🔰 لعنت بر هیأت یزیدیان در کرج و آفرین به بانوان عفیفه در لندن
🔹مراقب باشیم که همه فرهنگ مان را صادر نکنیم و کمی هم برای خود نگه داریم. 😒
🔹در مراسم این دختران،
🔺شمر هم اگر بود برایشان مداحی میکرد!
🔺خولی هم کنار آنها زنجیر میزد.
🔺یزید هم شخصا دیگِ شله میزد تا این هیئت هر روزه و هر ساله برقرار بشود.
🔹وقتی عاشورای حسین را تحریف کنند برای شیعیان چه میماند؟!
🔹و وای بر مردم تماشاچی که همراه با مردم بیوفای کوفه سکوت کردند؟!
#تحریف_عاشورا
🔸کانال اخبار عفاف و حجاب کشور
@goharshad1_ir
گوهرشاد | اخبار حجاب و بصیرتی
🔰 شناسایی و احضار عاملان هتک حرمت در روز عاشورای حسینی در کرج
🔹فرمانده انتظامی استان البرز از شناسایی و احضار عاملان هتک حرمت در روز عاشورای حسینی در کرج خبر داد.
🔺سردار حمید هداوند اظهار داشت:
🔹با عنایت به انتشار ویدیویی در فضای مجازی مبنی بر حضور چند دخترِ بی حجاب در دسته رویِ عزاداریِ روزِ عاشورا و خدشهدار شدن احساسات عزاداران حسینی در سراسر کشور؛ پیگیری موضوع در دستور کار مأموران پلیس استان قرار گرفت.
🔹وی با اشاره به تلاش برای شناسایی هویت هنجارشکنان گفت: همه این افراد پس از شناسایی به پلیس استان البرز احضار شدهاند.
🔹وی در پایان گفت: پلیس حرمت شکنی به ساحتِ مقدس ائمه اطهار را بر نمیتابد و برابر قانون با هنجارشکنان برخورد خواهد کرد.
🔸کانال اخبار عفاف و حجاب کشور
@goharshad1_ir
🔰 گوهر خیراندیش هم راستا با شبکه های معاندی مثل منوتو و موساد اینترنشنال، ویدئویی از حضور بدون حجاب خانم ها در دسته های عزاداری منتشر کرده و این هنجارشکنی آشکار رو تحسین کرده!!
🔹حالا همین زن معلوم الحال، توی فیلم های تلویزیون نقش زن چادری زمان رضا پهلوی رو بازی میکنه که حاضر نیست بی حجاب بمونه!
🔸کانال اخبار عفاف و حجاب کشور
@goharshad1_ir
🔰 گوشه ای از واکنش منفی گسترده کاربران به هنجارشکنی بهت آور گروهی مشکوک در دسته عزاداری در کرج
🔸کانال اخبار عفاف و حجاب کشور
@goharshad1_ir
گوهرشاد | اخبار حجاب و بصیرتی
🔰 گزارشی از عملکرد رییس جمهور جدید #بایدن_ایرانی 🔹فرض کنید که از شهید رییسی چنین گزارشی !! منتشر
🔰 این بنده خدا ظاهراً فکر کرده رییس سازمان تبلیغات شده که همش هیئت گردی میکنه نه رییس جمهور! 😕
🔹کار ریاست جمهوری رو هم سپرده به ظریف و ربیعی و بقیه غربزدگان و فتنهگران 😒
🔸کانال اخبار عفاف و حجاب کشور
@goharshad1_ir
50.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 دسته عزاداری خواهران و برادران در شام غریبان امسال در یکی از پارک های کرج که وضعیت فرهنگی نامناسبی داره...
✍ متأسفانه بعضا و از باب دلسوزی، خوده مؤمنین و عزاداران، کلیپی از یک دسته ی عزاداری در کرج رو اینقدر بازنشر کردن که چندین برابر دیده شده و خودمون رسما نادانسته در حال اشاعه ی اون هستیم طوری که انگار همه جا از این مدل پوشش های غلط و رفتار اشتباه وجود داره!
خیلی خیلی خیلی کم ممکنه چنین اتفاقی بیفته و در اغلب موارد خوده مردم، ممانعت می کنن و اصلاح...
مراقب باشیم ناخواسته و نادانسته تبدیل به لشکر سایبری دشمن نشیم.
پ.ن
این کلیپ رو تا می تونیم بازنشر کنیم تا نشون بدیم مردم مؤمن و دغدغه مند کرج، چقدر بیدار و در صحنه هستن.
ماشاء الله
#جنگ_روایتها
#محرم۱۴۴۶
🔸کانال اخبار عفاف و حجاب کشور
@goharshad1_ir
گوهرشاد | اخبار حجاب و بصیرتی
🔰 لعنت بر هیأت یزیدیان در کرج و آفرین به بانوان عفیفه در لندن 🔹مراقب باشیم که همه فرهنگ مان را صاد
🔰 هیأت یزیدیان (همان هیأت متخلف کرجی) لغو مجوز شد.
🔹رئیس سازمان هیأت و تشکلهای دینی از لغو مجوز هیئت کرجی که افراد بیحجاب در دستهٔ عزاداریِ آن حضور پیدا کردند، خبرداد و گفت: مسئول هیئت از سوی نهادهای انتظامی احضار شده است.
🔹باباخانی همچنین گفت: اقدام صورتگرفته در این هیئت متأسفانه برنامهریزیشده بود و با برنامه این فیلم تهیه و منتشر شد و به همین دلیل، مجوز هیئت لغو شد.
