eitaa logo
کانال حامد طاهرالقلب
322 دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
2.1هزار ویدیو
2 فایل
کرونا بزرگترین فریب و توطئه صهیونیستها در تاریخ برای کنترل جمعیت و به افسار کشیدن افکار جهان بود چه در فضای حقیقی و چه مجازی دارای مدرک مربیگری و کارشناسی دوره پیشرفته سواد رسانه و فضای مجازی از دانشگاه امام حسین ع
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻 اسرائیل گفته بعد از ترور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی تمام نگرانی‌های ما از سردار حاجی زاده است.
716.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🔻 دستگاه‌های امنیتی با تعلل یا کم‌کاری یا غفلت آیا پاسخگوی این جنایت و خیانت عظیم هستند؟ 🔻 خرحزب‌اللهی‌های کم شعور که با عدم درک صحیح و خودعمارپندارگی بمدت دوسال مردم و دیگر جوانان و دلسوزان انقلابی را در خفقان نگه میداشتند و هر صدایی علیه فریب کرونا را به ضدولایت بودن تعبیر و سرکوب می کردند حالا بیایند وجواب بدهند. 👇👇 تحریک‌کننده و لیدر ضدانقلاب معروف دانشگاه شریف ، جناب شریفی زارچی که متاسفانه کسی هم بهش کار نداره و با کمال آرامش و در امنیت کامل دانشجویان رو تحریک میکنه میگه: تمام رنگ‌بندی‌ها ( کرونا) و این‌که کجا را قرمز کنیم، کجا را زرد کنیم، در چند ماه گذشته توسط شخص من انجام می‌شده است! من در چند ماه گذشته، با همین «آن و آف» کردن، تصمیم می‌گرفتم که کدام امام جمعه نماز بخواند، کدام نخواند! من تصمیم گرفتم کدام شهر بسته یا باز شود! 💢 حالا هم که در دانشگاه شریف لیدر اغتشاشات شده! یه روز به نام سلامت اون همه صدمه زدن به روح و روان و کسب کار مردم .اقتصاد کشور، دین و اعتقادات ...و امروز هم بنام آزادی!!! 💢👉 @h11_t11 .
2.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 💢 صدای شدید تیراندازی امشب درخیابان های اهواز 👉 @h11_t11 .
فقط امروز ۲۵ بهمن در کشور ، تاکنون دستگاه امنیتی قریب به ۱۴ نفر شهید تقدیم امام زمان عج و مردم و نظام نموده است.
. 💢 داعش مسئولیت حمله به ایذه را بر عهده گرفته است./غیر رسمی .
. 🚨 توسط بچه های وزارت ، یک سرشبکه جریان برانداز در یزد شناسایی و دستگیر شد. .
. 🚨 آغاز فاز اقدام مسلحانه در ایران حوادث چهارشنبه در تهران، ایذه و اصفهان نشان می‌دهد، تجزیه‌طلبان پس از ناکامی در اعتصاب و اغتشاشات وارد فاز اقدام مسلحانه شده‌اند. این اقدام با هدف تحریک مردم و نیروهای انتظامی برای ایجاد جنگ داخلی انجام می‌شود. تجزیه‌طلبان افزایش سطح خشونت و درگیری را در دستور کار قرارداده‌اند. فحاشی‌های رکیک، حملات وحشیانه به پلیس با سلاح سرد و حالا استفاده از سلاح جنگی برای کشتن مردم، نشان از برنامه جدید آن‌ها می‌دهد. در هفته‌های گذشته مقادیر زیادی سلاح در مناطق مختلف کشف شده که از مرزهای مختلف وارد کشور شده بود. پیشتر جان بولتن و برخی مقامات و عوامل مرتبط با جریانات ضدایرانی اعلام کرده بودند که اغتشاشگران در ایران را مسلح کرده‌اند. همزمان برخی افراد و رسانه‌ها به صورت هدفمند با تحریک سیاسی، مذهبی و قومیتی عملا زمینه را برای اقدامات تروریستی مهیا می‌کنند. پلیس برای جلوگیری از کشته شدن احتمالی اغتشاشگران، اصرار دارد در مهار اغتشاشات از سلاح جنگی استفاده نکند. برخی اتفاقات اخیر را از لحاظ تاریخی با حوادث ابتدای دهه ۶۰ مقایسه می‌کنند. 🔻👉 @h11_t11 .
. 🔴 کیان ‎٩‏ ساله هم امشب در ایذه با گلوله تروریستها شهید شد فدای یک تار موی جناب خان... فدای سر یحیی گل محمدی. فدای قد رعنای علی آقای دایی. فدای یه تار موی سبیل وریاغفوری. اصلا به‌سر سلامتی همه سلبریدی‌های دوزاری‌. 🔻 آقایان شورای عالی امنیت ملی و قوه قضاییه, لطفا بیشتر مراعات کنید اینها فقط آب توی دلشان تکان نخورد.... گور پدر جان و امنیت مردم. پی‌نوشت: اصلا یادم نبــــــود بخاطر اینکه خم به اَبروی سلبریدی‌ها نیاید ما بایدخون بدهیم! 💠 @h11_t11 .
. 🔷 حالا حالاها مونده تا بعضی مسئولین‌مون بفهمن در این فتنه، خط مقدم جنگ ترکیبی دشمن سلبریتی‌ها بودند و همچنان هستند! البته گویا تهدید امنیت ملی هم کم‌خطرتر از توهین به تیم ملی فوتباله! 🆔👉 @h11_t11 .
. 🔷 آقای یحیی گل محمدی! اگه مردم بدونند با اینهمه مال و مکنتی که بهم زدی بابات تو چه اوضاع اسفناکی زندگی کرد و از دنیا رفت تُف رو هم حیف میدونن بزنند تو صورت کثیفت یادت که نرفته مردم تو تشییع جنازه بابات راهت ندادن، یادت رفته؟ .
. 🔻 ۳ نفر از عوامل اصلی حوادث و اغتشاشات امروز شهرستان ایذه دستگیر شدند و تلاش برای شناسایی و دستگیری سایر عوامل مرتبط در دستور کار قرار دارد. 🔰سازمان اطلاعات فراجا .
. ⭕️ توییت استاد رائفی پور؛ برخورد با اغتشاشگران یا تنبیه عاملین اغتشاش؟! 🔹 وقتی عاملین آشوب‌ها و خسارت‌های جانی و مالی آبان ۹۸ از جمله رئیس‌جمهور و خصوصا وزیر کشور وقت راست راست در مملکت قدم می‌زنند با من از برخورد با اغتشاشگران چیزی نگویید. در جریان گوساله پرستی، موسی (علیه‌السلام) که به میان بنی اسرائیل بازگشت؛ اول از تنبیه خواص شروع کرد بعد رفت سراغ مردم! 🌹 @h11_t11 .