eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.3هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
30.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رئیس‌جمهور در افتتاحیه کنفرانس وحدت اسلامی حضور می‌یابد/ شخصیت‌های موثری در کنگره امسال حضور دارند 🔹موسوی، قائم‌مقام دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذهب اسلامی: از سفارشات اکید رهبر معظم انقلاب به مجمع جهانی تقریب این بوده است که هفته وحدت کارکرد عملی بیشتری پیدا کند. 🔹در دو سال گذشته و به‌ویژه امسال ترکیب موزونی از مهمان‌ها را در کنفرانس وحدت اسلامی داریم. 🔹در این کنفرانس یا وزیر اوقاف کشورها حضور دارند و یا معاونان نخست‌وزیر هستند و اگر شخصیت‌هایی که می‌آیند در راس کشورشان نیستند، اما شخصیت‌های درجه دوم کشورها حضور دارند. 🔹دیدار با مقام معظم رهبری با توجه به شرایط امنیتی که وجود دارد قابل پیش‌بینی نیست و فعلا برنامه خاصی پیش‌بینی نشده است.
3.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پزشکیان به زودی به مجلس می‌رود 🔹علی نیکزاد، نایب رئیس مجلس در صحن علنی: تلاش می‌کنیم که در جلسات آتی به زودی در خدمت رئیس جمهور محترم باشیم.
احتمال دیدار ترامپ و شی در حاشیه اجلاس اپک در کره جنوبی 🔹سی ان ان به نقل از منابع گزارش داد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا قصد دارد در ماه اکتبر در اجلاس همکاری اقتصادی آسیا-اقیانوسیه (APEC) در کره جنوبی شرکت کند و در حاشیه آن ممکن است با شی جین پینگ، رئیس جمهور چین دیدار کند.
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و ونزوئلا 🔹عراقچی: اقدامات یکجانبه و قلدرمآبانه آمریکا علیه سایر کشورها را محکوم می‌کنیم. 🔹تهدید به توسل به زور علیه دیگر کشورهای مستقل در حال توسعه، نقض آشکار منشور سازمان ملل و خطری واضح برای صلح و امنیت بین‌المللی است و لازم است همه دولت‌های مسئولیت‌پذیر با درک شرایط خطیر فعلی مانع از گسترش قانون‌شکنی و ناامنی شوند. 🔹وزیر امور خارجه ونزوئلا ضمن قدردانی از موضع اصولی ایران در دفاع از اصول و اهداف منشور ملل متحد و ضرورت احترام به حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی ونزوئلا، تأکید کرد که دولت و مردم ونزوئلا با اراده‌ای قوی از استقلال، حاکمیت ملی و حق تعیین سرنوشت خود دفاع خواهند کرد.
عراقچی: اروپا باید برای موفقیت دیپلماسی زمان و فضای لازم را ایجاد کند 🔹یادداشت وزیر خارجه در روزنامه گاردین: وزیر امور خارجه با بیان اینکه برای خروج از بازی باخت-باخت، سه کشور اروپایی باید رویکرد مخرب خود را تغییر دهند، تصریح کرد: اگر اروپا واقعاً به دنبال راه‌حل دیپلماتیک است و اگر رئیس جمهور آمریکا می‌خواهد توان خود را صرف مسائل واقعی کند و نه بحران‌های ساخته‌شده در تل‌آویو، باید به دیپلماسی زمان و فضای لازم برای موفقیت بدهند، گزینه جایگزین به‌هیچ‌وجه خوشایند نخواهد بود. 🔹ضمن اذعان به تغییر ماهیت و نقش این سه کشور اروپایی، باید گفت که هنوز زمان و ضرورت انجام گفتگوهای صادقانه وجود داشته و این گفتگو باید با درک واقعی از معنای "مشارکت" در برجام شروع شود. این درک در کنار "حسن نیت" پیش شرط اساسی برای "اجرای مفاد توافق" می باشد. 🔹همانطور که به همتایان خود در سه کشور اروپایی هشدار داده‌ام این بازی نتیجه‌ دلخواه آنها را نخواهد داشت. این امر نتیجه عکس داشته و منجر به حاشیه راندن بیشتر این سه کشور اروپایی با حذف آنها از دیپلماسی پیش رو خواهد شد و عواقب منفی فراوانی علیه اعتبار و جایگاه جهانی کل اروپا به بار خواهد آورد.
