافی قابل تأمل از هویت مسئولان حکومت جولانی که نشان می‌دهد همگی تابعیت ترکیه دارند!
قدردانی حماس از موضع انصارالله مبنی بر ادامه عملیات دریایی 🔹جنبش مقاومت اسلامی حماس از تصمیم جنبش انصارالله یمن مبنی بر اعطای فرصت چهار روزه به رژیم صهیونیستی قبل از ازسرگیری عملیات دریایی، به‌منظور محاصره بنادر «اسرائیل» در صورت تداوم جلوگیری از ورود کمک‌های انسانی به غزه، قدردانی کرد.
1.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 واکنش ارتش لبنان به تجاوز شهرک‌نشینان به شهرک حولا 🔹ارتش لبنان اعلام کرد نظامیان اشغالگر رژیم صهیونیستی، شماری از شهرک‌نشینان را برای بازدید از یک مکان دینی ادعایی در شهرک حولا در جنوب لبنان وارد کردند. 🔹این در حالی است که ورود شهرک‌نشینان، صهیونیست‌ها به لبنان، نقض قوانین و قطعنامه‌های بین‌المللی از جمله قطعنامه ۱۷۰۱ و توافق آتش‌بس است.
توقف کمک های مالی دولت امریکا به دانشگاه کلمبیا به دلیل اعتراضات حامی غزه 🔹دولت آمریکا اعلام کرد حدود ۴۰۰ میلیون دلار کمک مالی به یک دانشگاه مستقر در نیویورک را به دلیل برگزاری اعتراضات دانشجویی که سال گذشته در محوطه دانشگاه برای محکوم کردن جنگ اسرائیل علیه غزه برگزار شد، لغو کرده است.
بسته اخبار کوتاه بامدادی شنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ 🔹امروز؛ دیدار سران قوا و جمعی از کارگزاران نظام با رهبر انقلاب. 🔹ابراز نگرانی نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل از درگیری‌ها در سوریه. 🔹نشنال اینترست: خاورمیانه جدیدی در حال شکل‌گیری است. 🔹جولانی: برای آزادی جنگیدیم! معترضین نادان هستند! 🔹تحلیلگر صهیونیست: ارتش توان حمله گسترده به غزه را ندارد. 🔹زلنسکی: اوکراین با متحدانی که به دنبال صلح هستند همکاری می‌کند. 🔹سوئد سفیر ایران را به بهانه آزادی یک جاسوس احضار کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا