گوهرشاد | اخبار حجاب و بصیرتی
🔺 زنان و انقلاب اسلامی در بیانات رهبر معظم انقلاب (۷) 🔺 انقلاب و ارزش زن ایرانی 🔹کانال جامع اخبار
🔺 زنان و انقلاب اسلامی در بیانات رهبر معظم انقلاب (۸)
🔺 اگر زنها به انقلاب نپیوسته بودند.
🔹کانال جامع اخبار عفاف و حجاب
@goharshad1_ir
هدایت شده از یاران خراسانی
#اطلاع_رسانی
🔰 سلسله نشست های مجازی "زنان و انقلاب"
🔸 حجاب الزامی در جمهوری اسلامی
🔹 با حضور: عبدالرسول علم الهدی، سید هاشم فیروزی
📆 جمعه ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ ساعت ۲۰
🔸 چالش های فقه سنتی در حوزه زنان
🔹 با حضور: زهرا راد
📆 شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ ساعت ۲۱:۳۰
🔸 الگوسازی انقلاب برای زنان
🔹 با حضور: سحر دانشور
📆 یکشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ ساعت ۲۱:۳۰
🔸 انقلاب و تکثر زنان
🔹 با حضور: دکتر عاطفه صادقی
📆 دوشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ ساعت ۲۱:۳۰
🔻 لینک حضور:
https://instagram.com/asrezanan_ir
@yaran_khorasan
⭕️پایان زشت ملکه زیبایی
چسلی کریست درسن 30 سالگی خودکشی کرد.
🔻به گفته پلیس نیویورک، چسلی کریست ملکه زیبایی سابق ایالات متحده آمریکا، در سن 30 سالگی خودکشی کرد.
🔻به گفته خانواده کریست، او کمی قبل از خودکشی اش تصویری را در اینستاگرام منتشر کرده و در آن نوشت: "امیدوارم این روز برای شما آسایش و آرامش به ارمغان بیاورد".
🔺چسلی کریست برنده مسابقه دوشیزه ایالات متحده آمریکا در سال 2019 و خبرنگار برنامه Extra که یک وکیل هم بود با پرش از طبقه 29 برجی 60 طبقه در منهتن نیویورک خودکشی کرد.
🔻پیش از این نیز مدل های معروفی چون مارگو همینگوی، شارلوت داوسون و لوئیس همیلتون اقدام به خودکشی کرده بودند.
🔺 سالانه حدود 3.5 میلیون تلاش برای خودکشی و 48 هزار مرگ ناشی از آن در آمریکا ثبت می شود.
🔻به عقیده کارشناسان یکی از از علل اقدام به خودکشی بین افراد مطرح در این عرصه، حس پوچی و عدم دستیابی به آرامش در زندگی است.
🔹کانال جامع اخبار عفاف و حجاب
@goharshad1_ir
هدایت شده از سعداء/حجتالاسلام راجی
📌 تاریخ روایت میکند؛
🔴 کارهای مهم #شاه برای #دین_داری مردم
⁉️ وضعیت زنان قبل از #انقلاب چگونه بود؟!
#حجاب
#کرامت_زن
#هفته_عفاف_و_حجاب
📚 برگرفته از پژوهش #حجت_الاسلام_راجی و تیم #سعداء
🆔 @soada_ir
🔰 صدور بخشنامه ممنوعیت ارائه خدمات به بانوان بدحجاب و بی حجاب در تمام اصناف کشور (اعم از فروشگاه ها، کارگاه ها، مراکز خدماتی، رستوران ها و...)
🔺پیرو مطالبه دبیر محترم ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور از رئیس اتاق اصناف ایران در خصوص التزام به ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی، جناب آقای ممبینی به کلیه روسای اتاق های اصناف سراسر کشور ابلاغ کردند که «ارائه هرگونه خدمات به افراد بدحجاب با الویت بی حجاب ممنوع و از ورود بانوان بدحجاب یا بی حجاب ممانعت نمایند»
🔺ضرورت دارد فعالان عفاف و حجاب کشور با رصد بازار و برگزاری جلسه با مسئولین اتاق اصناف در شهرستان ها، اجرا شدن این بخشنامه را پیگیری کنند.
🔹کانال اخبار عفاف و حجاب کشور
eitaa.com/goharshad1_ir