eitaa logo
کانال حامد طاهرالقلب
322 دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
2.1هزار ویدیو
2 فایل
کرونا بزرگترین فریب و توطئه صهیونیستها در تاریخ برای کنترل جمعیت و به افسار کشیدن افکار جهان بود چه در فضای حقیقی و چه مجازی دارای مدرک مربیگری و کارشناسی دوره پیشرفته سواد رسانه و فضای مجازی از دانشگاه امام حسین ع
مشاهده در ایتا
دانلود
. 🔻‌اخبار اولیه از شهادت ۵ نفر و مجروحیت ۱۳ تن در حملۀ تروریستی به ساختمان دادگستری در زاهدان حکایت دارد. ـ.
. 🚨هلاکت ۳ مهاجم در حمله تروریستی زاهدان ـ
کانال حامد طاهرالقلب
. 🔻‌اخبار اولیه از شهادت ۵ نفر و مجروحیت ۱۳ تن در حملۀ تروریستی به ساختمان دادگستری در زاهدان حکایت
. 👆 این آمار اولیه هست و آمار جدید متعاقبا اعلام خواهد شد. تعدادی از مردم هم شهید و زخمی شده اند. چقدر ما ضعف اطلاعاتی و نظامی داریم تو این حوزه و کِی قراره مرتفع بشه خدا میداند. .
7.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. فیلم 🔻حمله تروریستی به دادگستری زاهدان ۴مرداد ۱۴۰۴ .
8.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🎥 تصاویر اولیه از شروع درگیری در حاشیه دادگستری سیستان‌وبلوچستان. ♦️اکثر ش‌هدا و مجروحین از شهروندان عادی هستند .
. 🔴 گروهک تروریستی جیش العدل که با شعار دروغین حمایت از مردم بلوچ شکل گرفت، امروز بار دیگر جنایت خود را با حمله به غیرنظامیان بی‌گناه تکرار کرد و در عملیات جنایتکارانه تعدادی از هموطنان اهل سنت بلوچ مجروح و برخی به شهادت رسیدند. 🔹‌این جنایت خونبار، پرده از چهره کریه این گروهک تروریستی برداشت و ثابت کرد که ادعای دفاع از مردم بلوچ، تنها بهانه‌ای برای پوشاندن اهداف شوم و وابستگی‌ های خارجی آنهاست. امروز مردم با شهادت و جراحت بی‌گناهان، بیش از پیش به ماهیت پلید این تروریست‌های اجاره‌ای پی بردند. تصویر را باز کنید و بخونید👆 . .
کانال حامد طاهرالقلب
. 🚨هلاکت ۳ مهاجم در حمله تروریستی زاهدان ـ
. 👆در ادامه این درگیری در تعقیبی که برای دستگیری سایر عوامل این تیم انجام شود، دو عضو دیگر تیم به هلاکت رسیدند و در واقع کل این تیم به درک واصل شدند. .
7.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🔻فوت یکی از کلانتران، و خان های بختیاری روستا جنت مکان شهر شوشتر و کشتن اینقدر گوسفند بخاطر ختم مرحوم. هرچند گفتند گوسفندان مال خودشون بودند. خدا کنه دیگه خانی از خوانین بختیاری نمیره وگرنه نسل گوسفندان منقرض میشه. .
هدایت شده از بیداری ملت
4.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رهبر انقلاب: «دنیا به زبان ما سخن خواهد گفت» و امروز جوان دانشجوی اسپانیایی فریاد میزند: "مااااگ بر اسراییل" 🔴 👇 @bidariymelat
. 🔻شهادت سرباز یزدی در عملیات تروریستی امروز زاهدان 🔹️ نیما کریمی سرباز یزدی امروز در ورودی دادگستری زاهدان در حال نگهبانی بوده که با حمله ناجوانمردانه گروهک تروریستی جیش الظلم و پرتاب نارنجک به درجه رفیع شهادت نائل آمده است. 🔹️ شهید نیما کریمی از اهالی اسلام آباد رستاق بود .
e S.pdf
حجم: 148K
چه شد که «اطلاعات سپاه» گرفتار «دشمن‌شناسی وارونه» شد؟ 🔹نفوذ، یکی از دغدغه‌های پررنگ و مهم نهادهای اطلاعاتی و امنیتی جمهوری اسلامی در چند دهه اخیر بوده است. این مساله به خصوص در ده پانزده سال گذشته توسط سازمان اطلاعات سپاه و به مدد تریبون‌های رسانه‌ای آن، بیش از پیش مورد توجه افکارعمومی قرار گرفت. در سال‌های اخیر، اطلاعات سپاه مستقیم و غیرمستقیم مدعی پرچمداری و پیشروبودن در برخورد با پدیده نفوذ در کشور بود. 🔹اما چه شد که در ماجرای حمله اسرائیل به کشور، ضربات سخت و شدیدی حتی در حد شهادت فرمانده خود را متحمل شد؟ این نوشته، در تلاش است تکوین و تولد مفهوم نفوذ در اطلاعات سپاه را روایت و آن را ارزیابی کند. t.me/payamshaheed
. 💢 الاغی که اسیر شد؛ 😎 خاطره ای جالب از دوران دفاع مقدس: 💠 در یک منطقه کوهستانی مستقر بودیم و برای جابجایی مهمات و غذا به هر یگان الاغی اختصاص داده بودند. از قضا یگان ما خیلی زحمت می کشید و اصلا اهل تنبلی نبود. 💠 یک روز که دشمن منطقه را زیر آتش توپخانه قرار داده بود، الاغ بیچاره از ترس یا موج انفجار چنان هراسان شد که به یکباره به سمت رفت و شد! 💠 چند روزی گذشت و هر زمان که با دوربین نگاه می کردیم متوجه الاغ اسیر می شدیم که برای دشمن و سلاح جابجا می کرد و کلی افسوس می خوردیم. 💠 اما این قضیه زیاد طول نکشید و یک روز صبح در میان حیرت بچه ها، الاغ با وفا، در حالیکه کلی آذوقه دشمن بارش بود نعره زنان وارد شد. 🔺الاغ زرنگ با کلی از دست دشمن کرده بود. ✍ بازم دم الاغه گرم تا فهمید اشتباه رفته برگشت اما بعضی ها هم هستند که اشتباهی یا عمدی رفتن داخل جبهه دشمن و هنوز هم به دشمن میدهند! و قصد هم ندارند / .