eitaa logo
کانال حامد طاهرالقلب
321 دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
2.1هزار ویدیو
2 فایل
کرونا بزرگترین فریب و توطئه صهیونیستها در تاریخ برای کنترل جمعیت و به افسار کشیدن افکار جهان بود چه در فضای حقیقی و چه مجازی دارای مدرک مربیگری و کارشناسی دوره پیشرفته سواد رسانه و فضای مجازی از دانشگاه امام حسین ع
مشاهده در ایتا
دانلود
. 🔴 سیستم امنیتی شاباک هک شد. 🔆 گروه هکری حنظله اعلام کرد که سیستم جامع امنیتی سرویس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی را هک کرده است . به‌گفتۀ این گروه ، شاباک از این سیستم برای حفظ امنیت دیجیتال مأمورانش استفاده می‌کند و به‌شدت استفاده از گوشی‌های همراه بدون نصب این سامانه را ممنوع کرده است این گروه هکری می‌گوید اکنون تمام اطلاعات محرمانۀ ۳۰ هزار افسر شاباک را در اختیار دارد. ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ موساد=‌سرویس امنیتی خارجی اسراییل شاباک= سرویس امنیتی داخلی اسراییل .
. 🔻 رسانه های عبری مدعی شدن که هاشم صفی‌الدین ، جانشین سید حسن نصرالله ترور شده است. فعلا تایید یا تکذیب نمیشود و ممکن است عملیات روانی رسانه‌ای صهیونیست باشد .
. 🔻چرا سلسله ترورهای رهبران جبهه مقاومت ادامه دارد؟! چون قاعده‌ قرآنی را در کشتن سران و مقامات آنان را عمل نکرديم. 🔸 بهترین روش ایجاد قدرت بازدارندگی در قرآن کریم: کشتن سران جبهه کفر و ضلالت فَقَاتِلُوا أَئِمَّةَ الْكُفْرِ ۙ إِنَّهُمْ لَا أَيْمَانَ لَهُمْ لَعَلَّهُمْ يَنْتَهُونَ پس با پيشوايانِ كفر قتال کنید، چرا كه آنان را هيچ پيمانى نيست، باشد كه باز ايستند. .
. دوساعت پیش کانال مجهول اومد یه متنی زد که بعدش هزارتا شایعه درست کردند و دستمایه‌ی حمله‌ی عده‌ای به نماز جمعه‌ی فردا شد! این نادان های رسانه‌ای رو مرجع فکری و خبری خودتون قرار ندید. الحمدالله شایعه‌های مطرح شده در حد شایعه هستند و حتی در صورت صحت، مراجع رسمی در صورت صلاحدید مطمئنا اعلام خواهند کرد. .
. 🔴 امروز پناهگاه ایران بلکه جهان، مصلی امام خمینی تهران است .
. 🔻بیمارستان سنت تیرز که اعضای حزب الله در آن تحت درمان هستند، بمباران شد! پ ن: اوج رذالت و جنایت .
. هم اکنون 🔻دشمن یکی است، اتاق فرمان یک جاست و از آنجا دستور می گیرند 🔹: دشمن ملت ایران همان دشمن ملت عراق است، همان دشمن ملت لبنان است، همان دشمن ملت مصر است، دشمن همه ما یکی است 🔹دشمن در هر جا دارد با یک شیوه مخصوص آن کار می کند اما اتاق فرمان یکجاست و از همانجا دستور می‌گیرند 🔹دشمن اگر از یک کشور خیالش راحت شود به سراغ کشور بعدی خواهد رفت. .
. هم اکنون 🔻: طبق احکام دفاعی اسلام، قانون اساسی و قوانین بین المللی هر ملتی حق دارد از خاک خود، خانه خود، کشور و منافع خود در برابر متجاوز دفاع کند. .
. هم اکنون 🔻رهبر انقلاب: کار نیروهای مسلح، کمترین مجازات رژیم خون آشام و گرگ صفت، این سگ هار آمریکا در منطقه بود. 👍✅👏 ـ
. هم اکنون 🇮🇷امام خامنه‌ای: کمربند دفاع را باید از افغانستان تا یمن، از ایران تا فلسطین ببندیم. رهبرانقلاب: نه تعلل می‌کنیم و نه شتاب‌زده عمل می‌کنیم. رهبرانقلاب: کار درخشان نیروهای مسلح ما کاملا مشروع و قانونی بود. طوفان الاقصی کمترین مجازات صهیونیست‌ها بود. .
. هم اکنون 🔻امام خامنه‌ای: در آینده هم اگر لازم باشد مجدداً به سرزمین های اشغالی حمله می‌کنیم. .