16.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دولت نمی‌تواند ۱۰۰ درصد سهام ایران‌خودرو و سایپا را واگذار کند 🔹پژمانفر رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس: بر اساس قانون دولت نمی‌تواند تمام سهام فولاد مبارکه، سایپا و ایران‌خودرو را واگذار کند و باید ۲۰ درصد از سهام این مجموعه‌ها را نگه دارد، این در حالی است که اکنون درباره واگذاری ۲۰ درصد باقی‌مانده این مجموعه‌ها نیز در حال تصمیم‌گیری هستند که باید متوقف شود.
اختلاس هزار میلیارد ریالی در اداره کل منابع طبیعی آذربایجان غربی 🔹رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی: در اداره کل منابع طبیعی آذربایجان غربی اختلاس و پولشویی بیش از هزار میلیارد ریال کشف شد. 🔹دو متهم اصلی هر کدام به ۲۰ سال حبس، پرداخت دو برابر مال اختلاس‌شده، بازگرداندن اصل مبلغ و انفصال دائم از خدمات دولتی محکوم شدند. 🔹مبارزه با فساد در دستگاه قضایی بدون کوچکترین اغماض در جریان است.
نخست وزیر ژاپن استعفا می‌کند 🔹رادیو تلویزیون ملی ژاپن اعلام کرد که نخست وزیر این کشور تصمیم گرفته است تا برای اجتناب از ایجاد شکاف در حزب حاکم «لیبرال دموکرات»، از سمت خود استعفا کند.
رویترز: عمارت دولت در کی‌یف هدف حمله پهپادی قرار گرفت 🔹یولیا سویریدنکو نخست‌وزیر اوکراین، در پیامی در شبکه اجتماعی تلگرام خود اعلام کرد: برای اولین بار، ساختمان دولت در مرکز کی‌یف (منطقه پچرسکی) بر اثر حمله دشمن آسیب دید و طبقات بالایی آن تخریب شدند. 🔹شواهد نشان می دهند که بر اثر حریق در این ساختمان دولتی، دود بسیار غلیظی در فضا پخش شده است. گروه‌های نجات و نیروهای آتش نشانی نیز در این محل حضور پیدا کرده‌اند. 🔹خبرگزاری نووستی نیز در گزارشی نوشت که نیروهای روسیه در شب گذشته حملات گسترده‌ای را علیه مواضع اوکراین انجام دادند. در این میان تأسیسات نظامی و زیرساخت‌های لجستیکی نیروهای مسلح اوکراین (VSU) به شدت آسیب دیده‌اند.
«شیگرو ایشیبا» نخست‌وزیر ژاپن از سمت خود استعفا کرد
3.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فرهنگستان زبان فارسی: به جای «تگ» بگویید «برچسب»
پاکستان ۸۴ نفر را حین تلاش برای ورود غیرقانونی به ایران بازداشت کرد 🔹آژانس تحقیقات فدرال پاکستان با اعلام خنثی کردن طرح بزرگ قاچاق انسان از آب‌های این کشور به جمهوری اسلامی ایران گفت ‌که ۸۴ نفر را در ایالت بلوچستان بازداشت کرده است. 🔹اداره تحقیقات فدرال (FIA) علیه همه دستگیرشدگان پرونده تشکیل داده و تحقیقات بیشتری را برای از بین بردن شبکه‌های دخیل در قاچاق انسان آغاز کرده است.