21.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ببینید
حجت الاسلام والمسلمین عابدینی؛
🔻یک نگاه مادی داریم ( روایت زمینی ) و یک نگاه الهی
🔻 روایت زمینی رو با روایت الهی اجین کنید و باهم سنجش رو ایجاد کنید، روایت زمینی به تنهایی رو ملاک قرار ندید.
🔻 روایت زمینی به تنهایی مثل بدن تنهاست که انسان را ما یک بدن ببینیم که بسیار نقص است، نفس است که به بدن ارزش میدهد!
🌐 #شبکه_گرا
🆔 @geraa_ir
28.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
14040417_موقعیت_برتر_ایران_از_نگاه_غرب.pdf
حجم:
1.84M
📌 پیوست | فایل ارایه موقعیت برتر ایران از نگاه غربیها
نقد بیانیه خائنانه ۱۸۰ استاد دانشگاه - دکتر زرشناس - دکتر شهریار زرشناس.mp3
زمان:
حجم:
13.89M
34.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
3.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 آقای دکتر مهدی جمشیدی در نقد بیانیه ۱۸۰ استاد دانشگاه با عنوان "وقت تغییر پارادایم"
🔸 این صدایی که میشنوید صدای علم نیست، چون ایدئولوژی لیبرالی علم نیست
🔸 فریب تعبیر استاد دانشگاه، اقتصاددان، علوم سیاسی و ... اینا همه دکان ایدئولوژی لیبراله!
🔹️برنامه نصرالله - شبکه ۴ - ۱۷ تیر ۱۴۰۴
🌐 #شبکه_گرا
🆔 @geraa_ir
مجموعه گرا
#جلسه_تحلیلی 🔴 تحلیل نامه ۱۸۰ استاد و اقتصاددان دانشگاه مسببین وضع موجود، چرا در شرایط امروز دست ب
🔰اساتیدی که واقعیت جهان را نمیبینند
✍️ دکتر مهدی اشعری | بخش اول
در روزهای اخیر و در پی جنگ ۱۲ روزه، نامهای از سوی جمعی از اساتید دانشگاه و فعالان اقتصادی منتشر شده که در آن توصیههایی از جمله لزوم مذاکره سازنده با غرب، پرهیز از نگاههای افراطی و تحریککنندهی دشمنان و انجام برخی اصلاحات داخلی برای حراست از تمامیت ارضی و جلوگیری از جنگ مطرح شده است. این نامه که در نگاه نخست یک تحلیل اقتصادی مینماید، رویکردی اساساً سیاسی دارد و لذا برای نقد آن لازم است به مبانی فکری پسِ آن در حوزه نظم سیاسی جهان بپردازیم.
🔺 محور اصلی نامه: پذیرش نظم آمریکایی جهان
نامه مورد اشاره، بر پایهی یک ایده محوری بنا شدهاست: ضرورت پذیرش نظم آمریکایی برای جلوگیری از تهدید نظامی و تحقق توسعه و رفاه اقتصادی. در حقیقت، منظور نویسندگان نامه از مذاکره «سازنده» با غرب که از تعریف دقیق این «سازندگی» طفره رفتهاند همین است. منطق محوری نامه هم این است که گویا علت وقوع جنگ، پافشاری ایران به مواضعیست که آمریکا نمیپسندد؛ مسائلی همچون غنیسازی هستهای، قدرت موشکی، حضور منطقهای و به طور کلی هر اقدامی که به زعم آمریکاییها، اسرائیل را تضعیف میکند. با این تفاسیر، دوگانهای در پیش پای جامعهی ایرانی گذاشته شدهاست: یا بر ارزشهای انقلابی (یا به قول این نامه «افراطی») پافشاری میکند و خطر جنگ و از دست دادن خاک و زندگی را به جان میخرد و یا نظم آمریکایی جهان، شامل رسمیت اسرائیل را میپذیرد و ذیل این نظم خاکش را حفظ میکند، توسعه مییابد و به رفاه میرسد. این دوگانهسازی اما جعلیست، چرا که هیچ کسی در ایران قائل به انصراف از توسعه نبوده و نیست. اساساً دوگانه حقیقی بر سر اهمیت توسعه و رفاه نیست؛ بلکه اختلاف بر سر مسیر رسیدن به آن است: تسلیم ما را به توسعه و رفاه میرساند یا مقاومت؟
🔻 واکاوی جهان ذهنی نویسندگان: واقعگرایی یا توهم؟
تحلیل نویسندگان این نامه بر دو پیشفرض کلیدی استوار است: نخست اینکه آمریکا هنوز یگانه قدرت مطلق جهان است و بر نظم آن فرمانروایی میکند و دوم اینکه در این نظم، آمریکا ایران را توسعه یافته و مرفه میپسندد. آیا این دو فرض واقعبینانهاند؟ اگر جهان دیگر تکقطبی نباشد یا اگر آمریکا تمایلی بهتوسعه ایران نداشته باشد، هر راهبردی مبتنی بر پذیرش نظم آمریکایی، دیگر نهتنها مفید نیست، بلکه خطرناک و انفعالی خواهد بود.
🔺 آمریکا به دنبال توسعه یا در تلاش برای سلطه؟
نگاهی به منابع طبیعی کشور ایران، موقعیت ژئوپلیتیک آن و ظرفیتهای ایدئولوژیک و تمدنیاش نشان میدهد که ایران هیچگاه در نظم مطلوب آمریکا نمیتواند بازیگری بزرگ و قدرتمند باشد. از معادن غنی، تا موقعیت استراتژیک در اتصال شمال و جنوب، و از تاریخ طولانیِ با عظمت تا نفوذ فرهنگی در جهان اسلام، همه و همه ایران را به کشوری تبدیل کردهاند که فارغ از نظام حاکمیت آن، در نظم آمریکایی نباید به توسعه و رفاه برسد. چرا که همواره این خطر وجود دارد که قطب قدرتمند جهان اسلام را تشکیل دهد و مرکزیت آمریکا در نظم جهانی را به چالش بکشد. تجربه تاریخی ما نیز همین را نشان میدهد. در دوران سلطه کامل غرب بر ایران (دوره پهلوی و اواخر قاجار)، نهتنها خبری از توسعه واقعی نبود، بلکه ایران در یکی از ضعیفترین دورههای تاریخ خود بهسر میبرد. اگر امروز بهطور کامل به دامن نظم آمریکایی برویم، بعید است آمریکا اجازه دهد که ایران حتی به دورهی پهلوی بازگردد. اگر عقلی در کار باشد، آمریکا ایران را ویران خواهد خواست.
🔻 جهان دیگر تک قطبی نیست!
پیش فرض مهم و دوم نامه این است که جهان همچنان تکقطبیست؛ آمریکا در مرکز و سایرین در پیرامون. اما نشانههای فراوانی وجود دارد که جهان به سرعت از وضعیت تکقطبی به سمت چندقطبی در حال حرکت است. این که به منافع آمریکا حملهی مستقیم شود و او پاسخ درخوری ندهد (مانند حمله ایران به عینالاسد و العدید و یا حمله یمن به ناوهای آمریکا)؛ این که اقتصاد کشوری مثل چین به سرعت و بیوقفه رشد کند، تا جایی که از اقتصاد آمریکا بزرگتر شود؛ این که کشورهای بزرگی مثل روسیه و اوکراین با هم بجنگند و آمریکا در حالی که از روند جنگ راضی نیست، نتواند مداخله کند؛ این که در عین تحریم سنگین آمریکا، ایران نفتش را به طور کامل به چین بفروشد و ابزارهای فشار غرب بیاثر بشوند؛ و از همه واضحتر این که خود آمریکا در حال بازطراحی سیاستهای تجاری باشد، به نحوی که خود را برای تبدیل شدن به یک قطب از اقطاب جهان آینده آماده کند؛ همه و همه نشان میدهند که دنیا دیگر همان دنیای دهه ۹۰ میلادی نیست. ما نهتنها در جهانی چندقطبی هستیم، بلکه روندهای تغییر به نحویست که امکان تبدیل به یکی از قطبهای جهان آینده برای ایران فراهم شدهاست.
🌐 #شبکه_گرا
🆔 @geraa_ir
مجموعه گرا
🔰اساتیدی که واقعیت جهان را نمیبینند ✍️ دکتر مهدی اشعری | بخش اول در روزهای اخیر و در پی جنگ ۱۲ رو
🔰اساتیدی که واقعیت جهان را نمیبینند
✍️ دکتر مهدی اشعری | بخش دوم
🔺 شکلدهی به قطب مستقل؛ جایگزین پذیرش نظم آمریکایی
در شرایط جهان چندقطبی، ایران باید بهجای تلاش برای ادغام در نظم آمریکا، بهدنبال ایجاد قطب مستقل خود باشد. ما میتوانیم با همکاری راهبردی با کشورهای منطقه و تعامل نزدیک با چین، روسیه و سایر قدرتهای نوظهورِ مستقل، قطب جدید و قدرتمندی بر پایه جهان اسلام بسازیم. تجربه کشورهای وابسته به آمریکا، از مصر و پاکستان تا ترکیه و عربستان از یک سو و کشورهای مستقلی مثل ایران، روسیه و چین نشان دادهاست که در دنیای امروز، تنها راه ایجاد رفاه و توسعه، ایستادگی بر سر پیشرفت درونزا و استقلال از غرب است. در مقابل، اتحاد کامل با غرب هیچ کمکی به امنیت یا توسعه اقتصادی نمیکند.
