eitaa logo
کانال حامد طاهرالقلب
322 دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
2.1هزار ویدیو
2 فایل
کرونا بزرگترین فریب و توطئه صهیونیستها در تاریخ برای کنترل جمعیت و به افسار کشیدن افکار جهان بود چه در فضای حقیقی و چه مجازی دارای مدرک مربیگری و کارشناسی دوره پیشرفته سواد رسانه و فضای مجازی از دانشگاه امام حسین ع
مشاهده در ایتا
دانلود
... 🔴 سازمان بهداشت جهانی رو بشناسی ، پشت پرده کرونا رو میفهمی در سال ٢٠١۴ هواپیمای بوئینگ ٧٧٧ خطوط هوایی مالزیا که از آمستردام هلند راهی کوالالامپور بود توسط یک موشک زمین به هوا در شرق اوکراین مورد اصابت قرار گرفت و "همه 100" دانشمند آن که جزو افراد پیشرو و روشنگر در مبارزه با ویروس ایدز بودند و قصد داشتند در بیستمین کنفرانس بین‌المللی ایدز در ملبورن استراليا آخرین دستاوردهای خود را در مبارزه با این ویروس اعلام نمايند ، خیلی تصادفی کشته شدند! و پرونده این جنایت هم خیلی سریع بسته شد! . راستي می دانستید " تدروس ادهانوم " عضو جبهه تیگری یک گروه تروریستی و آدمکش و مسلح در اتیوپی بوده که اکنون رئیس سازمان بهداشت جهانی یا همان WHO است... ظاهرا مردم باید مریض باشند و مریض بمانند تا تجارت یک اقلیت سیاه ماسون ، روز به روز افزون تر گردد! حالا تصور کنید این سازمان بهداشت جهانی است، شما رؤساي پشت پرده آن را نمی‌بینید اما بدانید که دستهای زیادی از طریق یک اقلیت پرنفوذ برای اسیر کردن انسان‌ها، در تلاشند تا جنایت‌های خودشان را پشت لبخند هایشان مخفی نمایند. ويروس ایدز هرگز توسط میمون بالای درخت از جنگل‌های آفریقا به انسان منتقل نشد بلکه یک سلاح بیولوژیکی بود که توسط انسان‌ها ساخته شد و به‌ طبیعت نسبت داده ... دروغ های واقعی را اینقدر بزرگ می گویند که خودشان هم باورشان می شود! 👇👇👇 منتظرتونیم اینجا👈 @h11_t11
. 🔴 ادامه پست قبلی رابطه او با بیل گیتس آنقدر نزدیک است که مهره مورد علاقه گیتس برای ریاست سازمان جهانی بود و به این مقام رسید. روابط نزدیک وی با بنیاد کلینتون، بنیاد گیتس، دکتر فائوچی و چین شک برانگیز است. . شک و تردیدها درباره وی آنقدر زیاد است که با کمترین سرچی به انبوه اطلاعات دست پیدا می‌کنید که شما را قانع می‌کند توطئه‌ای در این سازمان در حال وقوع است منبع : https://www.washingtonpost.com/national/health-science/top-aids-researcher-and-others-in-field-perished-on-mh17/2014/07/18/2aa31972-0e85-11e4-8341-b8072b1e7348_story.html https://time.com/3003840/malaysia-a/ https://www.independent.co.uk/news/world/europe/malaysia-airlines-crash-joep-lange-among-100-aids-researchers-and-activists-board-flight-mh17-9613821.html https://www.trt.net.tr/persian/jhn/2014/07/18/100-dnshmnd-mtrh-jhny-dr-mr-mbrzh-b-bymry-ydz-khshth-shdnd-63932 منتظرتونیم اینجا👈 @h11_t11 .
... 🔴 بر مسببان ریختن خونِ هزاران شیعه لعنت... @h11_t11 👈💢 .
.. آیا ترکشهای پرونده به همین نزدیکی ها هم میرسد؟ رسوایی رقم خواهد خورد؟ @h11_t11 👈 .
5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥غارت بی سابقه در نیجریه 🔹افراد بسیاری بعد از محدودیت های کرونا هراسان اقدام به غارت انبارها و فروشگاه‌ها و .. کردند! 👌کودتای جهانی ویروس هراسان برای اجرای نقشه ی قحطی مصنوعی گلوبالیست های جهان است! 😳چقدر دیگر فرصت داریم در داخل کشور از این کودتای جهانی آگاه شویم و مقابله کنیم؟! 💢👉 @h11_t11 .
... زن رییس جمهور فرانسه و بانوی اول آن کشور ، مریم را از دانشگاه و جلسه اخراج کرده! و گفته ممکنه با حجابش بچه ها رو بترسونه!!ا قیافه شون فقط !!👆 از میترسن، وحشت دارن .. چون تعداد زیاد مسلمانان و نومسلمانان، چهره پاریس و فرانسه را  به یه کشور مسلمان شبیه میکنه.. و فرزندان شیطان از این وحشت دارند.. 🌿 ️ فکر می‌کنید چرا به پیامبر ما توهین می‌کنند؟  چون رشد جمعیت مسلمانان فرانسه ۸.۱ درصد بوده و در مقابل رشد بقیه ادیان نهایتا ۲درصد. چون با این رشد تا سال ۲۰۲۵، از هر ۵ فرانسوی، یک نفر به دین پیامبر(ص) خواهد بود. چون با این رشد غیرقابل توقف، ۴ دهه بعد، فرانسه یک کشور اسلامی خواهد بود  🌻 شما توییت یا صدایی از رئیس جمهور و وزیر امورخارجه ترسو یا فاسد مثل شنیدید!! ️ بر دشمنِ محمدِ مصطفی(ص) لعنت.. پیج خوک خبیث🐷👈 @emmanuelmacron 🌻🌻 🌻 . (ص)         ️        .           @h11_t11 👈💢 .
... ⛔️ رزومه و سوابق کاری ایشان را که بدانی چهره پر از تزویرش بیشتر نمایان میشود. در سابقه اش همین بس که مشاور معصومه ابتکار و معاون علیرضا نوبخت بوده است. از همه جالبتر آنــکه ایشون تخصص داروسازی دارن و مدیرعامل چند شرکت دارویی ازجمله "تولیددارو" با اون سابقه بدش در استفاده مواد تقلبی ، بوده اند. حالا شاید بهتر بفهمید که چرا کرونا و بیماریهای دیگر تمام نمیشود و گریبانگیر مردم هست. ادامه دارد.... .. 💢👉 @h11_t11 .
3.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ✡ از اهانت نشریه فرانسوی به پیامبر اسلام و انداختن کاریکاتور ایشون روی ساختمان دولتی فرانسه تعجب کردید؟ . ❤️ ابوذر پرسید: اى رسول خدا، نخستین نعمت کدام است؟ پیامبر اکرم صلّی اللّه علیه و آله فرمودند: حلال زادگى. ما را دوست نمى‏ دارد، مگر کسى که حلال زاده باشد. امالی صدوق، ص 455 . فرانسه با بیش از ۶٠ درصد یکی از رکوردداران موالید نامشروع است... . . (ممنون‌‌که‌حمایت‌میکنید❤❤❤) . @h11_t11 👈💢 .
نوجوان ۱۵ ساله بود که در مدرسه با استاد ۴۰ ساله ی خود می کرد. 😳 این دانش آموز فساد پيشه با مدرسه خود به نام 《prijitte Trogneu》كه ٤٠ سال داشت وصاحب شوهر و سه فرزند نیز بود در مدرسه پرفيدنس در شهر 《أميان》 به نام رابطه عشقی زنا میکرد، . .هنگاميكه شوهرش 《بريجيت تروينو》 از رابطه زنش با دانش آموز پانزده ساله اش 😳مطلع می گردد، به اداره مدرسه شكايت می كند كه منجر به تبديلی خانم بريجيت تروينو به مدرسه ديگر در همان منطقه میشود، والدین دانش آموز نیز فرزند خود را به مدرسه دیگری در شهر 《پاريس》 انتقال مي دهند. 🤨 اما دانش آموز و معلمی که ۲۵ سال تفاوت سنی نیز داشتند از یکدیگر دست نکشیده و نهایتا دانش آموز در سن ١٨ سالگی هنگامیكه از مدرسه فارغ گشت، با معلمش که به تازگی از شوهرش طلاق گرفته بود، در سال ٢٠٠٧ ميلادي رسما ازدواج کردند. 👌زن فاسد با همسرش امانوئل 24 سال اختلاف سنی دارد و از او بزرگتر است. ⚫️ اکنون این دانش آموز مفسد و بزهکار، بعد از ازدواج با معلم متاهل خود که دارای سه فرزند نیز بود، یکی از رهبران ستمکار و ظالم کشور اروپایی است، كه در طول دوره حکمرانی خود جرایم متعددی را مرتکب شده، اما اکنون این فرد بزهکار و فاسد، سر دشمنی و عداوت را با دینی باز کرده که در آن دین، تجاوز و زنا حرام است. کی شود دریا ز پوز سگ نجس کی شود خورشید از پف منطمس 💞 سرهایمان، جانهایمان و پدر و مادرمان فدایت یا رسول الله(ص) 💗 💖 @h11_t11 .
... 🎬 ✨ بنظر بسیاری از دلسوزان کشور ، دردِدل مزوّرانه این شخص با سردار شهید حاج قاسم سلیمانی ، نامه عاشقانه وی به رهبر معظم انقلاب و حملات تندش به حسن روحانی ، همه فریب و نمایش است. او مأموریت خود را قرار است بی نقص انجام دهد...؟ آیا از خود پرسیده اید چرا ایران که به استناد سازمان بهداشت جهانی جزو بهترین کشورهای رعایت کننده پروتکلهای بهداشتی بوده ، الان رتبه اول دنیا در تلفات و مرگ و میر دارد؟ در صورتیکه مردم کشورهای دیگر به ماسک زدن و فاصله گذاری و... اهمیتی نمیدهند؟ . 💢👉 @h11_t11 .
... ️ داعش یه مزیت نسبت به اصلاحات داره اونم اینه که مسئولیت خرابکاری هاش رو به عهده میگیره😈!!ا ️ آره من بودم میگفتم تَکرار کنید :)) من بودم میگفتم دنیای فردا، دنیای گفتمان است نه موشک () 🌿  میرحسین موسوی همین افراد کابینه روحانی رو میخواست تشکیل بده؛ سال ۸۸ کشور رو واسه زودتر رسیدن به وضع فعلی بهم ریختن اونوقت الان به جای پاسخگویی شاهد پروژه عبور از روحانی توسط اصلاحات هستیم! 🌿  روحانی نتیجه تَکرار است عارف و جهانگیری هر دو از طیف در  انتخابات به نفع روحانی کناره گیری کردند.  مجلس اصلاح طلب دهم، هم وکیل الدوله روحانی بود. هر کی خربزه بخوره پای لرزش باس بشینه  🌚 یادمون نره، در انتخابات قبلی هم اصلاحطلبان فاسد ، اینجوری با تبلیغات و جنگ روانیِ  ، ، خاتمی و..... رای آوردند! 🌸🌸 🌸 .   (بخوانید خائن)        💢👉 @h11_t11 .