✍ البته این قطعاً کفایت نمی کند؟
بلکه باید سران این هیئت کذایی را بازداشت و تفتیش کرد تا معلوم شود به کدام سرویس امنیتی دشمن وصل هستند.
🔸کانال اخبار عفاف و حجاب کشور
@goharshad1_ir
میگویند حرمت امامزاده با متولی است، اما امان از زمانی که متولی در #حرمتشکنی پیشقدم میشود!
✍🏻محسن انبیائی
🔸کانال اخبار عفاف و حجاب کشور
@goharshad1_ir
گوهرشاد | اخبار حجاب و بصیرتی
🔰 لعنت بر هیأت یزیدیان در کرج و آفرین به بانوان عفیفه در لندن 🔹مراقب باشیم که همه فرهنگ مان را صاد
🔰 بیانیه سردار رحیم نوعی اقدم در خصوص هنجارشکنی روز عاشورا
بسم الله الرحمن الرحیم
🔹خداوند را شاکریم، یک سال دیگر، توفیق داد تا عاشورای حسینی را درک و دلایل قیام امام سوم شیعیان را دوباره مرور نماییم.
🔹امامی که مظلومانه در برابر ظلم، ستم و نفاق یزیدیان ایستاد؛ به شهادت رسید و بعد از آن خانواده اش به اسارت گرفته شدند.
🔹امامی که دخترانش در اسارت دشمنان، به حفظ شریعت تلاش می کردند، که از مصادیق آن حجاب بود. تا به حال درباره معجر حضرت زینب شنیده اید؟
🔹چگونه است عده ای به عزای امام حسین علیه السلام بیایند، در حالی که حجاب نداشته و مدعی می باشند، به عزای حسین آمده اند؟
🔹آیا برای عزای حسین علیه السلام آمده بودند یا می خواستند منافقانه، در حالی که زنجیر می زدند، بالای سر ابی عبدالله هلهله راه اندازند؟
🔹چقدر این حرکت روز عاشورای امسال آشناست. انگار تاریخ تکرار شده است.
آنگاه که یکی مشروب ریخت روی سر مقدس و دیگری بالای سرش رقصید.
آیا بین دختران بی حجاب روز عاشورا و لشگر امویان قرابتی بود؟
مگر غیر از این است که امامان برای امر به معروف و نهی از منکر قیام کرد، آیا این حرکت دختران بی حجاب منافقانه نبود؟
🔹چقدر خداوند زیبا در توصیف منافقان فرموده است :
أُولئِكَ الَّذِينَ لَعَنَهُمُ اللَّهُ فَأَصَمَّهُمْ وَ أَعْمى أَبْصارَهُمْ «۲۳/ سوره محمد»
آنان كسانى هستند كه خداوند از رحمت خويش دور و (گوششان را) كر و چشمهايشان را كور ساخته است (نه حقّى مىشنوند و نه حقّى مىبينند).
🔹آن ها فکر می کنند ما از برنامه های اندیشکده های ایران شناسی اسرائیل بی اطلاعیم؟
وقتی پس از بررسی روحیه حماسه در ایرانی ها گفتند ریشه حماسه هشت سال دفاع مقدس ایران، سوریه و ... را در محرم و عاشورا می توان یافت و تنها راه مبارزه با آن تهی کردن هیات ها از معرفت شناسی است. در نهایت باید لاابالی گری را جایگزین معرفت شناسی در هیات ها کنیم.
🔹این حرکت مشمئزکننده توسط چند دختر بی حجاب در روز عاشورا بی شک سازماندهی شده بوده و تمام عوامل عیان دخیل در موضوع، خواسته یا ناخواسته به سازمان های جاسوسی آمریکا، انگلیس و اسرائیل وابسته می باشند.
🔹لذا اینجانب، رحیم نوعی اقدم از مقامات امنیتی کشور می خواهم به این موضوع رسیدگی عاجل کرده و ریشه آن را برای همیشه بخشکانند.
🔹برادران اینک شیاطین جنی و انسی آشکارا با دین خدا می جنگند و برای تبدیل کردن ضدارزشها به ارزشها، از هیچ تلاشی دریغ نمی کنند و حالا که این جنگ عیان شده است؛ سکوت جایز نیست و در صورت تکرار همانطور که با داعشیان در سوریه جنگیدیم تا ریشه شبه خوارج را بخشکانیم این بار هم از جنگیدن با این منافقین کوتاه نخواهیم آمد، این همان مسیر مستقیمی است که قرآن به ما آموخته
🔹«یا ایّها النّبى جاهد الکفّار و المنافقین و اغلظ علیهم و مأویهم جهنّم و بئس المصیر؛ اى پیامبر با کافران و منافقان جهاد کن و در برابر آنها روش سخت و خشنى در پیش گیر.
والسلام علیکم و رحمت الله
🔸کانال اخبار عفاف و حجاب کشور
@goharshad1_ir
🔰 ولنگاری دختران ول همچنان در دسته های عزاداری ادامه دارد!
🔹به نظر می رسد این قضایا سازماندهی شده توسط دستگاه های اطلاعاتی دشمن است.
🔹اون از دسته دختران ول بی حجاب، این هم به اسم تعزیه که زن یزید رو با لباس عروس و با این سر و وضع آوردند بیرون!!
🔹واقعاً کسی نیست به این وضع افتضاح سر و سامان بده؟!
🔸کانال اخبار عفاف و حجاب کشور
@goharshad1_ir