eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.3هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
1.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رئیس سازمان برنامه و بودجه: در مکران ظرفیت خوبی وجود دارد و می‌تواند تبدیل به کانون جنب‌وجوش شود و بخشی از مردم برای کار و زندگی در کنار دریا باشند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص تصمیم دولت استرالیا برای کاهش سطح روابط دیپلماتیک با ایران 🔹️وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با ابراز تاسف از اقدام دولت استرالیا در  درخواست از سفیر و چند دیپلمات ایرانی برای ترک این کشور، این تصمیم را غیر قابل توجیه و مغایر با سنت روابط دیپلماتیک دو کشور می‌داند. 🔹️وزارت امور خارجه اتهام مطرح‌شده علیه ایران مبنی بر ترویج یهودی‌ستیزی را کاملا رد کرده و توجه دولت استرالیا را به این واقعیت تاریخی و مستند جلب می‌کند که پدیده یهودی‌ستیزی اساسا پدیده‌ای غربی-اروپایی است که در برهه‌های زمانی مختلف به اشکال گوناگون بروز و ظهور یافته است. با وجود این، در سال‌های اخیر از این مفهوم برای سرکوب هر نوع اعتراض نسبت به اشغالگری، آپارتاید و نسل‌کشی علیه فلسطینیان سوء استفاده شده است. 🔹️جمهوری اسلامی ایران ضمن محکوم‌کردن جنایات شنیع و نسل‌کشی در حال وقوع در غزه، مسئولیت همه حامیان و توجیه‌کنندگان این جنایات را یادآور شده و  اقدام دولت استرالیا در اتهام‌زنی علیه ایران و هدف‌قراردادن روابط دیپلماتیک دیرپای دو کشور را در راستای سیاست رژیم اسرائیل برای انحراف افکار عمومی از فاجعه نسل‌کشی در فلسطین اشغالی و افزایش تنش در منطقه ارزیابی می‌کند. 🔹️وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران،ضمن محفوظ دانستن حق خود برای اقدام متقابل، طرف استرالیایی را به تجدید نظر در این تصمیم ناصواب دعوت کرده و مسئولیت آثار و تبعات مترتب بر این تصمیم، از جمله مشکلاتی که برای جامعه ی فرهیخته ایرانی مقیم این کشور ایجاد خواهد کرد، را متوجه دولت استرالیا می‌داند.
واکنش عراقچی به اقدام دولت استرالیا 🔹من در هیچ‌ موضوعی با جنایتکاران جنگی تحت تعقیب نظر موافق نداشته‌ام، اما نتانیاهو در یک مورد درست می‌گوید: نخست‌وزیر استرالیا واقعاً یک سیاستمدار ضعیف است. 🔹ایران میزبان یکی از قدیمی‌ترین جوامع یهودی جهان است که دارای ده‌ها کنیسه هستند. اتهام زدن به ایران مبنی بر حمله به چنین مکان‌هایی در استرالیا، در حالی که ما در کشور خودمان نهایت تلاشمان را برای حفاظت از آنها می‌کنیم، کاملاً بی‌معنی است. 🔹ظاهراً قرار است ایران بهای حمایت مردم استرالیا از فلسطین را بپردازد. کانبرا باید بهتر بداند که تلاش برای جلب رضایت رژیم تحت رهبری جنایتکاران جنگی، تنها نتانیاهو و امثال او را جسورتر خواهد کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سردبیران مطبوعات لبنان خواستار عذرخواهی رسمی فرستاده ترامپ شدند 🔹️سردبیران مطبوعات لبنان پس از اهانت فرستاده ویژه آمریکا به خبرنگاران در لبنان با «حیوان» خواندن آنان، خواستار عذرخواهی رسمی او و وزارت امور خارجه ایالات متحده شدند. 🔹️توماس باراک، فرستاده ویژه آمریکا در امور لبنان و سوریه امروز در کنفرانس خبری که پس از دیدار او با جوزف عون، رئیس جمهور لبنان برگزار شد، به خبرنگاران توهین کرد. 🔹️وی از خبرنگاران خواست که رفتار متمدنانه داشته و مانند حیوانات نباشند. 🔹️فرستاده آمریکا با گستاخی خطاب به خبرنگاران گفت: اگر هرج و مرج و شلوغی مانند حیوانات حاکم باشد ما از اینجا خواهیم رفت، اگر می‌خواهید بدانید که چه اتفاقی در حال رخ دادن است، بایستی متمدنانه رفتار کنید، این مشکل منطقه است؛ آیا شما تصور می‌کنید که ما از این خوشحالیم و از بودن در اینجا خرسندیم؟
عراقچی:‌ خلع سلاح حزب‌الله لبنان طرحی اسرائیلی است 🔹ما در امور داخلی لبنان دخالت نمی‌کنیم، اما این مانع از بیان نظرات و مواضع ما نمی‌شود. این کاری است که همه کشورها انجام می‌دهند. 🔹دخالت واقعی زمانی است که کسی خاک لبنان را اشغال کند یا طرح‌های عجیب و غریبی برای تضعیف لبنان ارائه دهد. 🔹ایران آماده از سرگیری مذاکرات هسته‌ای با ایالات متحده، مشروط بر دریافت تضمین‌های عدم تجاوز است. 🔹نشست وزیران خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی درباره تحولات غزه، همراه با صدور بیانیه‌های خوب و تصمیمات مهم بود. اما مردم غزه بیش از بیانیه و تصمیم، به حمایت عملی نیاز دارند. پیش از هر چیز به غذا، آب و دارو نیاز دارند و سپس به صلح، عدالت و پایان اشغالگری. 🔹ایران از وحدت سرزمینی سوریه، حفظ حاکمیت و مرزهای آن حمایت می‌کند و با هرگونه تلاش برای تقسیم این کشور مخالف است. تاکنون هیچ تماسی با دولت جدید سوریه برقرار نشده است.
اسلامی: بخش عمده‌ای از فعالیت‌های سازمان انرژی اتمی به تولید مشتقات آب سنگین اختصاص داده شده است 🔹️رئیس سازمان انرژی اتمی: اکنون بخش عمده‌ای از فعالیت‌های سازمان انرژی اتمی ایران را به خود اختصاص داده است. 🔹هدف دشمن جلوگیری از رشد و پیشرفت کشور ماست. 🔹باید مصمم‌تر حرکت کرده و بتوانیم در مسیر پیشرفت با قدرت حرکت کنیم. 🔹توسعه صنعت هسته‌ای کشور مرهون نگاه ژرف رهبر انقلاب است. 🔹در حال حاضر بیش از ۷۰ نوع رادیودارو به مراکز پزشکی هسته‌ای کشور عرضه می‌شود.
1.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وزیر کار: معوقات بازنشستگان از ۱۵ شهریور پرداخت می‌شود