eitaa logo
کانال حامد طاهرالقلب
322 دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
2.1هزار ویدیو
2 فایل
کرونا بزرگترین فریب و توطئه صهیونیستها در تاریخ برای کنترل جمعیت و به افسار کشیدن افکار جهان بود چه در فضای حقیقی و چه مجازی دارای مدرک مربیگری و کارشناسی دوره پیشرفته سواد رسانه و فضای مجازی از دانشگاه امام حسین ع
مشاهده در ایتا
دانلود
. 🔴 باتشکر از خانم‌ها معتمدآریا، مرضیه برومند و ژاله علو و.. تمام کسانی که گفتند عکس‌شون از دیوارنگاره میدون ولیعصر حذف بشه 🔹شما به بعضی از دوستان حزب‌اللهی فهموندین در وقت فتنه که حق و باطل مخلوط میشن، وقت مناسبی برای وسط لحاف خوابیدن یا به تعبیر خودشون جذب حداکثری نیست و باید حق و باطل رو جدا کرد ✅ @h11_t11 .
. اوناییکه ۵۰ - ۱۰۰ نفر معترض و خرابکار رو کف خیابون می بینید و مَردم مَردم میکنید ، الان جمعه عصر شبکه ۳ رو ببینین توی خیابونا و میدون ولیعصر تهران !! ... هرآینه مـُـردم مـُـردم میگید 🔻 @h11_t11 .
. 😳 حیرت رسانه‌های جهان همچنان ادامه دارد... 🔻پهپاد ۲۰هزار دلاری ایرانی جنگنده ۲۰میلیون دلاری را ساقط می‌کند. ✍ صنایع خودرو سازیمون رو بدید دست سپاه و ارتش لطفا ✨ @h11_t11 .
. 🔺 انگار خدا اراده کرده یک تنه به جای ما علیه غرب ، شمشیر بردارد و کار رسانه‌ای کند / به نظر من اینها خبر نیست، است اول اعلام کردند پلیس ایران رفته مدارس را سرکوب کند به دقیقه نکشید فیلمی بطور وسیع در فضای شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که نشان می‌دهد پلیس به دبیرستان حمله کرده... گفتند: ایران با آشوبگران بد رفتاری کرده، به دقیقه نکشید اوضاع طوری شد که سخنگوی دولت وادار شد به اعتصاب کننده‌ها بگوید : اگر اعتصاب را تمام نکنید، تمامش میکنیم. 🔸 حالا این را ببینید در شرایطی که فرانسه گفته برای اوضاع زنان در ایران نگران است، این تیتر روی خروجی روزنامه پر مخاطب فرانسه رفته است / این روزنامه اینجا از ، پایین آمدن سن تن فروشی در فرانسه و افزایش خشونت علیه بانوان گفته ... 💠 انگار آنجا که غرب بلبل زبان شده، خدا دارد با رسم شکل و با زبانِ خودشان به آنها میگوید: ببندید بابا ، به فکر خودتان باشید. 💢 @h11_t11 .
. تو تجمعاتشون بالاتنه رو لخت میکنن، پایین رو سکسی میان ، پسره نامحرم موی دختره رو با شعار با غیرت با غیرت!! قیچی میکنه! ، رقص مختلط اجرا میکنن، دستمالی کردن همدیگه که نمک دورهمیاشونه! بعد چون پلیس برای بردن یه زن آشوبگر دستش خورده به نامحرم ، ادای غیرتیا رو در میارن! اینجا جاییه که خود هم تسمه‌تایم پاره میکنه. .
. 🔺 و حالا کابوس جدید اسرائیل! گروه "بیشه شیران" : ما فقط یک ماموریت تعریف کرده‌ایم: کشتن سربازان اسرائیل❗ شبکه ۱۳عبری: عرین الاسود (بیشه شیرها) نام فدايی‌های نابلس است. ده‌ها رزمنده که زیر‌مجموعه هیچ گروهی نیستند و هدف اصلی آنها کشتن سربازان و شهرک‌نشینان (اسرائیلی‌ست). 🔸 تاکنون تمام تلاش‌های تشکیلات خود‌گردان برای متوقف کردن و خلع سلاح آنها غیر موفق بوده است. اینها دست گرمی است. به یاری خدا به زودی شگفتی در راه است... ✨ @h11_t11 .
. ❌ بهاییت نجس! ❌ وقتی بدانی نزدیک به چندهزار نفر بهایی در تهران داریم، این بی‌بندوباری‌ها در تهران و برخی شهرهای توریستی شمالی برایتان قابل هضم خواهد شد! ♦️روی این جماعت هم نه گشت ارشاد کارایی دارد وَ نه کارهای فرهنگی! برنامه دیگری لازم دارند که پیچدگی‌های خاص خودش را می‌طلبد. ❌ یکی از اقدامات بهاییان که پول‌های کلان هم خرج می‌کنند این است که به برخی زنان پول میدهند تا با ترویج بی بند و باری یک مسیر چندکیلومتری خیابان و پیاده‌روها را چندین مرتبه بروند و بیایند تا آن پوشش را جای بیندازند. ❌ در حوادت اخیر، جریان کثیف و فاسد بهاییت در کنار منافقین به شدت فعال بود. 🔻 @h11_t11 .
432.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🔺 سوال؛ آیا دلیلی برای معتبر دانستنِ جمهوری اسلامی وجود دارد؟ / پاسخ : بله ، همین مخالفین وحشی و احمقش ... رفته اند یک مغازه را به جرم پخش نذری به این وضع در آورده اند. این احمق ها هرکس ذره ای با خودشان تفاوت داشته باشد را نمی توانند تحمل کنند. از نظرشان همه باید مثل خودشان حیوان و وحشی و جنایتکار و خشن باشند... 🔸 حالا جمعشان را یک بار تجسم کنید: از زنان برهنه (نیلوفرِ فولادی و مریم نمازی) تا این ارذال ... چه ترکیب سمی!! خاک بر سر این جماعت که با این مدل دشمنی خود بزرگترین تبلیغ برای جمهوری اسلامی هستند. 🔻 @h11_t11 .
. 🔺 این گیج ، ۵ سال نماینده ی مردم ایران بوده... احمق انگار از فضا آمده یا از پای بساط بلند شده یا در حال خوشی بوده، بعد گفته بگذار توئیتی بزنم نوشته: خب را نمی کشتید، تا مجبور نشوید این همه آدم بکشید. جلوی دوربین رسما اعلام کرده که " بله من از روز اول گفته بودم که فرزندم کسالت داشته" (فیلم روزهای اولِ امجد امینی هم پخش شد) بعد این الدنگ میگوید : او را کشتید. او به خوبی حقیقت را میداند. مامور تحریک مردم است. مشکل هم از صادقی نیست. مشکل از قوه قضائیه است که این شرورانِ مجازی که تیغ بر افکار عمومی کشیده اند را رها کرده است... 💢 @h11_t11 .
🔺 خبرهایی از اقدام عناصر ناشناس در تعدی به زندان های سنندج ، تهران و اصفهان به گوش میرسد. اعلام آماده باش یگان حفاظت سازمان زندان
1.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🔴 روسیه با پهپاد ایرانی ، سامانه S-300 که خودش به اوکراین داده رو میزنه میترکونه گرفتید چی شد؟ 😉 @h11_t11 .
. عکس میدانی ارسالی توسط علی جوانمردی از ناوچه جماران که در حال حرکت به سمت زندان اوین است پخش حداکثری لطفاً... و البته متخصص بزرگ , آقای امید دانا که به نتیجه رسیدن این بار کار جمهوری اسلامی نیست اما در مورد حمله یگان ویژه به مدرسه دخترانه در اردبیل بر این باور هستند که کار جمهوری اسلامیه به همین راحتی بی شرف.. 🇮🇷 @h11_t11 .