⭕️ابهامات جنجالی تخصیص ۱۲۰ میلیاردی نوبخت
▪️رئیس سازمان برنامه و بودجه ابلاغیه نخست خود برای تخصیص ۱۲۰میلیارد تومان از منابع یکمیلیارد یورویی صندوق توسعه برای احداث یک دانشکده در تهران را اصلاح کرده است، در این بین ابهامات فراوانی ایجاد شده که لازم است هرچه سریعتر شفافسازی لازم انجام شود.
▪️در این اصلاحیه مبلغ تخصیص یافته همان ۱۲۰ میلیارد تومان قبلی با میزان تخصیص ۱۰۰ درصدی است اما این بار عنوان ردیف تخصیص به کمک به «طرحهای تملک داراییهای سرمایهای ملی و استانی که امکان اتمام آنها در سال ۱۳۹۹» وجود دارد تغییر میکند.
▪️دلیل تناقض در عناوین ذکر شده در جدول تخصیص های ابلاغی چیست؟ بالاخره قرار است ساختمانی جدید خریداری شود و یا یک ساختمان و تجهیزات آن بهسازی شود؟
▪️در متن ابلاغیه نوبخت به از محل نقدینگی «حساب خاص» با تایید رئیس جمهور اشاره شده است، ماجرای حساب خاص چیست؟ چه تعداد حساب خاص در کشور وجود دارد و منابع ورودی این حسابها چیست و محل مصرف این منابع کجاست؟
🔴@gamedovomeenqelab
نامه سال ۸۳ رهبرانقلاب به رییس مجلس درباره نهی از استیضاح در ماه های پایانی دولت
🔴@gamedovomeenqelab
2.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سید علیرضا آل داود دبیر نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی:
غرب از 1960 آموزش، مهارت افزایی و ارتقای سواد رسانه ای را در دستور کار قرار داده است.
دشمنان در شبکه های اجتماعی و پیام رسان های خودشان که در کشور ما فراگیر شده اند ما را به صورت حبابی فیلتر می کنند
🔴@gamedovomeenqelab
🚨بازداشت گروهی از افراد به جرم جاسوسی برای سرویس انگلستان
🔘شنیده شده اخیرا گروهی به جرم جاسوسی برای سرویس ها اطلاعاتی انگلستان دستگیر شده اند که برخی از آنان دارای سوابق سوپر حزب اللهی در اوایل انقلاب هستند.
🔘این گروه از افراد از طریق فرزندان خود که در انگلستان مشغول به تحصیل بوده اند به شبکه ها جاسوسی این کشور متصل شده اند که فرزندان آن ها در تور سرویس انگلستان به دام افتاده اند.
🔴@gamedovomeenqelab
🔴طرف توییت کرده #انسولین_نیست چون سپاه همه رو از گیت مرزی خودش فرستاده برای رزمندگان حشد الشعبی!
لامصب اگه حشد انقدر انسولینی داره چطوری میجنگه؟
:))))
عباس طاهری
🔴@gamedovomeenqelab
3.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
@ostad_shojaeکارگاه خویشتن داری_2.mp3
زمان:
حجم:
13.35M
#کارگاه_خویشتن_داری ۲
▫️إنّ أکرمکم عنْدَالله اتقاکمُ ،
باتقواتر یعنی؛ هر کی قهرمانتره ....
و تونسته موانع بیشتری رو به سمت تکامل ، پشت سر بذاره؛
✘ نه اینکه عملِ خیر و عبادات بیشتری داره!
🔴@gamedovomeenqelab
برای سرپوش گذاشتن روی تعفنی به نام اصلاحات حتی میشه از روی هاشمی، خاتمی و حالام روحانی گذشت!
استیضاح روحانی خواسته ی جمعی است که منتظر این اتفاق هستن تا همه ی نابسامانی های این هفت سال رو گردن کس دیگری بندازند!
✍️ samsam | صمصام
🔴@gamedovomeenqelab
🔴دولت از بخش دفاعی کشور خواسته خودش مشکل بودجه کاهش یافته امسال را حل کند!
برداشته شدن #تحریم_تسلیحاتی ،فرصت بسیار خوبی برای فروش تسلیحات پیشرفته ایرانی است که پیش از این کارآمدی خود را در نبرد با مدرن ترین ارتش های جهان نشان داده اند
موشک های نقطه زن
سامانه های پدافندی
پهباد و...
علی اکبر رائفی پور
🔴@gamedovomeenqelab