🔷 در جمعبندی باید گفت که در پس ذهن نویسندگان نامۀ مورد نقد، تصویری وارونه از واقعیت جهان و نقش ایران در آن وجود دارد. دعوت به مذاکره با آمریکا با هدف جلوگیری از جنگ، بر پایۀ تحلیلهایی شکل گرفته که ارتباطی با جهان امروز ندارند. واقعگراییِ حقیقی، نه پذیرش نظم رو بهافول آمریکا، بلکه تکیه بر قدرت ملی، فهم عمیق از تحولات بینالمللی و بهرهگیری از فرصتهای نظم چندقطبی است. دانشجویان و نخبگان کشور، آنان که دغدغه حقیقت دارند، باید با تمرکز بر واقعگرایی، و با حضور در میدان تبیین، این گفتار را به چالش بکشند. برگزاری نشستهای علمی، گفتوگوی آزاد با اندیشمندان از طیفهای گوناگون، و تقویت حس اعتماد به نفس ملی از راههای مقابله با گفتمان غربگراست. پرچم «واقعگرایی» نباید در انحصار کسانی باقی بماند که همچنان در توهم نظم تکقطبی بهسر میبرند. ایرانِ امروز، نیازمند نسلی است که نه از روی خیالپردازی، بلکه با فهم واقعیت نوین جهانی، آیندهای مستقل و شکوهمند را بسازد.
🌐 #شبکه_گرا
🆔 @geraa_ir
21.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ببینید
حجت الاسلام والمسلمین عابدینی؛
🔻در مقابل وهم قدرت عقل است که عقل سِحر شیطان را باطل میکند.
🔻 در جریانات امروز ما گرفتار جنگ شناختی میشویم، تمام این موشکزدنها، پدافندها، حرکتها، تهاجمها و تدافعها نسبت به اون جنگ شناختی که دارد محقق میشود یک دهم مسئله است!
🔻 در واقع یک دهم جنگ زمینی است و ما بقیه جنگ شناختی است!
🔻 ما نشستیم جنگ را از صحنه دوربینها نظاره کردیم یعنی نظارهگر مجاهدان بودیم، در بطن مجاهدت نبودیم دائم نگاه میکردیم این موشک خورد خوشحال میشدیم و از آنها میخورد ناراحت میشدیم ... اما مجاهد در صحنه نبودیم
🔻 نقش ما در مجاهدت در صحنه بودن در اون نه دهم تاثیر گذاری بود و تقریبا آن نقش رو کم اجرا کردیم که ابتدا باید خودمان را از مرتبه وهم به مرتبه عقل ارتقا میدادیم و سپس در اطرافیان تاثیر میگذاشتیم
🌐 #شبکه_گرا
🆔 @geraa_ir
هدایت شده از راهبرد
🔰لوازم حفظ اتحاد ملی
حواشی مضر در صحنه امروز چیست؟
🔸بیست و هفتمین نشست تحلیلی بیانات رهبر انقلاب در دیدار با مسئولان قوه قضائیه
👤با ارائه احسان ابراهیمی؛ مسئول اسبق بسیجدانشجویی دانشگاه تهران
⏰ امروز چهارشنبه ۲۵ تیر، ساعت ۱۹
🔗 مشاهده از طریق اسکای روم
📍مجله تصویری راهبرد
🆔 @rahbord_mag
🇮🇷 | سلسله جلسات قطب نمای انقلاب اسلامی
جلسه پنجم: بررسی چرایی جنگ دوازده روزه از منظر ژئوپلتیک
👤 جناب آقای دکتر حسین محمدی سیرت
➖ هیئت علمی دانشگاه و تحلیلگر مسائل سیاسی
🔻 زمان: چهارشنبه ۲۵ تیر ساعت۲۰:۳۰
📲 [پیوند شرکت در جلسه]
https://www.skyroom.online/ch/rafda/tehran
◀️ دیدگاه؛ بستری برای عرضه دیدگاههای سیاسی دانشجویان دانشگاههای تهران
🆔 https://ble.ir/didgah_org
8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا