eitaa logo
نقطه زن تحلیل های حجت الاسلام راسخی
2.7هزار دنبال‌کننده
4.7هزار عکس
2.6هزار ویدیو
341 فایل
👈 موشک های تحلیلی باید نقطه زن باشد. تحلیل های کوتاه و نقطه زن. وقت تان را نخواهیم گرفت. ✅ دکترای علوم سیاسی ، تحلیلگر مسائل منطقه و بین الملل، نویسنده و پژوهشگر کارشناس رادیو معارف 📱آیدی ارتباطی و ارسال نظرات شما @tablighat1357
مشاهده در ایتا
دانلود
نقطه زن تحلیل های حجت الاسلام راسخی
✳️ رهبر معظم انقلاب صبح امروز در دیدار معلمان: 🔷شما ملاحظه کنید آمریکایی‌ها و دستگاه‌های مرتبط با آنها، با مخالفت زبانی با اسرائیل چه معامله‌ای دارند انجام می‌دهند! دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا نه تخریب کردند، نه شعار تخریب دادند، نه کسی را کشتند، نه جایی را آتش زدند، نه شیشه‌ای را شکستند؛ این‌جور دارد با آنها رفتار می‌شود. 🔹این رفتار آمریکایی‌ها هم، حقانیت موضع جمهوری اسلامی را در بدبینیِ به آمریکا نشان داد؛ یعنی در واقع شد پشتوانه‌ی همین «مرگ بر آمریکا»یی که شما می‌گویید. نشان داد به همه که آمریکا شریکِ جرم است. یک حرفی هم ممکن است یک وقتی بزنند به‌عنوان مثلاً دلسوزی! دروغ است، خلاف واقع است. 🔷آنچه که انسان مشاهده می‌کند در عمل، نشان‌دهنده‌ی همراهی و همدستی آمریکا در این جرم بزرگ، در این گناه نابخشودنی، با رژیم صهیونیستی است. اینها شریک جرمند. چطور میشود نسبت به یک چنین نظامی، نسبت به چنین رژیمی، انسان خوش‌بین باشد؟ چطور ممکن است؟ یا به حرف او اعتماد بکند.
نقطه زن تحلیل های حجت الاسلام راسخی
🔴ترامپ: حامیان فلسطین در دانشگاه کلمبیا پول گرفته‌اند 🔹دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا در مصاحبه با شبکه فاکس نیوز مدعی شد بسیاری از معترضان حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا برای ایجاد اغتشاش و آشوب پول گرفته‌اند و به آنچه که برای آن اعتراض می کنند، اعتقاد ندارند. 🔹ترامپ در این مصاحبه افزود: من واقعا فکر می کنم ما آشوبگران مزدبگیر و حرفه‌ای زیادی در اینجا داریم و من همه آنها را می بینم. می دانید وقتی تابلوهایی را می بینید که همگی مانند هم هستند، این بدان معناست که آنها از یک منبع پول گرفته‌اند. 🔹این در حالی است که هیچ مدارک و شواهدی وجود ندارد که نشان دهد معترضان حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا و یا معترضان و حامیان فلسطینی در دانشگاه های دیگر آمریکا، از سوی فرد یا نهاد خاصی برای اعتراض پول گرفته باشند.
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سوزان ساراندون، بازیگر آمریکایی برنده اسکار: اعتراض دانشجویان فوق العاده است و به من ایمان بخشید 🔹 نسل کشی جاری در غزه درحال به چالش کشیدن روایت های غالب است. 🔹 ما به عنوان آمریکا تا خرخره در این فضاحت و جنایت فرو رفته و شریک هستیم.
🔹روزنامه عبری زبان هاآرتص: 🔰 جوانان اسرائیلی امید خود را از دست داده‌اند، این خانه در آستانه سقوط و فرو ریختن است، این فاجعه‌ای ناگهانی نیست، بلکه یک فرایند است، اسرائیل دیگر امن نیست، آن‌ها اعتماد به نهادهای دولتی را از دست داده اند.
5.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹دانشگاه کلمبیا را کاملا بسته اند تا به افراد متحصن گرسنگی بدهند، ولی مردم به آن ها غذا می‌رسانند. 🔹 گرسنگی دادن همان تکنیک آشنای صهیونیسم بین الملل است.
💢 ترامپ: دانشجویان آمریکایی شستشوی مغزی شدند 🔻 رئیس‌جمهور سابق آمریکا مدعی شد که دانشجویانی که در دانشگاه‌های آمریکا در حمایت از غزه و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی تظاهرات می‌کنند، «شستشوی مغزی» شده‌اند.
توکلی-الاسلام-یقود-الحیات(1).pdf
حجم: 20.74M
🌀 پاورپوینت 🔹درس اقتصاد جامعه اسلامی🔹 خوانشی از کتاب الاسلام یقود الحیاه شهید صدر ✍️ دکتر محمد جواد توکلی https://eitaa.com/gam_dovvom
3.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌪طوفان به ذلیل ترین کشور اروپایی در برابر رژیم صهیونیستی رسید. ⚡️ طوفان آلمانی ها با مطالبه توقف فوری جنگ در نوار غزه ✅ بیشترین همراهی را با رژیم صهیونیستی بعد از طوفان الاقصی را کشور آلمان داشته است. آلمان مرکز یهودی ستیزی در جنگ جهانی دوم به چه روزی افتاده است. https://eitaa.com/gam_dovvom
2.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥طوفان دانشجویان آزاده آمریکایی در حمایت از مردم مظلوم غزه به دانشگاه منچستر انگلیس رسید. 🔹آماده سازی دانشگاه منچستر برای تحصن https://eitaa.com/gam_dovvom
🔹ابتکار جدید دانشجویان دانشگاه کلمبیا پس از حضور مسلحانه پلیس و پادگانی شدن دانشگاه 🔸ساختمان همیلتون یکی از ساختمان های مهم دانشگاه کلمبیاست. https://eitaa.com/gam_dovvom
🔹چفیه پوشان آمریکایی 🔸 طوفان الاقصی کاری کرد که میزان پوشیدن چفیه تو خیابونای آمریکا از اربعین داره بیشتر میشه https://eitaa.com/gam_dovvom